DIY prosedürler

Zagro

Zagro

heightism
Canım sıkıldı bide softmax falan full cope olduğu için birşeyler denemek istiyorum. DIY diş beyazlatma için hazırım az çok planladım ama gerçekten değişim yaratabilicek şeyler botox, filler veya fat dissolverlar.

Gereken herşeyi buldum ama biraz tırsmıyorum değil, çeneyi biraz kare şekline getirmeyi planlıyorum DIY filler ile ama bunu gördükten sonra biraz vazgeçmedim değil çenede az daha kolay ama damar falan vurdunmu over.

Fat dissolverlar daha kolay bi işlem gonion, hyoid, cheekler falan heryere yapmayı planlıyorum.

Burunada botox iyi fikir gibi duruyor mesela gülünce genelde daha çok aşağı doğru yöneliyor ordaki kas yüzünden be nostrilleri daha geniş gösteren bi kas var burunda oraya yapmak iyi bi plan gibi.

Sizce risk için değer mi? Herhangi bi nerve, blood vessel veya articulary vurduğum gibi over galiba, @menas @maarda @ZerefDragnee1l @MogEater sizce?

• +1
  • JFL
Reactions: OgreGravital, maarda, menas and 5 others
yaptırmak ucuz degilmi ztn

• +1
Reactions: swaggy, pashanimair and Zagro
bence DIY yapılan şeylerin hiçbiri güvenli değil, herkesin yapabileceği şeyler olsa koskocaman kliniklerin açılacağını düşünmüyorum ve damara art'a falan vurmak direkt over. ha güvenli diyebileceğim fat dissolver ve botox olabilir DIY için ama filler korkutucu biraz hatta botox bile korkutucu olabilir. fat dissolverları eşit vurmazsan asimetri yaratabilir DIY çok sevmiyorum o yüzden. PDO falan da deneyebilirsin kararlıysan

• +1
Reactions: pashanimair and Zagro
bence DIY yapılan şeylerin hiçbiri güvenli değil, herkesin yapabileceği şeyler olsa koskocaman kliniklerin açılacağını düşünmüyorum ve damara art'a falan vurmak direkt over. ha güvenli diyebileceğim fat dissolver ve botox olabilir DIY için ama filler korkutucu biraz hatta botox bile korkutucu olabilir. fat dissolverları eşit vurmazsan asimetri yaratabilir DIY çok sevmiyorum o yüzden. PDO falan da deneyebilirsin kararlıysan
PDO hiç işe yaramıyor dendiği için düşünmüyorum. Burdan bi user çene filler DIY yapmıştı ondan yardım isteyebilirim belki ama amk 1 yanlış direkt bitiyor hayatın bildiğin. Botoxta yanlış enjekte paralize edebiliyor veya kör bırakabiliyor galiba aynı filler gibi.

Teeth whitening ve fat dissolver kesin yapıcam baya low risk bence ama halo yaratmak yerine failoları düzeltmek lazım ordada filler ve botox daha iyi bir seçim, 3 sene beklemem lazım amk klinik için

• +1
Reactions: MogEater, swaggy, pashanimair and 1 other person
PDO hiç işe yaramıyor dendiği için düşünmüyorum. Burdan bi user çene filler DIY yapmıştı ondan yardım isteyebilirim belki ama amk 1 yanlış direkt bitiyor hayatın bildiğin. Botoxta yanlış enjekte paralize edebiliyor veya kör bırakabiliyor galiba aynı filler gibi.

Teeth whitening ve fat dissolver kesin yapıcam baya low risk bence ama halo yaratmak yerine failoları düzeltmek lazım ordada filler ve botox daha iyi bir seçim, 3 sene beklemem lazım amk klinik için
whiteningi ben de yapıcaktım da zaten tel takılacağı için whitening yapılacak klinikte çok da sikimde değil o yüzden, fat dissolver mantıklı ama yine asimetri riski var bilemiyorum

• +1
Reactions: Zagro and pashanimair
whiteningi ben de yapıcaktım da zaten tel takılacağı için whitening yapılacak klinikte çok da sikimde değil o yüzden, fat dissolver mantıklı ama yine asimetri riski var bilemiyorum
Aga fat yok olana kadar spamlersin asimetri falan kalmaz :bigbrain:

Bende orthodontiste gidicem ama ne yapmam lazım bilmiyorum bite falan sik gibi bende, @MogEater yardım et 🫸🫷.

• +1
Reactions: pashanimair, MogEater and swaggy
Aga fat yok olana kadar spamlersin asimetri falan kalmaz :bigbrain:

Bende orthodontiste gidicem ama ne yapmam lazım bilmiyorum bite falan sik gibi bende, @MogEater yardım et 🫸🫷.
knk ihriyacin ne var bilmiyorum,

self-ligating braces kullan, expander lazimsa mse kullan. rubber band kullanma.

diy nose botox olabilir, pdo ise yarayacagini sanmiyorum, nose botox baya underrated.

teeth whitening + nose botox smilemaxxig

• +1
  • Love it
Reactions: swaggy, Auchelius and Zagro
knk ihriyacin ne var bilmiyorum,

self-ligating braces kullan, expander lazimsa mse kullan. rubber band kullanma.

diy nose botox olabilir, pdo ise yarayacagini sanmiyorum, nose botox baya underrated.

teeth whitening + nose botox smilemaxxig
Zamanın varsa atarımda insta hesabını sildim.

Damon braces falan globalede en iyi seçim diyorlardı ne düşünüyorsun.

Chin filler for angularity, nose botox, teeth whitening ve fat dissolver (aqualyx) spamlicam. Palate ve bite düzeltirsem falan smile baya iyi olur iyi fikir he

• +1
Reactions: pashanimair, MogEater and swaggy

Chin filler for angularity, nose botox, teeth whitening ve fat dissolver (aqualyx) spamlicam. Palate ve bite düzeltirsem falan smile baya iyi olur iyi fikir he
en iyi secim diye birsey yok, damon en iyi secim degil, hybrid sistemler var onlar en iyi sevim american empower sistemi mesela.

smile coook onemli, iyi bir smile palate filan ltn mtn yapar, smile kadar onemli olan diger sey sac ve eyecolor. en underrated seyler orgda.

• +1
Reactions: Zagro
smile coook onemli, iyi bir smile palate filan ltn mtn yapar, smile kadar onemli olan diger sey sac ve eyecolor. en underrated seyler orgda.
Saçı tam çözemedim ya benim saç yarrak gibi herhalde curly falan bırakırım ve eye contact ile fraudlarım light browna, ilerdede senin gibi inşallah laser :love:

Ya hmtn olucam yada paralysed

• +1
Reactions: pashanimair and MogEater
Saçı tam çözemedim ya benim saç yarrak gibi herhalde curly falan bırakırım ve eye contact ile fraudlarım light browna, ilerdede senin gibi inşallah laser :love:

Ya hmtn olucam yada paralysed
saci uzatmak dn mantiklisi homless gibi , no more badhair day,

gozluk kullanmak cok sub5, zaten genetik olarak sorunlu oldugunun gostergesi, renkli lens en mantikli secenek.

htn + body 1 yila olursun o zaman.

• +1
soft max cope değil la l htn olmuştum gerçi şimdi l mtn ye düştüm de

• +1
Lean olmak tek gerçek softmax gerisi boş bence reis
şöyle bazı ürünler var şok işe yarıyor atıcam buraya cildi parlak beyaz ve renkleri dengeli yapıyor cildi geriyor vs vs

• +1