kurdistan
swaggy
beyler sağ elmacığa yapcam bi tane dua etsenize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gel ben yapcam sanabeyler sağ elmacığa yapcam bi tane dua etsenize
nedenbeyler sağ elmacığa yapcam bi tane dua etsenize
beni dövmeGel ben yapcam sana
appeal knkneden
yüzdekinin izi duruyomu pekisurat façası baya riskli hayvan gibi damar geçiyor ben yanak bosluguma 2 3 tane attım ama derın atmaktan korktum suratıma ama kolumdakı 13 faça izi hala duruyor xD
dimo kazandırıyor(evrimsel psikolohjiye dayandıracak olursam savaşcıların çoğusu surat yaralarına sahipti bundan dolayı saygı görürlerdi 10 bin senelerce)neden
derin atmadım o yuzden durmuyor kı yuze derın cızık atarsan yarra yersınbeni dövme
appeal knk
yüzdekinin izi duruyomu peki
g.o knk umarım iyi olursun
kanka baya dimo veriyo şakasızderin atmadım o yuzden durmuyor kı yuze derın cızık atarsan yarra yersın
Bende doğalı var eğer appeal için yapıyorsan mal mal yapma sakata gelirsinbeyler sağ elmacığa yapcam bi tane dua etsenize
yüz felci bebeekkkkBende doğalı var eğer appeal için yapıyorsan mal mal yapma sakata gelirsin
benım kasımın altında var eger o kas façası biraz daha bellı olsaydı the withcer 3teki eleman gibi olacaktım aq its overBende doğalı var eğer appeal için yapıyorsan mal mal yapma sakata gelirsin