Do you guys enjoy my presence on this forum?

• +1
Reactions: Volksstaffel, Seba and vitaminD
  • JFL
  • +1
Reactions: Xyn, vitaminD and R1PPer
Jestem w 0% Polakiem
ale jak oceniłbyś moją biegłość ?
Nadal nie jestem pewny co to znaczy biegłość ale jezeli chodzi ci o to jak ci idzie gadanie w jezyku polskim to zajebiscie

• +1
  • JFL
Reactions: cowboy, Seba, Lucent and 1 other person
Nadal nie jestem pewny co to znaczy biegłość ale jezeli chodzi ci o to jak ci idzie gadanie w jezyku polskim to zajebiscie
Fluency & Proficiency = the level of how well you do something, specifically speak a language or whatever

• +1
Reactions: R1PPer and vitaminD
Fluency & Proficiency = the level of how well you do something, specifically speak a language or whatever
Shakespeare type of writing

• JFL
Reactions: Lucent and R1PPer
Nie wyglada jakbys uzywal tlumacza czyli swietnie, na poczatku myslalem ze jestes przykrytym polakiem bo gadales idealnie

• +1
  • JFL
Reactions: cowboy, Volksstaffel, Seba and 2 others
A ty gadasz bez tłumacza?
Oczywiście nie, ponieważ angielski jest zupełnie inny niż polski. Gdybym miał nauczyć się nowego języka, wybrałbym coś bardziej podobnego, jak francuski lub hiszpański

• +1
Reactions: vitaminD
Nie wyglada jakbys uzywal tlumacza czyli swietnie, na poczatku myslalem ze jestes przykrytym polakiem bo gadales idealnie
Zdecydowanie używam tłumacza, ale po prostu znam różnicę między rodzajem męskim a żeńskim w tych językach słowiańskich

• +1
@R1PPer @vitaminD
Czy polskie jedzenie jest naprawde takie obrzydliwe, jak mówia memy?

• +1
@R1PPer @vitaminD
Nie, Kelly chicken nie istnieje to jest propaganda nigeryjska

• +1
  • JFL
Reactions: R1PPer and Lucent
Stacies for BBC apparently
Polish women only take bwc. BBC is another form of Nigerian propaganda used to lower the polish people

• +1
  • JFL
  • +1
What’s the beef
Nigerians started hating on polish people because they think we are racist. (We are but we are proud of it). So they started making hateful memes about our food and culture even though they are inferior

• JFL
@R1PPer @vitaminD
Kelly chicken to propraganda tak jak powiedzial kolega, dosłownie nikt tego nie je chyba zw na wojnie. Pierogi i schabowy to czysty peak kulinarny (nigdy nie dotkne bigosu tho)

• +1
  • Woah
Kelly chicken to propraganda tak jak powiedzial kolega, dosłownie nikt tego nie je chyba zw na wojnie. Pierogi i schabowy to czysty peak kulinarny (nigdy nie dotkne bigosu tho)
Jelly chicken to rosyjska potrawa

• +1
I przez tych kurwa jebanych Rusków teraz jest no na stole podczas wigilii 😡😡

• JFL
  • +1
  • +1
I przez tych kurwa jebanych Rusków teraz jest no na stole podczas wigilii 😡😡
Ja na szczescie tego nie mam bo nikt tego nie je xD

• +1
Szczerze przed tiktokiem jelly chicken widzialem moze raz w zyciu u wujka tirowca
Jedzą to tylko pijani wujkowie

• JFL
  • +1
Jedzą to tylko pijani wujkowie
Moje marzenie to zostac takim wujkiem z wyjebanym bebzonem i gadac do 13 letnich siostrzenic na wigili

• +1
  • JFL
Moje marzenie to zostac takim wujkiem z wyjebanym bebzonem i gadac do 13 letnich siostrzenic na wigili
Fajne jest życie kiedy się ma na wszytko kompletnie wyjebane

• JFL
  • +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Volksstaffel, Seba, Lucent and 1 other person
  • +1
Ja też mam ale muszę poprawić bo zaraz będzie że nie zdam
Ja prawdopodobnie za chuja nie zdam ale nadal jest jakas szansa bo nauczyciele mnie dosyć lubią

• +1
Ja prawdopodobnie za chuja nie zdam ale nadal jest jakas szansa bo nauczyciele mnie dosyć lubią
Też tak mam, oceny mam nawet git tylko kurwa z matmy się baba wkurwia bo nie pisze notatek i wpisuje mi jedynki

• JFL
  • +1
Też tak mam, oceny mam nawet git tylko kurwa z matmy się baba wkurwia bo nie pisze notatek i wpisuje mi jedynki
Moja baba od matmy chyba sie na mnie poddała bo nawet już nie patrzy w moją strone a od polaka ma wyjebane na mnie totalnie i moge se na tel siedziec cala lekcje ddd

• +1
  • JFL
IMG 3234

This looks good I’d try it

• +1
Reactions: vitaminD and R1PPer
Moja baba od matmy chyba sie na mnie poddała bo nawet już nie patrzy w moją strone a od polaka ma wyjebane na mnie totalnie i moge se na tel siedziec cala lekcje ddd
Baba z matmy teraz przez 3 tygodnie uczy o geometri i każe rysować graniastosłupy co 5 sekund i mam wyjebane i nie robię tego

• JFL
Reactions: R1PPer
I feel sorry for people who never got to taste „pierogi od babci”
What percentage of people speak English over there

• +1
Oh ok

• +1
Baba z matmy teraz przez 3 tygodnie uczy o geometri i każe rysować graniastosłupy co 5 sekund i mam wyjebane i nie robię tego
Teraz już wiem jak sie czuły osoby starsze kiedy narzekalem na matme w podstawowce i mowili „teraz to masz latwo”. Ale szczerze wiem jak sie czujesz, do kazdego wieku jest ustalony lvl i tak samo w 8 klasie przeklinałem babke od matmy i dalej przeklinam ta kurwe z podstawowki

• +1
Reactions: cowboy, Volksstaffel, Seba and 1 other person
Teraz już wiem jak sie czuły osoby starsze kiedy narzekalem na matme w podstawowce i mowili „teraz to masz latwo”. Ale szczerze wiem jak sie czujesz, do kazdego wieku jest ustalony lvl i tak samo w 8 klasie przeklinałem babke od matmy i dalej przeklinam ta kurwe z podstawowki
A myślałem że będzie łatwiej bo każdy tak mówi o liceum i technikum

• +1
Reactions: R1PPer
Almost everyone
Can you 2 find me a Slavic Stacy wife

• JFL
  • +1
A myślałem że będzie łatwiej bo każdy tak mówi o liceum i technikum
To zalezy tez od szkoly i kierunku tbh ja mam kurwa rozszerzona matme i chuja rozumiem lece na kurwa freestyle zawsze na kartkowkach

• +1
  • JFL
Reactions: cowboy, Volksstaffel, Seba and 1 other person
  • +1
  • JFL