Auchelius
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
27 falanBeyler şuanlık diyet bu 4 haftada sadece 2-3 kilo alabildim amk.
Bf mi tahmin edin bide.
Kanka 52.5 dan 54 e çıkabilmisim anani avradini sikeyim yaKnk sen megaladon musun
11 bf kanka27 falan
185 52 kilo musunKanka 52.5 dan 54 e çıkabilmisim anani avradini sikeyim ya
11 bf kanka
Çok kiloluysan veya kaslıysan yavaş kilo alman normal değil miBeyler şuanlık diyet bu 4 haftada sadece 2-3 kilo alabildim amk.
Bf mi tahmin edin bide.
54*185 52 kilo musun
Gün içinde neler yapıyorsunkiKanka 52.5 dan 54 e çıkabilmisim anani avradini sikeyim ya
Doktora falan gittin mi
Hiç birşey yapmadan bazal metobolizma yüzünden en az tahmini 2-2.5k kalori eritiyorumdur.Gün içinde neler yapıyorsunki
bir yararı olmadı şu ana kadar siklerine bile takmadılar.Doktora falan gittin mi
Gel lan mog battle amina kodugum
LAnnnnN BÖCEKGel lan mog battle amina kodugum
Kanka dalga geçmiyom yanlış anlamada o kiloda nası kalabiliyon la ben 177 yim 60 ın altına düşemiyorum vücudum izin vermiyor şuan 68 im küçüklükten beri zayıf kalınca mı öyle oluyorHiç birşey yapmadan bazal metobolizma yüzünden en az tahmini 2-2.5k kalori eritiyorumdur.
bir yararı olmadı şu ana kadar siklerine bile takmadılar.
Bide kadir şekerci olayı gibi olmasın diye önlem almak lazım @churmaxxed @ZerefDragnee1l
Sadece tiroit hormonun hızlı olsun brutal.Kanka dalga geçmiyom yanlış anlamada o kiloda nası kalabiliyon la ben 177 yim 60 ın altına düşemiyorum vücudum izin vermiyor şuan 68 im
Kanka vücut kilo almasına izin vermezken düşmesine de izin vermiyor diye biliyorum kendimden biliyom bende kilo almaya çalışırken aldirmiyodu orosbucocu ama 69.9 altına da düşürmüyor naparsan yapKanka dalga geçmiyom yanlış anlamada o kiloda nası kalabiliyon la ben 177 yim 60 ın altına düşemiyorum vücudum izin vermiyor şuan 68 im küçüklükten beri zayıf kalınca mı öyle oluyor
Her gün böyle yesen imkanı yok kilo almamanın daha önceden bi gün çok yiyip öbür gün az yiyorsundur ondan çok yesende alamıyormuşsun gibi oluyodur ben hiç yaşamadım tabi hayvan olduğum için hep midemi tuttumSadece tiroit hormonun hızlı olsun brutal.
Kalori sayarak düzenli yemeye başlarsan günlük ihtiyacından alıp yakmazsan her türlü alırsın ztnKanka vücut kilo almasına izin vermezken düşmesine de izin vermiyor diye biliyorum kendimden biliyom bende kilo almaya çalışırken aldirmiyodu orosbucocu ama 69.9 altına da düşürmüyor naparsan yap
Mucize gerçekleşti galiba aq birden kilo almaya başladım ayda 5 kilo aldım şimdi nasıl yaptığımdan haberim yok aynı şekil yiyorum sadece
Önceden şeker hiç yemiyordum pimple çıkarmasın diyeKalori sayarak düzenli yemeye başlarsan günlük ihtiyacından alıp yakmazsan her türlü alırsın ztn
Kanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittimKanka vücut kilo almasına izin vermezken düşmesine de izin vermiyor diye biliyorum kendimden biliyom bende kilo almaya çalışırken aldirmiyodu orosbucocu ama 69.9 altına da düşürmüyor naparsan yap
Mucize gerçekleşti galiba aq birden kilo almaya başladım ayda 5 kilo aldım şimdi nasıl yaptığımdan haberim yok aynı şekil yiyorum sadece
İyi de atıyorsun aslında la niue böyle aqKanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
Leg press 160 kg 6 tekrar
Barla bench presstede 27.5kg 8-10 tekrar atiyordum.
