ascendantwill
A
@dogu diyetin nasıl dnp kullanırken adam bi sıkım yeme dedi bana neredeyse tavuk göğsü dışı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2800 kcal beslendim 8 gün kullandım dnp son 2 gün 600mg 1. gün 2 tabletle yükleme yaptım 87den 82 gördüm.@dogu diyetin nasıl dnp kullanırken adam bi sıkım yeme dedi bana neredeyse tavuk göğsü dışı
Eyvallah king her gün alim yaptın mı yoksa sadece 1 2 gün yükleme mı yaptın2800 kcal beslendim 8 gün kullandım dnp son 2 gün 600mg 1. gün 2 tabletle yükleme yaptım 87den 82 gördüm.
1. gün 400 mgEyvallah king her gün alim yaptın mı yoksa sadece 1 2 gün yükleme mı yaptın
ilk dnp diyetim full tavuktu 5 kilo verdim 2. de bok gibi yedim kilo vermediö düştü herhalde ama umarım ödemdir bekliyom@dogu diyetin nasıl dnp kullanırken adam bi sıkım yeme dedi bana neredeyse tavuk göğsü dışı
kanka 600mg deyim bu neymişilk dnp diyetim full tavuktu 5 kilo verdim 2. de bok gibi yedim kilo vermediö düştü herhalde ama umarım ödemdir bekliyom
600mg öldürüyo kanka çok kötükanka 600mg deyim bu neymiş
kanka 800 yaptım amı götü dağıttım çok kötüym kestim dnp yi600mg öldürüyo kanka çok kötü
600mg öldürüyo kanka çok kötü