dox ve foto atma hakkında

iblamehamz

iblamehamz

MTB sikiyorum
dostlar ben bu dox ve fotomuzu atınca dijital ayak izi vesaire olayını anlamadım lavuk doxlasa nolcak ki 100 kez doxlandim 101 olsun bir şey değişmiyo ayrıca yüzümle maksimum napabilir laf edecek biri olursa ondan daha özgüvenli ve sosyal hayatta daha başarılı olduğuma eminim. hiç dox olayından dolayı başı belaya giren var mı mesela

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Asdec, Thrill, kurdistan and 7 others
şuan birşey olmaz zaten yıllar sonrasını düşünüyor herkes

• +1
Reactions: Thrill, hardmaxxx, yigittsaint and 5 others
şuan birşey olmaz zaten yıllar sonrasını düşünüyor herkes
yıllar sonra foruma yüzümü attığımı bulacak ve bundan dolayı reddedecek şirketin de amına koyarım ayrıca farklı mailden cv göndermeyenin de amına koyarım

• JFL
Reactions: ochinchin, Thrill, Gordon Freeman and 2 others
dostlar ben bu dox ve fotomuzu atınca dijital ayak izi vesaire olayını anlamadım lavuk doxlasa nolcak ki 100 kez doxlandim 101 olsun bir şey değişmiyo ayrıca yüzümle maksimum napabilir laf edecek biri olursa ondan daha özgüvenli ve sosyal hayatta daha başarılı olduğuma eminim. hiç dox olayından dolayı başı belaya giren var mı mesela
kanka kimseyi zorlamıyoruz uyarımızı dikkate alırsın almazsın özgürsün kendini paylaşmakta

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan, Orcairis and 3 others
Neden doxlandığında göre değişir

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, wetwipes and Gordon Freeman
  • JFL
Reactions: Thrill, hardmaxxx, kurdistan and 1 other person
Yüzünle dalga geçilir max
Doxladığı şey sadece fotorafın olmayabilir ama
yüzümü istesin kendim atarım kanka dox atacak kişiler ezik social status 0 çirkin piç oluyo zaten

• +1
Reactions: Thrill and Topkra
yüzümü istesin kendim atarım kanka dox atacak kişiler ezik social status 0 çirkin piç oluyo zaten
Haklısın
Sen genede sitede özel bilgilerinle ilgili bişey paylaşma

• +1
Reactions: Thrill, hardmaxxx and iblamehamz
Birisi senin fotorafını paylassada dox sayılmaz cünkü ztn public olarak paylasmıssın

pizza neli olsun? saka maka ratingste biri okulunu foxxladi yanlislikla daha yenj onda sorun cıkyı snırım

• JFL
Reactions: Thrill, Topkra and NoxInfernum
pizza neli olsun? saka maka ratingste biri okulunu foxxladi yanlislikla daha yenj onda sorun cıkyı snırım
@Aven baba sağolsun zamanında ona attık -2psl rate attıydı aslan abim benim:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper, Topkra and 5 others
gay buluşma sitesinde fotonu görünce anlarsın

• +1
Reactions: Thrill and wetwipes
gay buluşma sitesinde fotonu görünce anlarsın
göriyim nolcak yolda aktifin biri tanıyıp sikecek mi ag bu kadar ciddi değil online ortam kimse siklemiyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: Asdec, Thrill, Trenmaxx1 and 2 others
göriyim nolcak yolda aktifin biri tanıyıp sikecek mi ag bu kadar ciddi değil online ortam kimse siklemiyo
dogru diyosun ama yinede dijkat et güvenmedigin kimseye atma boşa uğraşma

• +1
Ya beyler azıcık aklınızı çalıştırın Allah aşkına. Bu forumda sapık gibi fotolarınızı kullanarak sizinle aylar hatta belki yıllarca aklınıza gelmeyecek şekilde uğraşacak psikopat tipler var. Hadi bunu akıl edemediniz en yukarıyı okuyun rezizstansın bi bildiği vardır diyip herkese atmayın fotoğraflarınızı.

• +1
Reactions: Thrill, ochinchin, kullancı1998572619 and 10 others
Az önce örnegine sahit olduk kanka

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, wetwipes and 3 others
Az önce örnegine sahit olduk kanka
Sallansada yıkılmaz tahtımız
DNR FOR HATERS
@Resistance. Modumuzdan Allah razı olsun işini layigi ile yapio

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, yigittsaint and 1 other person
.

