R1PPer
I stopped myself from doing it
Ahhhhh thisssss yeah i remember it nowBlud doesn’t know about that song
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ahhhhh thisssss yeah i remember it nowBlud doesn’t know about that song
Sprawdze twoich kolegów z klasy pod katem ich bton dziewiczychKończę 8 klasę i wpierdalam do mundurowej
Nadal nie jestem pewny co to znaczy biegłość ale jezeli chodzi ci o to jak ci idzie gadanie w jezyku polskim to zajebiscieJestem w 0% Polakiem
ale jak oceniłbyś moją biegłość ?
A ty gadasz bez tłumacza?Sprawdze twoich kolegów z klasy pod katem ich bton dziewiczych
Fluency & Proficiency = the level of how well you do something, specifically speak a language or whateverNadal nie jestem pewny co to znaczy biegłość ale jezeli chodzi ci o to jak ci idzie gadanie w jezyku polskim to zajebiscie
Shakespeare type of writingFluency & Proficiency = the level of how well you do something, specifically speak a language or whatever
Nie wyglada jakbys uzywal tlumacza czyli swietnie, na poczatku myslalem ze jestes przykrytym polakiem bo gadales idealnieFluency & Proficiency = the level of how well you do something, specifically speak a language or whatever
Oczywiście nie, ponieważ angielski jest zupełnie inny niż polski. Gdybym miał nauczyć się nowego języka, wybrałbym coś bardziej podobnego, jak francuski lub hiszpańskiA ty gadasz bez tłumacza?
Zdecydowanie używam tłumacza, ale po prostu znam różnicę między rodzajem męskim a żeńskim w tych językach słowiańskichNie wyglada jakbys uzywal tlumacza czyli swietnie, na poczatku myslalem ze jestes przykrytym polakiem bo gadales idealnie
Nie, Kelly chicken nie istnieje to jest propaganda nigeryjska@R1PPer @vitaminD
Czy polskie jedzenie jest naprawde takie obrzydliwe, jak mówia memy?
They said all of stacies are there,is that true?They hate us cos they ain't us
YesThey said all of stacies are there,is that true?
Those Lying Niggers.Nie, Kelly chicken nie istnieje to jest propaganda nigeryjska
Stacies for BBC apparently
Polish women only take bwc. BBC is another form of Nigerian propaganda used to lower the polish peopleStacies for BBC apparently
What’s the beefPolish women only take bwc. BBC is another form of Nigerian propaganda used to lower the polish people
Nigerians started hating on polish people because they think we are racist. (We are but we are proud of it). So they started making hateful memes about our food and culture even though they are inferiorWhat’s the beef
Kelly chicken to propraganda tak jak powiedzial kolega, dosłownie nikt tego nie je chyba zw na wojnie. Pierogi i schabowy to czysty peak kulinarny (nigdy nie dotkne bigosu tho)@R1PPer @vitaminD
Czy polskie jedzenie jest naprawde takie obrzydliwe, jak mówia memy?
