kullancı1998572619
Bronze
2 güne başlıyorum updateleri yazarım
Kilo şuan 76 bf 23 boy 181
200 mg le başlicam
200 mg le başlicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2 haftaya update gelmezse ölmüşümdür kingkendini öldürücen amk
aromatize sorunum yok23bf niye roidledin? 15 civarı en iyisi değil mi?
bro 800mg ye ladar çıktım yaşıyom sapasağlam2 haftaya update gelmezse ölmüşümdür king
şanslı adam benin östrojeni 25mg aromasin anca kesiyoaromatize sorunum yok
2 güne başlıyorum updateleri yazarım
200 mg le başlicam
Neyi kingolm 23 bf 76 kilo nedir amk ne kadardir yapiyosun
evetBf 23 ken roid mi girdin
Gün içinde aldığımız zaman vs fark ediyormu?bro 800mg ye ladar çıktım yaşıyom sapasağlam
dnp alırken kardiyonu arttır mutlaka
benim okuduklarıma göre vücuttan zaten çıkması zormuş çünkü yağ dokularına yapışıyomuş ondan dolayı zannetmiyorum ama aç karna diyolardı. bence hala mantıklı değil.Gün içinde aldığımız zaman vs fark ediyormu?
yok knk 36 saat yarı ömürlü ama kardiyodan 1 saat önce al benceGün içinde aldığımız zaman vs fark ediyormu?
glp-1 lerle sinerjikBen dnp olayını anlamıyom amk bu dnpyi glpler yokken millet yokluktan kullanmıyomuydu şimdi 100 tane ilaç var gidip dnp kullanıyonuz
bol şans umarım sıkıntı yaşamazsın@flows5991 bro dnp geldi şimdi forumda abirçok kişi ilk gün yükleme gibisinden 400 mg atın 2. gün 200 den devam yazmış ama kafama şu yatmadı yarı ömrü 36 saat zaten ben şimdi 400 alsam yarında 200 alsam vücüdda 600 mg olmuş olucak ve işim yoğun olduğu için sabahları vs kardiyo yapmıyorum sadece gym sonrası kardiyo yapıyorum o yüzden preworkout meal la beraber alıcam
şans dileyin![]()
bro 2 gün 400mg frontloadla açılması 2-3 gün sürüyo@flows5991 bro dnp geldi şimdi forumda abirçok kişi ilk gün yükleme gibisinden 400 mg atın 2. gün 200 den devam yazmış ama kafama şu yatmadı yarı ömrü 36 saat zaten ben şimdi 400 alsam yarında 200 alsam vücüdda 600 mg olmuş olucak ve işim yoğun olduğu için sabahları vs kardiyo yapmıyorum sadece gym sonrası kardiyo yapıyorum o yüzden preworkout meal la beraber alıcam
şans dileyin![]()
Masteronu saçın döküküyo diye bırakıp tren basmakDümenden cycle update
300 masteron prop u bıraktım saçlarım çok elime gelmeye başladı daha 14. Günde
Güncel
500 test e ew
3 iu hgh ed
4 mg reta ew
200 dnp ed
Ai Şuanlık yok haftaya kan verdikten sonra eklerim
Gelecekde eklemek istediklerim
Mikro doz (50-70mg) tren ace
Rtr ratio olarak masteron shitty roid zatenMasteronu saçın döküküyo diye bırakıp tren basmak