G
genissue
Iron
Turkiye icin iyi bir kaynak mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dayı senin erda ile ne alıp veremediğin var her başlıkta erda erda amkalmayın olm güvenirliği belli değil zaten ayrıca çok pahalıya satıyo piçin torunları 60 kapsül erdaya 10k istiyo erdanın gramı 60 dolar zaten dopaman trustable source ama ben olsam pahalı diye başka yerlere bakarım
erdaya bakmıştım dopamandan o yüzden bide erda alcam ondan bide erda çok iyidayı senin erda ile ne alıp veremediğin var her başlıkta erda erda amk
dopaman disinda nereden alinabilir ki benim icin fake degilse alirim o fiyata da fake mi degil mi bilmiyorum bilen var mi?erdaya bakmıştım dopamandan o yüzden bide erda alcam ondan bide erda çok iyi
saflığı azdır labartuvar onayına güvenilmez erdamı alcan sendopaman disinda nereden alinabilir ki benim icin fake degilse alirim o fiyata da fake mi degil mi bilmiyorum bilen var mi?
Hgh ve tyra-300 (yan efekti fazla olmayan herhangi bir Fgfr3 inhibitoru)saflığı azdır labartuvar onayına güvenilmez erdamı alcan sen