retawillfixme
Bronze
sivex diye bi krem verdi sadece de ben nasıl alacam accutane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
git eczaneden iste verirler o eczane vermezse başka eczane falan filan dolaş işte ama ilk gittiğinde vericeklerini düşünüyorumsivex diye bi krem verdi sadece de ben nasıl alacam accutane
kan testi verdim bir hafta önce karaciğer enzimlerinde kiloya bağlı fazlalık vardı ama mounjaro ve nac kullanıyorum düşecek zamanla 10mg ed sıkıntı sokar mıgit eczaneden iste verirler o eczane vermezse başka eczane falan filan dolaş işte ama ilk gittiğinde vericeklerini düşünüyorum
okadarını ben bılmıyorum @susisesi daha iyi bilirkan testi verdim bir hafta önce karaciğer enzimlerinde kiloya bağlı fazlalık vardı ama mounjaro ve nac kullanıyorum düşecek zamanla 10mg ed sıkıntı sokar mı
yıllardır aynı copegit eczaneden iste verirler o eczane vermezse başka eczane falan filan dolaş işte ama ilk gittiğinde vericeklerini düşünüyorum
ya yarram eczaneden istemeyemi utanıyonyıllardır aynı cope
yo baya ilk girdiğim eczane verdi ama ismime işledi inşallah sıkıntı olmazyıllardır aynı cope
vermiyorlar knkya yarram eczaneden istemeyemi utanıyon
hangi eczaneyo baya ilk girdiğim eczane verdi ama ismime işledi inşallah sıkıntı olmaz
zibilyon tane eczane var amkhangi eczane
yıldırım eczanesi kardeşimhangi eczane
İso tabi accutane bilmiyorum verirler miBen girdiğim ilk eczaneden aldım, sorgulamadılar bile.
isoyla accutane aynı ya yarramİso tabi accutane bilmiyorum verirler mi
isoyla accutane aynı ya yarram
karımı değilde beni siksen sikin uzunsa kabulumözür dilerim, umarım beni karını sikmem için zorlamazsın
![]()