dopaman uzerine acilan threadlarda

anası yan odada namaz kılıyor gelmiş burda küfür ediyor orspu çocuğu fotoğrafın tam halini de atayim da ananin amına sokarsin belki şifa diye
amınakodumun eşşeği kurye tarafından tutuklanmış birde boya bak şapkayla 170 gözüküyo dopaman ürünleri o kadar işe yarıyosa sen niye kısasın la :lul:

burdaki kimseyi tanımam etmem ben gerçekten dopamandan alışveriş yaptım genel olarak ben kötü demem iyi derim herneyse hgh erda aldım ve madde madde herşeyi açıklaycağım

1. olarak boyum 3 ayda 172 178 e çıktı bu kısmı baya beğeniyorum yaşım üstelik 17 placebo etkisi olduğunu sanmıyorum kemik plaklarım hala açıktı doktora gidip çektirmiştim

2. olarak yan etkileri var elbette hayat konforum azaldı ağzımın içi yara oldu ve dizlerim sızlıyor (belki hızlı boy artışındandır) onun dışında henüz bir yan etki görmedim

3. olarak müşteri memmuniyeti ben genel olarak üründen memmunum fakat kargonun gelmesi 50 yıl aldı diyebilirim yani o kısımda dopamanın düzelmesi lazım türkiyede şuanda onun rakibi olduğunuda düşünmüyorum ama bu kargolama sistemini halletmeleri lazım

View attachment 5591285
heeeh çiz çiz duvarlara rastgele çizgi at yaz yanına ne varsa heeeeeh sonra yaz dopamandan aldım böyle böyle oldu heeeeh

• +1
Reactions: ENEFB