Dişlerde Lingual eğilim

santosxa

santosxa

Iron
alt cenemdeki dişler içe doğru eğimli gülünce felan dikkat etmediğin sürece cok sırıtmıyor çenede asimetri var zaten bload oldugumdan suanda pek sırıtmıyo ama bf dusurunce sırıtıyo tmj splint ile alakalı olabilir diye düsünüyorum sol cenemin veya sol tarafın bonemassi daha azdır ıdk
Cok cok azda olsa overbıte var
Yakın bir tarihte ortho randevu alıcam bilgisi olan varsa az buçuk yardımcı olursa cok güzel olur

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Auchelius
alt cenemdeki dişler içe doğru eğimli gülünce felan dikkat etmediğin sürece cok sırıtmıyor çenede asimetri var zaten bload oldugumdan suanda pek sırıtmıyo ama bf dusurunce sırıtıyo tmj splint ile alakalı olabilir diye düsünüyorum sol cenemin veya sol tarafın bonemassi daha azdır ıdk
Yakın bir tarihte ortho randevu alıcam bilgisi olan varsa az buçuk yardımcı olursa cok güzel olur
Kanka düzgün ortho bulmak önemli yoksa sana yardım bile etmezler hele hele diş hekimleri ile dolgu falan yaptırmayacaksan hiç konuşma bu konuları çünkü bilmiyorlar onun yerine sana tilt olup dalga geçiyorlar.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, why not me? and Serialsuicide
Kanka düzgün ortho bulmak önemli yoksa sana yardım bile etmezler hele hele diş hekimleri ile dolgu falan yaptırmayacaksan hiç konuşma bu konuları çünkü bilmiyorlar onun yerine sana tilt olup dalga geçiyorlar.
ıdk Yaşadıgım yerdeki çoğu doktoru övüyorlar bilmiyorum ortodontistleri nasıl çevre şehirdekiler buraya muayene olmaya geliyor cünkü

tr de ortho yok knk

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Yagiz8928 and Auchelius
sorunlarımız tıpatıp aynı.

Sen ne planliyon knkm
para yok bir şey planlamıyorum genişletirim artık birkaç yıla bilmiyorum deepbite da baya hafif bendeki senin dediğin gibi dişlerin görüntüsü hariç çok rahatdız etmiyor

Users who are viewing this thread

Back