Yarın acıcam ya adam gibi weight loss weight gain guideKanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
Testom acaba kaçtır onu merak ediyorum fazla bf falanda yok estrojende fazla değil herhalde bi 600 var mıdır? @Resistance. @ZerefDragnee1l
ölçmedim ki amınaaaaKanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
Testom acaba kaçtır onu merak ediyorum fazla bf falanda yok estrojende fazla değil herhalde bi 600 var mıdır? @Resistance. @ZerefDragnee1l
testo cope prolaktine odaklanKanka ne yapsam bilmiyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum yani işin garip yanida gym’e yazilmistim 2-3 ay gittim
Bench 77.5 kg 6 tekrar
karicigim rakip eliyortesto cope prolaktine odaklan
ciddiyim amk prolaktin fazlaysa test yüksek olsa bile belirtilerino hissedemezsinSome people die of thirst while others drown
@churmaxxed @retawillfixme @senualF @Dathomirian Zabrak @Serialsuicide
karicigim rakip eliyor
Benim canım karım ne kadar tatlisin sen bide yardımcı oluyor bana.ciddiyim amk prolaktin fazlaysa test yüksek olsa bile belirtilerino hissedemezsin
Kilo almakta zorlanmanın onunla mı alakası var aynı kiloyuz btw bende aynı şekilde kilo alamıyorumSadece tiroit hormonun hızlı olsun brutal.
hastalık kanka seninki haberin olsun 1.85 t4 diye bişey yokHiç birşey yapmadan bazal metobolizma yüzünden en az tahmini 2-2.5k kalori eritiyorumdur.
bir yararı olmadı şu ana kadar siklerine bile takmadılar.
Bide kadir şekerci olayı gibi olmasın diye önlem almak lazım @churmaxxed @ZerefDragnee1l
glikojen depolarını sikim senin 600 carb ne amkBeyler şuanlık diyet bu 4 haftada sadece 2-3 kilo alabildim amk.
Bf mi tahmin edin bide.
Ananıneler yiyosun
ulan yaAnanı
1 kg hurmaulan ya![]()
1 kg hurma
Fındık,Ceviz,kaju
Yulaf,Pilav
Et,Tavuk
Fıstık ezmesi,Nutella
Yeşillik,muz,mandalina çoğu meyve cart curt.
İçecek sadece su
çok sıkıcısın biliyo musun1 kg hurma
Fındık,Ceviz,kaju
Yulaf,Pilav
Et,Tavuk
Fıstık ezmesi,Nutella
İçecek sadece su
Doğrudur çok sikiciyimçok sıkıcısın biliyo musun
thug life yedim aqDoğrudur çok sikiciyim
Gel bide benim yarrami ye kk tam olsunthug life yedim aq
1kg hurma ne amk1 kg hurma
Fındık,Ceviz,kaju
Yulaf,Pilav
Et,Tavuk
Fıstık ezmesi,Nutella
İçecek sadece su
Peygamber maxxing gizli method islammaxxerlar toplanin @Resistance. @jsbera @Kayra139 @churmaxxed1kg hurma ne amk
ben de müslümanım da şu foto her seferinde yarıyo amkPeygamber maxxing gizli method islammaxxerlar toplanin @Resistance. @jsbera @Kayra139 @churmaxxed
bu churmaxxed ve resistance her şeyde var amkPeygamber maxxing gizli method islammaxxerlar toplanin @Resistance. @jsbera @Kayra139 @churmaxxed
Kürt olmak bir kelime değil bir yaşam biçimidirbu churmaxxed ve resistance her şeyde var amk![]()
lan zargana böcEk deca kullan ve 1kg oilav ye teorisiGel bide benim yarrami ye kk tam olsun
bütün köyünü etiketledi elemanKürt olmak bir kelime değil bir yaşam biçimidir
@Resistance. @churmaxxed @kurdistan @Serialsuicide @Yagiz8928 @growthplatessss111 @jsbera @recai iskender
adam bizi seviyor kıskanmabu churmaxxed ve resistance her şeyde var amk![]()
Ananida etiketliyiyeyim tam olsun o zamanbütün köyünü etiketledi eleman
ha gayret recaiyi biraz daha etiketlersen kış uykusundan uyanacakKürt olmak bir kelime değil bir yaşam biçimidir
@Resistance. @churmaxxed @kurdistan @Serialsuicide @Yagiz8928 @growthplatessss111 @jsbera @recai iskender
ya mk cocugu 50 kilonla sen kimi etiketliyorsun git why not me diye agla 31 cekAnanida etiketliyiyeyim tam olsun o zaman