doktor accutane vermedi

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
sivex diye bi krem verdi sadece de ben nasıl alacam accutane

• JFL
  • So Sad
Reactions: temelyeterliliktest, Thrill and susisesi
sivex diye bi krem verdi sadece de ben nasıl alacam accutane
git eczaneden iste verirler o eczane vermezse başka eczane falan filan dolaş işte ama ilk gittiğinde vericeklerini düşünüyorum

• +1
Reactions: ascendantwill, Orcairis, yigittsaint and 2 others
git eczaneden iste verirler o eczane vermezse başka eczane falan filan dolaş işte ama ilk gittiğinde vericeklerini düşünüyorum
kan testi verdim bir hafta önce karaciğer enzimlerinde kiloya bağlı fazlalık vardı ama mounjaro ve nac kullanıyorum düşecek zamanla 10mg ed sıkıntı sokar mı

• +1
Reactions: Thrill
kan testi verdim bir hafta önce karaciğer enzimlerinde kiloya bağlı fazlalık vardı ama mounjaro ve nac kullanıyorum düşecek zamanla 10mg ed sıkıntı sokar mı
okadarını ben bılmıyorum @susisesi daha iyi bilir

• +1
Reactions: Thrill and retawillfixme
Ben girdiğim ilk eczaneden aldım, sorgulamadılar bile.

alırken nediyonuz direkt vermi diyonuz
bir kutu 10mg zoretanin olacak diyosun uzatıyo reçeten var. mı siyo yok diyosun isim soy isim tc ödüyon çıkıyon

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest and lichtfromverse
alırken nediyonuz direkt vermi diyonuz
ben direk 0 sivilceyim ama yinede aile zoruyla doktora gittim yazar mısın 20 mg ben kendimi koruyabilirim şöyle şöyle yaparım fln dedim doktorda tm zararlı bişey değil zaten dedi yazdı

ben direk 0 sivilceyim ama yinede aile zoruyla doktora gittim yazar mısın 20 mg ben kendimi koruyabilirim şöyle şöyle yaparım fln dedim doktorda tm zararlı bişey değil zaten dedi yazdı
benim az var 10mg ed yapacam

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and hardmaxxx
aileme alıcam diyince galiba veriyorlar ben hidrokortizonu öyle almıştım

• +1
Reactions: Trenmaxx1
amk bi turlu alamiyom suan toplam 3 tane denedim 3 fail

• +1
Reactions: lichtfromverse
kanka ben gittim alabilir miyim dedim direkt verdi, ama outfitim ve saçım çok iyiydi ondan olabilir

kanka ben gittim alabilir miyim dedim direkt verdi, ama outfitim ve saçım çok iyiydi ondan olabilir
aldım ben de ama isim soyisim tc istedi reçetesiz sattığımdan dolayı işlemem lazım dedi :unsure:

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
aldım ben de ama isim soyisim tc istedi reçetesiz sattığımdan dolayı işlemem lazım dedi :unsure:
olm nasıl aldınız direkt zoretanin benim göt deliği rengime kadar reçete istiyolar

etkisini gördünmü ne kadar süre kullandın
4-5 hafta oldu
İlk günler çok bişey olmadıda sonraki günler uyguladıktan sonraki 3-4 saat deri bariz bir şekilde inceleşiyor ve daha ince gözüküyor burnun. Ben 10-15 dakika tutuyorum burnumda ama sen bilirsin.
Bu arada neden bilmiyorum fakat uyandıktan hemen sonra uygulayınca çok bişey değişmiyor

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
4-5 hafta oldu
İlk günler çok bişey olmadıda sonraki günler uyguladıktan sonraki 3-4 saat deri bariz bir şekilde inceleşiyor ve daha ince gözüküyor burnun. Ben 10-15 dakika tutuyorum burnumda ama sen bilirsin.
Bu arada neden bilmiyorum fakat uyandıktan hemen sonra uygulayınca çok bişey değişmiyor
bu subda brisi isotrent + derma stamp hidrokortizon yap diyen biri vardı onu denedinmi? postu bulursam atcam

bu subda brisi isotrent + derma stamp hidrokortizon yap diyen biri vardı onu denedinmi? postu bulursam atcam
Valla cildimle ilgili çok bi sıkıtnım yok değer mi benim için bilmiyorum
derma stamp ne işe yarıyoki ayrıca

Valla cildimle ilgili çok bi sıkıtnım yok değer mi benim için bilmiyorum
derma stamp ne işe yarıyoki ayrıca
kollajen artışını veya yenilenmesini destekliyor sanırım

• +1
Reactions: Topkra
bende bilmiyomda hidrokortizonla beraber isotret kullanabilirmisin sonuçları merak ettim
Deney faresimiyim amk
Ama bilgili birilerine sorim izot kullanımı mantıklımı sadece burun küçültmek için

• +1
Reactions: lichtfromverse