There is no bbc in poland btwStacies for BBC apparently
Jelly chicken to rosyjska potrawaKelly chicken to propraganda tak jak powiedzial kolega, dosłownie nikt tego nie je chyba zw na wojnie. Pierogi i schabowy to czysty peak kulinarny (nigdy nie dotkne bigosu tho)
Szczerze przed tiktokiem jelly chicken widzialem moze raz w zyciu u wujka tirowcaJelly chicken to rosyjska potrawa
Ja na szczescie tego nie mam bo nikt tego nie je xDI przez tych kurwa jebanych Rusków teraz jest no na stole podczas wigilii![]()
Jedzą to tylko pijani wujkowieSzczerze przed tiktokiem jelly chicken widzialem moze raz w zyciu u wujka tirowca
Moje marzenie to zostac takim wujkiem z wyjebanym bebzonem i gadac do 13 letnich siostrzenic na wigiliJedzą to tylko pijani wujkowie
Fajne jest życie kiedy się ma na wszytko kompletnie wyjebaneMoje marzenie to zostac takim wujkiem z wyjebanym bebzonem i gadac do 13 letnich siostrzenic na wigili
Rel dlatego mam 30% obecności w szkoleFajne jest życie kiedy się ma na wszytko kompletnie wyjebane
Ja też mam ale muszę poprawić bo zaraz będzie że nie zdamRel dlatego mam 30% obecności w szkole![]()
Ja prawdopodobnie za chuja nie zdam ale nadal jest jakas szansa bo nauczyciele mnie dosyć lubiąJa też mam ale muszę poprawić bo zaraz będzie że nie zdam
Też tak mam, oceny mam nawet git tylko kurwa z matmy się baba wkurwia bo nie pisze notatek i wpisuje mi jedynkiJa prawdopodobnie za chuja nie zdam ale nadal jest jakas szansa bo nauczyciele mnie dosyć lubią
Moja baba od matmy chyba sie na mnie poddała bo nawet już nie patrzy w moją strone a od polaka ma wyjebane na mnie totalnie i moge se na tel siedziec cala lekcje dddTeż tak mam, oceny mam nawet git tylko kurwa z matmy się baba wkurwia bo nie pisze notatek i wpisuje mi jedynki
Kelly chicken to propraganda tak jak powiedzial kolega, dosłownie nikt tego nie je chyba zw na wojnie. Pierogi i schabowy to czysty peak kulinarny (nigdy nie dotkne bigosu tho)
Baba z matmy teraz przez 3 tygodnie uczy o geometri i każe rysować graniastosłupy co 5 sekund i mam wyjebane i nie robię tegoMoja baba od matmy chyba sie na mnie poddała bo nawet już nie patrzy w moją strone a od polaka ma wyjebane na mnie totalnie i moge se na tel siedziec cala lekcje ddd
I feel sorry for people who never got to taste „pierogi od babci”View attachment 3519819
This looks good I’d try it
What percentage of people speak English over thereI feel sorry for people who never got to taste „pierogi od babci”
Almost everyoneWhat percentage of people speak English over there
Teraz już wiem jak sie czuły osoby starsze kiedy narzekalem na matme w podstawowce i mowili „teraz to masz latwo”. Ale szczerze wiem jak sie czujesz, do kazdego wieku jest ustalony lvl i tak samo w 8 klasie przeklinałem babke od matmy i dalej przeklinam ta kurwe z podstawowkiBaba z matmy teraz przez 3 tygodnie uczy o geometri i każe rysować graniastosłupy co 5 sekund i mam wyjebane i nie robię tego
A myślałem że będzie łatwiej bo każdy tak mówi o liceum i technikumTeraz już wiem jak sie czuły osoby starsze kiedy narzekalem na matme w podstawowce i mowili „teraz to masz latwo”. Ale szczerze wiem jak sie czujesz, do kazdego wieku jest ustalony lvl i tak samo w 8 klasie przeklinałem babke od matmy i dalej przeklinam ta kurwe z podstawowki
Almost everyone
Can you 2 find me a Slavic Stacy wifeTeraz już wiem jak sie czuły osoby starsze kiedy narzekalem na matme w podstawowce i mowili „teraz to masz latwo”. Ale szczerze wiem jak sie czujesz, do kazdego wieku jest ustalony lvl i tak samo w 8 klasie przeklinałem babke od matmy i dalej przeklinam ta kurwe z podstawowki
Pay me $20 and I'll hook u upCan you 2 find me a Slavic Stacy wife
To zalezy tez od szkoly i kierunku tbh ja mam kurwa rozszerzona matme i chuja rozumiem lece na kurwa freestyle zawsze na kartkowkachA myślałem że będzie łatwiej bo każdy tak mówi o liceum i technikum
I want a fully grown adult not some 13 year oldPay me $20 and I'll hook u up
I'm the guy you need my niggaI want a fully grown adult not some 13 year old
Js look around villages and maybe you willCan you 2 find me a Slavic Stacy wife
Is the babayaga realJs look around villages and maybe you will
Show me what a STACY is to youI'm the guy you need my nigga
My neighbor is babayagaIs the babayaga real
Show me what a STACY is to you