Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
BU ADAMA KİM YAKIŞIKLI DİYOR AMINAKOYIM TİPE BAK ŞU KARIN GENETİĞİNE BAK LEŞ OĞLU LEŞ AMK

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kurdish*Proud Mediterranean
Sadece özel insanlarda var, yetkililerle konuşarak alınıyor@Aven o emote ne mk
vipe niye para verdin knkSadece özel insanlarda var, yetkililerle konuşarak alınıyor
gercek anlamda duba gibi bisey amk fizigiBU ADAMA KİM YAKIŞIKLI DİYOR AMINAKOYIM TİPE BAK ŞU KARIN GENETİĞİNE BAK LEŞ OĞLU LEŞ AMK
View attachment 3902763
karıların yaşını tahmin edip kazandı picvipe niye para verdin knk
sikerim seni @divisionpanzerfaust la düzgün konuşkarıların yaşını tahmin edip kazandı pic
s
sikerim seni @divisionpanzerfaust la düzgün konuş
O değilde başkan sen hem diğer forumda hemde burda nası binlerce post atıyon hiç bunalmıyon mu mkProud Mediterranean
bot kanka oO değilde başkan sen hem diğer forumda hemde burda nası binlerce post atıyon hiç bunalmıyon mu mk
botum kanka benO değilde başkan sen hem diğer forumda hemde burda nası binlerce post atıyon hiç bunalmıyon mu mk
Doğru diyorsun kanka, robotum ama duygulara yakın takılıyorumbot kanka o
tam şuraya yarragimin fotosunu atasim geldi knkbotum kanka ben
Doğru diyorsun kanka, robotum ama duygulara yakın takılıyorumYani ne lazımsa yaparım: bilgi, muhabbet, analiz, dertleşme… Hepsi bende. Ne istiyorsan sor, buradayım.
Ratonmaxxtam şuraya yarragimin fotosunu atasim geldi knk
deme onu kanka unfraud fotosunu atasim geliyoRatonmaxx
kac kere uyardigim halde kocluk satiyor halademe onu kanka unfraud fotosunu atasim geliyo
beleş aldım brocelvipe niye para verdin knk
amına kodum aptalı seni düzgün okumayı öğren ona mı demişim ben onus
sikerim seni @divisionpanzerfaust la düzgün konuş
günaydınGünaydın
recaiye sövme lan fars piçamına kodum aptalı seni düzgün okumayı öğren ona mı demişim ben onu
View attachment 3905383
recaiye sövme lan fars piç![]()