Doktorum i-lasik onayi verirse acsend zamani

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
gozluk burun ucumu dahada kotu yapiyor ve genel olarak eye areayi dahada kotu yapiyor, doktorum daha gencin olmaz demisti 1 sene once, yakin zamana tekrar randevu aldim, i-lasik onayi verirse olacagim, ayni zamanda sac ekimide yaptiricem, garip sekilde bir seyleri kombolamaya takintiliyim.

Gözlük nası etkiliyo eyes areayı aq :unsure:

• Hmm...
Reactions: Zodiac
gozluk takmadigim zaman uee cok az oluyor burun seklini baya etkiliyor, yakin bir tanidigim ilasik yaptirdi goz alti filan baya duzeldi zamanla

Just Zodiackillamax like @Zodiac To build AURA.

• +1
  • Hmm...
Reactions: StacyRepellent, eternalcoper, ascendantwill and 1 other person
baya etkili bence ozellikle cocukluktan itibaren takiliyorsa
ben 5 yaşımdan beri falan takıyorum kıkırdak yapısı değişmiş midir

knk bunu ben degil herhangibi biri nasil bilebilir

gozluk takmadigim zaman uee cok az oluyor
geçen ingilizce forumda yanıt olarak söylediğimiz ama siklemediğin mevzuat
miyoplar gözlüksüzken gözü kısıyor otomatik başka türlü ueeyi etkileyemez

• +1
Reactions: Ashoimex
knk kb unuttum sanirim, olabilir dogru, ama burun ucu ve genel burun etkisi bence baya var

gozluk burun ucumu dahada kotu yapiyor ve genel olarak eye areayi dahada kotu yapiyor, doktorum daha gencin olmaz demisti 1 sene once, yakin zamana tekrar randevu aldim, i-lasik onayi verirse olacagim, ayni zamanda sac ekimide yaptiricem, garip sekilde bir seyleri kombolamaya takintiliyim.
bok bocegi orospu evladi onu yaptircam sunu yaptircam en iyi ihtimalle mtn olacan salludon degilsin thread acip durma anani siktirtme

• Ugh..
Reactions: Furkan Sarıkaya
bok bocegi orospu evladi onu yaptircam sunu yaptircam en iyi ihtimalle mtn olacan salludon degilsin thread acip durma anani siktirtme
forumun amaci bu acsend, engelle gec benim seni engelledigim gibi.

• +1
  • So Sad
Reactions: IlI and maarda
forumun amaci bu acsend, engelle gec benim seni engelledigim gibi.
igden cevap atmamana tilt olmustum da dmde yazdigin seyj gorunce fikrim degisti hakkini helal et chad dostum anlik mental olduk kusura bakma

canin sagolsun chad dostum, listeyi hazirladim ama bazi arkadaslar sonradan beni alma filan dedi yeteri kadar uye toplayamadigim icin acmadim 5 kisilik grup mu olur mantiginda, bugun yarin uyeler toplanir acarim o zaman direk seni alirim diye bisey yazmamistim, np.

Users who are viewing this thread

Back