rares54
Go big or go home pussy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nigga if you are 12% and still look that ugly, it might be over bra and pose like a real man you look like a child with a down syndrome mugshot brayea for sure lean is law
thing is im at 12% alreadyi have full visible 6 pack abs, yet my face is still fat, im obviously not boneless so thats why im getting this shit buccal fat removed not all of it but like 70-80% of it
say u were born like thatits a shame we'd mog so hard w colored eyes lol
i wanted to get stroma in 1 eye so if i ever go blind from it its only 1 eye![]()
thanks bro. always trying to get better its just annoying when greys storm the thread w these replies holy shityes u have a good idea
ur good looking bro i wasnt hating just adressing the elephant in the room atleast in my eyes
yessirfat disolvers
UC
Radiofrequency
reta and an anabolic will help alot too
nigga if you are 12% and still look that ugly, it might be over bra and pose like a real man you look like a child with a down syndrome mugshot bra
bro its genuinely the picture LMFAO its just a horrible picture tbhthanks bro. always trying to get better its just annoying when greys storm the thread w these replies holy shit
acting like im lltn or sum shit
why the FUCK would i bleach my skinskin bleaching asap
carotone cream
arăți prea tigan asawhy the FUCK would i bleach my skin
you want me to go back to level 1 cumskin tier again? trust me bro i have that coloring naturally
fr?arăți prea tigan asa
just bleach it or spam mt and change your race
poate e de la poză și cum bate lumina pe tinefr?
eu care vroiam sa ma fac si mai negru, ba sunt alb rau coaie si mi sa spus ca am shit coloring
de aia m-am facut asa tanned
Stiu, tiganii se fut oriunde si oricandpoate e de la poză și cum bate lumina pe tine
oricum să pari tigan în românia îți crește sex market value-ul +++

măcar poți viola femei și nu vei avea nicio consecintaStiu, tiganii se fut oriunde si oricand
din pacate nu stau in romania, stau in suedia si aici trebuie sa fi htn+
sa-mi bag pula ca nu sa uita nimeni la mine aici![]()
north africanmăcar poți viola femei și nu vei avea nicio consecinta
dacă ești solid hmtn poți da slay ez părerea mea considerând mass waveu de imigranți north africani și tu semeni chiar foarte puțin cu ei, a și să ai peste 183
ai caucasian features dar skin colorul hair coloru eye coloru gen alea te fac să arăți ca cu totul altă etnienorth africanba nu stiu de ce nu arat roman deloc, mi sa spus ca arat latino sau gen alte tari da nicio data roman
si mi-am facut DNA test, sunt jumate roman, 25% bosnia, grecia etc
poate ma mut inapoi in romania sa dau slay la tigance
mersi bro, ma gandeam la ochii verzi; cred ca m-ar face sa arat 'exotic'ai caucasian features dar skin colorul hair coloru eye coloru gen alea te fac să arăți ca cu totul altă etnie
în ro dai slay garantat trust doar trebuie să fi low inhib
eu stiu din auzite, am 14 animersi bro, ma gandeam la ochii verzi; cred ca m-ar face sa arat 'exotic'
chiar e usor de dat slay in romania? stiu ca fetele si in general romanii sunt mai deschisi si low inhib
master should change it to this it mogs
aaa inca esti young nigga, oricum pari high iq pentru varsta ngleu stiu din auzite, am 14 anidar da gen am prieteni de 16 ani care dintr-o seara in club au mers cu fete acasă și nici de parcă sunt ei frumosi
mi-am luat approve la cont la vârsta de 12y1m deci am avut timp să-mi fac researchu vara asta mă bag pe un cycle pentru lower third și inaltime (nu mă aștept să facă ceva dar măcar o sa am physique halo daca nu)aaa inca esti young nigga, oricum pari high iq pentru varsta ngl
pubertymaxx cat de mult poti tu
aia e ideea, eu am fost odată nu mi-a plăcut sunt ultimu autist și știu ce e aia dansat doar când sunt mort de beat deci va trebui să îmi iau pregab de pe indiamart. oricum mi se pare pointless clubul daca nu mergi doar pentru a da slay gen ce pula mea face un om acolo bea se drogheaza dansează pe manele (cel mai prost gen muzical creat mai bine ascult rock și îmi sângerează urechile) si adelin mmin club sunt numai curve oricum
mirin, ti-ai facut contu inaintea meami-am luat approve la cont la vârsta de 12y1m deci am avut timp să-mi fac researchu vara asta mă bag pe un cycle pentru lower third și inaltime (nu mă aștept să facă ceva dar măcar o sa am physique halo daca nu)
ai mentalitata buna, pai toti care se duc la club se duc numai pentru slay logic, e pointless altfel, oricum costa o gramada, un shot de vodka aici costa 12 euroaia e ideea, eu am fost odată nu mi-a plăcut sunt ultimu autist și știu ce e aia dansat doar când sunt mort de beat deci va trebui să îmi iau pregab de pe indiamart. oricum mi se pare pointless clubul daca nu mergi doar pentru a da slay gen ce pula mea face un om acolo bea se drogheaza dansează pe manele (cel mai prost gen muzical creat mai bine ascult rock și îmi sângerează urechile) si adelin mm
