disiplin zeka iq bir seyler

D

Deleted member 240816

186 kürt htn
olm eskiden zekam ile copeluyodum git gide normie bir yks canavarina donecem bu gidisle cogu alanda da mallasmaya basladim bir alan var hakkinda calistigim uzun suredir bakmiyorum yardim edin nasil bari disiplin kazanayim zekam geri gelir

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and xlegend
olm eskiden zekam ile copeluyodum git gide normie bir yks canavarina donecem bu gidisle cogu alanda da mallasmaya basladim bir alan var hakkinda calistigim uzun suredir bakmiyorum yardim edin nasil bari disiplin kazanayim zekam geri gelir
@Trenmaxx1 ölü org teorisi

• JFL
Reactions: Deleted member 230330, jsbera, Auchelius and 4 others
beyler atesle şu elemanı ignorelayın sorun çözüldü

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, flows5991, Deleted member 230330 and 4 others
insta tiktok sil ,ders çalışmayı yavaş yavaş arttır ,disiplinli bir şekilde her gün çalış beynin gelişiyor yavaştan sonra .1 ay önce masada oturamıyordum şimdi yeni konular öğrenince motive oluyorum dopamin salgılanıyor odak süresi artıyor falan

• +1
Reactions: Deleted member 240816, Serialsuicide and Auchelius
  • JFL
Reactions: Deleted member 159303, Deleted member 230330 and Serialsuicide
Sende bir problem var kardeşim acilen beyin cerrahına görünmen lazım
anneme dedim gidelim beyninde sorun yok dedi ascendlememi engelliyor sanırım derslerim için falan olabilir :(

• +1
Reactions: Deleted member 230330
anneme dedim gidelim beyninde sorun yok dedi ascendlememi engelliyor sanırım derslerim için falan olabilir :(
Anneni döv kanka ascendlemene izin vermiyor diye

(Şaka yapıyorum bu arada sakın anneni dövme)

• JFL
Reactions: Deleted member 159303, anathema, Deleted member 230330 and 1 other person
  • So Sad
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 159303, Serialsuicide and 2 others
Anneni döv kanka ascendlemene izin vermiyor diye

(Şaka yapıyorum bu arada sakın anneni dövme)
bu dediğin çok kötü bir şey fikri bile kötü neden böyle bir şey dedin ki

• So Sad
Reactions: Deleted member 159303 and Auchelius
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 240816 and Auchelius
uykunu alabiliyor musun

• +1
Reactions: Deleted member 240816, Deleted member 159303 and -BayHarbourButcher