ascendantwill
A
Ya he tamam sende maydanoz olma rastgele bi yerden çıkıp flowsla bir olup seni dovecem simdiFENA DOVER FLOWS KNK UYARIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ya he tamam sende maydanoz olma rastgele bi yerden çıkıp flowsla bir olup seni dovecem simdiFENA DOVER FLOWS KNK UYARIM
Yav amk sanki kavga ettinizde flows dovdude bana sinirleniyorsun aminakoyum iki saka yapioruzYa he tamam sende maydanoz olma rastgele bi yerden çıkıp flowsla bir olup seni dovecem simdi
siz hepiniz ben tekflowsla bir olup seni dovecem simdi
kalabalıkta artistlik yapanın tenhada affı olmaz ha (@flows5991 belki vip atar)Ya he tamam sende maydanoz olma rastgele bi yerden çıkıp flowsla bir olup seni dovecem simdi
Olum yapma la gine atcak adami somurduk iyice ammunakalabalıkta artistlik yapanın tenhada affı olmaz ha (@flows5991 belki vip atar)
bu thread sen ve dogu içinmi bi amınakoyum ne diyon siz kullanıyonuz bi ikinizinde okadar mal oldunu düşünmüyorum ne işimize yaradı buYOK SİKREATİN YARRRRRRAPĞIM 800 OLDU YOK ÖLÜYORUM YOK YAARRRAK DEĞERİM ŞU OLDU OLUM DELİRTMEYİN BAYRAM ŞEKERİ Mİ ALIYORSUNUZ SİKİKLER SİKTİRİN GİDİN
View attachment 4732149