D
Deleted member 139053
Silver
Gizli yerleri olan kutu falan varmıdır? Aile bulursa sıçarım ağır blue pilled ve kontrolcüler.gizli saklı olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
5x20lik turuncu tuglanın arasina atGizli yerleri olan kutu falan varmıdır? Aile bulursa sıçarım ağır blue pilled ve kontrolcüler.gizli saklı olmalı
soğuk lazım knk çantaya buzla koysam bile değiştirmem gerekir cbaÇantana koy
aynen odayı dekore ediyom diye kolpa sıkıp mini dolap sıkıştırıcam bi yere2 aydır nasıl saklayabileceğimi düşünüyorum imkanı yok kanka mini buzdolabı falan alıp sıkıştırman lazım bir yere
Sterillestirmedigin sürece 1 ah oda sıcaklığı ortamda dayanabiliyorsoğuk lazım knk çantaya buzla koysam bile değiştirmem gerekir cba
gh günlük olduğu için direk evde olmalı herhalde mini fridge alacağımeczanelere sor bazıları saklıyor para karsılıgı
paran varsa benim aklıma gelen en iyi yol buydu vallagh günlük olduğu için direk evde olmalı herhalde mini fridge alacağım
2000'e var ya çok pahalı değil.Baya mini alacağım zaten.paran varsa benim aklıma gelen en iyi yol buydu valla
ananın amına sok kimse bakmaz baban dışındaGizli yerleri olan kutu falan varmıdır? Aile bulursa sıçarım ağır blue pilled ve kontrolcüler.gizli saklı olmalı
Gh I nerden alıyorsunuzaynen odayı dekore ediyom diye kolpa sıkıp mini dolap sıkıştırıcam bi yere
eczane knkGh I nerden alıyorsunuz