• +1
.

• +1
almanyaya geliyim ilk seni sonra @susisesi ni sikecem
kim yazmış görmedik tehdit ediliyoruz diye korkuyla açtık bildirimi

• JFL
Reactions: Thrill, retawillfixme, Gordon Freeman and 1 other person
E amk aynı şey instada foto atmak için de geçerli. Birisi instada paylaştığın fotoğrafı alıp gay buluşma sitesine ekleyebilir istede. Kimse yapmıyor böyle şeyleri ama
insta ile burası aynımı amk malmısınız rolmü yapıyorsunuz

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, retawillfixme and 3 others
Aynı zamanda da yanitladigim adam buraya yüzünün atılması sonucunda yüzünün gay buluşma sitesine yuklenebirliğinden bahsetti, bende instada da aynı durum geçerli oldugunu yazdım. Dediği şeyin saçma olduğunu göstermek için
yaw aynı şeyi tekrar mı yazayım insta ile burası aynı ortam değil + kendi rızan olmadan seçmediğin bir foton atılıyor amk

• +1
Reactions: Thrill, susisesi, Gordon Freeman and 1 other person
Buraya yüzünü atmayı düşünen birisi zaten aşırı derecede edgy şeylerin yazmama gerektiğini anlar.

Aynı zamanda da yanitladigim adam buraya yüzünün atılması sonucunda yüzünün gay buluşma sitesine yuklenebirliğinden bahsetti, bende instada da aynı durum geçerli oldugunu yazdım. Dediği şeyin saçma olduğunu göstermek için
insta da max story atarlar tipini

burda milletin adına twitter hesabı açıyorlar

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, wetwipes, Thrill and 5 others
Ya ben bunu nerde dedim.
Birisi buraya foto atsan gay buluşma sitesine atabilir dedi. Bende birisi instadan da fotografini alip gay sitesine koyabilir dedim. Yapılan bi tek bu eylemin boyutu aynı.
Yoksa ben insta ve org aynı yerin olmadığını anlayarak daha sonra sana buraya yüzünü atan birisinin edgy şeylerin yazmama gerektiğini söyledim.

Vay amk hiç karşıma çıkmadı böyle bir şey.
ohooo çok yaşandı king subdaki sticklediğim tiradları okuyun

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, Thrill, Orcairis and 1 other person
Ya ben bunu nerde dedim.
Birisi buraya foto atsan gay buluşma sitesine atabilir dedi. Bende birisi instadan da fotografini alip gay sitesine koyabilir dedim. Yapılan bi tek bu eylemin boyutu aynı.
Yoksa ben insta ve org aynı yerin olmadığını anlayarak daha sonra sana buraya yüzünü atan birisinin edgy şeylerin yazmama gerektiğini söyledim.

Vay amk hiç karşıma çıkmadı böyle bir şey.
olm zeka sorununmu var yoksa ragebaitmi atıyon zaten ben sana bunu dedin dememişim anlamıyonmu çok zor değil diyorumki o gay örneğinin orgda yaşanması instagram dan daha olası artı olarak kendi fotonu atmaktan değil doxlanmaktan bahsediyoruz amk delirttin

• +1
Reactions: Thrill and Gordon Freeman
olm zeka sorununmu var yoksa ragebaitmi atıyon zaten ben sana bunu dedin dememişim anlamıyonmu çok zor değil diyorumki o gay örneğinin orgda yaşanması instagram dan daha olası artı olarak kendi fotonu atmaktan değil doxlanmaktan bahsediyoruz amk delirttin
bence siktiredin bu adam doxlansın 2 seneye memurluk mülakatında siktiri koysunlar

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Orcairis
kim yazmış görmedik tehdit ediliyoruz diye korkuyla açtık bildirimi
olum iyiki şu 2 fotomu doxlamadılar rezil olurduk yoksa

Attachments

• görsel_2026-04-07_222029801.png
    görsel_2026-04-07_222029801.png
    664.4 KB · Views: 0
  • görsel_2026-04-07_222106648.png
    görsel_2026-04-07_222106648.png
    653 KB · Views: 0