cycleu asta nu voi avea bani de gh mai trebe sa dau scale up la vinted resellingu care il fac (fac doar cam 1000lei/luna) bag doar erdafitinib pentru inaltime ceva cacat cope ce am văzut aici dar din studii si user testimonies (unu mi-a zis ca a crescut 4cm in 1 luna) vad ca merge atata ca îs niște side effects naspa care totuși se pot reduce aproape complet daca sti ce faci si un alt pro este ca deschide placile de crestere mai tare lărgește cartilajul alamirin, ti-ai facut contu inaintea meaeu am 19 acum, mi l-am facut pe la 16 daca tin minte corect
bro e o decizie buna sincer, toti astia care s-au bagat pe hgh sau ce vrei tu sa te bagi, au crescut un mogger lower third sau good development in general, pentru mine e prea tarziu sa fac pubertymaxxing
multumescai mentalitata buna, pai toti care se duc la club se duc numai pentru slay logic, e pointless altfel, oricum costa o gramada, un shot de vodka aici costa 12 euro![]()
he’s cute
e bine ca esti informat, asta conteaza cel mai mult sa nu faci greseli mari, atat cat ai plates descise esti ok, sa nu uiti sa dormi calumeacycleu asta nu voi avea bani de gh mai trebe sa dau scale up la vinted resellingu care il fac (fac doar cam 1000lei/luna) bag doar erdafitinib pentru inaltime ceva cacat cope ce am văzut aici dar din studii si user testimonies (unu mi-a zis ca a crescut 4cm in 1 luna) vad ca merge atata ca îs niște side effects naspa care totuși se pot reduce aproape complet daca sti ce faci si un alt pro este ca deschide placile de crestere mai tare lărgește cartilajul ala
mai si bag 100mg test 200 mast 70 tren pentru dimo angularity cum i-ai zice (știu ca îs pussy doses dar nu vreau să-mi închid plăcile de crestere si sunt si hyper responder) si sunt pe un ai de o luna pentru a tine placile deschise
greșeală am făcut oricum ca am dat mew greșit cam vreo 1 an jumate (10.5-12ani) și cred ca asta mi-a dat deep biteu care îl ame bine ca esti informat, asta conteaza cel mai mult sa nu faci greseli mari, atat cat ai plates descise esti ok, sa nu uiti sa dormi calumeacel mai important step din toate cred,
nu sunt pussy dosages daca ai 14, eu zic ca e ok pentru ca hormoni tai oricum sunt mari la varsta ta, esti in peak puberty gen
e bine ca esti informat, asta conteaza cel mai mult sa nu faci greseli mari, atat cat ai plates descise esti ok, sa nu uiti sa dormi calumeacel mai important step din toate cred,
nu sunt pussy dosages daca ai 14, eu zic ca e ok pentru ca hormoni tai oricum sunt mari la varsta ta, esti in peak puberty gen
cum plm? bro oricum cred ca mewing e destul de cope, si eu fac 'mewing' consciously de la 12-13 ani, si tot am putin downgrowth, nu aveam cand eram mai mic, probabil asa e din gene, ma gandeam la bimax + genio da mai vedem, oricum singura optiune care o am e sa hardmaxx ca deja mi sau dezvoltat oaselegreșeală am făcut oricum ca am dat mew greșit cam vreo 1 an jumate (10.5-12ani) și cred ca asta mi-a dat deep biteu care îl am
de dormit dorm prea mult și îmi afectează viața de zi cu zi zici ca am narcolepsie
chico = appeal and jordan = psl brooyou have no appeal nor psl![]()
i remember u and u kinda have a messi eye area also nikolai
nu știu daca e adevărat ca eu nu am narcolepsiecum plm? bro oricum cred ca mewing e destul de cope, si eu fac 'mewing' consciously de la 12-13 ani, si tot am putin downgrowth, nu aveam cand eram mai mic, probabil asa e din gene, ma gandeam la bimax + genio da mai vedem, oricum singura optiune care o am e sa hardmaxx ca deja mi sau dezvoltat oasele
damn, am dat slay la o fata cu narcolepsie, e adevarat ca poti gen sa lesini dintro data? macar dormi mult si stii ca o sa cresti la potentialul care il ai, personally am probleme cu somnu
your biggest falio is that you are a mexican calling people niggerView attachment 5082326
I have slight pct w negative hooding thoView attachment 5082334
I thought supras were my best feature![]()

Ur black so the world doesn't care about you nigger
but if ur asking if u have high averageness then yes u do but ur psl isn’t that high ur like mtn
what if he just hates niggersyour biggest falio is that you are a mexican calling people nigger![]()
doesn't matter he is a Mexican.what if he just hates niggers
do u hate mexicansdoesn't matter he is a Mexican.
I don't hate anyone but there is definitely a pecking orderdo u hate mexicans
I don't hate anyone but there is definitely a pecking order
Coaie eu am crezut ca esti gypsy, chiar voiam sa intreb ce cauți aici ca ai rupe in rom.Stiu, tiganii se fut oriunde si oricand
din pacate nu stau in romania, stau in suedia si aici trebuie sa fi htn+
sa-mi bag pula ca nu sa uita nimeni la mine aici![]()
Da bro din pacate nu stau in romCoaie eu am crezut ca esti gypsy, chiar voiam sa intreb ce cauți aici ca ai rupe in rom.