doktorsuz steroid kullanımı

cortisolbomb

cortisolbomb

Iron
proviron ve arimidex kullanmayı düşünüyorum.oral oldukları için toksik değillermiş ve erişimi aşırı kolay,ucuz.amacım androjenik etkileri makslamak.sabah akşam 50 25 proviron ve gün aşırı 0.5 mg arimidex kullanmayı düşünüyorum.18 yaş altında olduğum için tahlil yaptıramayacağım.3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum çünkü önümde o kadar süre var yüz kemiklerinin kalınlaşması için.100 mg proviron yüksek bir doz bu beni endişelendiriyor sadece.çok mu ağır bu ilaçlar ve doktor kontrolü olmadan bir sıkıntı olur mu?tavsiyelerinize ihiyacım var.zaman ayırıp okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Last edited:
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Naughty America, Serialsuicide, susisesi and 4 others
100 proviron

Attachments

• IMG_5459.jpeg
    IMG_5459.jpeg
    98.2 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 103712, yigittsaint, Chudai and 9 others
amacım androjenik etkileri makslamak.
Ya makara yapıyo yada bu konular da cok cahil yoksa böyle maximize bi saçmalık duymadım 😂 @swaggy

• JFL
Reactions: yigittsaint, Deleted member 160098, Serialsuicide and 6 others
  • +1
Reactions: yigittsaint, Serialsuicide, Deleted member 69336 and 1 other person
Kanka bizim doktorumuz var forumdan @flows5991 ve @temelyeterliliktest le hem bize eczane roidleri veriyo kan testi falan yapıyo sağolsun

burda hesabı vardı da yeni sildi
@swaggy seni ona yönlendirelim

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 103712, kullancı1998572619, Serialsuicide and 2 others
androjenik etkileri maksimize etmek için ideal
Doğru hatta 200 bile alanlar duydum ama trde ru falan olmadığı için bence riskli genetikleri iyi değilse zaten adex alıp üstüne proviron girerse kel olur direkt aq düşük e2 + yüksek dht direkt norwood 5

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Orcairis
sakın kullanma doktorsuz aman hormonlarını falan bozarsın

• JFL
Reactions: kullancı1998572619
proviron ve arimidex kullanmayı düşünüyorum.oral oldukları için toksik değillermiş ve erişimi aşırı kolay,ucuz.amacım androjenik etkileri makslamak.sabah akşam 50 25 proviron ve gün aşırı 0.5 mg arimidex kullanmayı düşünüyorum.18 yaş altında olduğum için tahlil yaptıramayacağım.3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum çünkü önümde o kadar süre var yüz kemiklerinin kalınlaşması için.100 mg proviron yüksek bir doz bu beni endişelendiriyor sadece.çok mu ağır bu ilaçlar ve doktor kontrolü olmadan bir sıkıntı olur mu?tavsiyelerinize ihiyacım var.zaman ayırıp okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Amina koyayım proviron steroid mi ne doktoru ben sikimin keyfine göre bazen 1 bazen 3 tane atıyorum gunde

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and szenn
Amina koyayım proviron steroid mi ne doktoru ben sikimin keyfine göre bazen 1 bazen 3 tane atıyorum gunde
Bide proviron bonemass vereceğine niye inaniyob amk nasıl bi batıl inanç bu bi tek sikin kalkar oda overodselayincs tam tersi etki yapıyor

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, susisesi and szenn
Grey classic

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 103712, Gordon Freeman, ascendantwill and 3 others
ananı sikeyim veled 100
proviron 0.5 adex ne hitman mi olucan