dogru duzgun kiyafet yok

Arisylva

Arisylva

Trve Larper
anasını siktiklerim temudan %100 polyester sikko şeyleri 1-2 bin liraya satıyor çinden alayım desem bana olmaz onlar o orospu çocukları çok ince dolapta falan filan hiçbir yerde stilime uygun kiyafet bulamiyorum deliricem maaş yatsın kiyafet alicaktim ya üf

sizin böyle güzel dediğiniz yer varmı beler

• +1
  • JFL
Reactions: K4ZYA223, xlegend, Kayra139 and 1 other person
ne tür giyiyosun

• +1
  • Love it
Reactions: xlegend and Arisylva
ne tür giyiyosun
en basit şu şekil anlatabilirim :forcedsmile:

var bu tarz şeyler gördüm de ya kadın oluyor ya da gözüme uymuyor 💔

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend, Kayra139 and Serialsuicide
en basit şu şekil anlatabilirim :forcedsmile:

var bu tarz şeyler gördüm de ya kadın oluyor ya da gözüme uymuyor 💔

türkiyede bu tarz oldschool blue collar fitler bulman zor

• +1
  • So Sad
@Serialsuicide neye guluyon ibne

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend, Kayra139, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
Reactions: xlegend and Deleted member 100322
onu düşünüyorum ya vardır senin bildiğin mağazalar şeyler falan atsana dayı 🥹🥹
Carrhart urunler tam senlik bence insta sayfalarına bak biraz cinden getiren bundan istiyom de kaliteli geitiryorlar

• +1
Reactions: xlegend, Deleted member 100322 and Arisylva
Carrhart urunler tam senlik bence insta sayfalarına bak biraz cinden getiren bundan istiyom de kaliteli geitiryorlar
cnfans den alicam ya getirten adam bilmiyorum ordan

• +1
Reactions: xlegend
bi ara iki tane zip up bulmuştum vintage ig sayfasından şuan bulamıyorum amk yok hiçbiyerde

• +1
Reactions: xlegend and reanrao
  • +1
  • Hmm...
beyler bootcut ve flared jeans nerden alınır ben genelde baggy fln takılıyom da sarmıyo

• +1
1757793361977
1757793384826
bu tarz seylerden lznm

• +1
bi ara iki tane zip up bulmuştum vintage ig sayfasından şuan bulamıyorum amk yok hiçbiyerde
Duyduğuma göre tüm itemlerş topluyorlar su an kışın birden satışa sunarlar fshiş fiyattan orospu vocukları 20 yıllık kıyafete delı fıyat cekıyorlar

• +1
Reactions: xlegend, Arisylva and Deleted member 100322
Duyduğuma göre tüm itemlerş topluyorlar su an kışın birden satışa sunarlar fshiş fiyattan orospu vocukları 20 yıllık kıyafete delı fıyat cekıyorlar
e haklılar bi taraftan ürünler topnotch amk

• +1
e haklılar bi taraftan ürünler topnotch amk
Aldıkları fiyat şaka gibi biliyon mu çinden carrhart balya alınca ceketin tanesi 10 dolar falan

• +1
Aldıkları fiyat şaka gibi biliyon mu çinden carrhart balya alınca ceketin tanesi 10 dolar falan
öyle öyle baktım ben az önce

• +1
@reanrao kanka şu spreadsheetlerin linkini atsana mobilde açamadım fazladan varsa yine onları da atsana :owo:

• +1
anasını siktiklerim temudan %100 polyester sikko şeyleri 1-2 bin liraya satıyor çinden alayım desem bana olmaz onlar o orospu çocukları çok ince dolapta falan filan hiçbir yerde stilime uygun kiyafet bulamiyorum deliricem maaş yatsın kiyafet alicaktim ya üf

İstanbuldamisin

• +1
@reanrao kanka şu spreadsheetlerin linkini atsana mobilde açamadım fazladan varsa yine onları da atsana :owo:
Kanka telefondan açamazsın onları zaten çok büyük oluyor ve kullanması çok zor oluor pc ye gec fashion reps reddit ine gir istediğin şeyi yaz illaha biri link atıyor spread ler eskisi gibi değil ya sponsorlu para kaldırma amaçlı yapılıyor bş tık artık

• +1
Knk yıl 2025 siz hala dripmambadan giyinmiyor musunuz 💔💔💔💔

Yarram başka yer bilmiyonmu

Users who are viewing this thread

Back