dr aydın ve aşırı obez olan insanlar

swaggy

swaggy

faded than a ho'
ne yiyip ne içiyolarda bu kadar obez olabiliyolar
düz yağ oranı fazla olan insanlarla bi derdim yok o normal ama

şuna bak mesela bu ne yani nasıl olabilir bu kilo ver falan diyenlere dava açıyo btw:D
fraudlamaya çalışıyo bi de iyi görünmen için her şey bitti bu kaldı sadece komik görünüyo

kilosunun hayat kalitesini düşürdüğünün de farkında ve herhangi bi obeziteye ön ayak olucak bi hastalığı da yok
sadece yiyo ve sağlıklı beslendiğini iddia ediyo sadece mukbang videosu çekiceği zaman yediğini söylüyo
cidden bu ağır obez insanlar ne yiyip ne içiyolar

• +1
Reactions: Zodiac, wsdem and Dathomirian Zabrak
Tam bir soyboy

• +1
Reactions: Zodiac
genetik yatkınlık reis başka bi olay yok

• +1
Reactions: Zodiac
igrenc orospu cocugunun suratini gordugum anda tiksinti basiyor beni dunya uzerindeki en asagilik yasam formu olabilir

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, wsdem and 2 others
igrenc orospu cocugunun suratini gordugum anda tiksinti basiyor beni dunya uzerindeki en asagilik yasam formu olabilir
Based

ne yiyip ne içiyolarda bu kadar obez olabiliyolar
düz yağ oranı fazla olan insanlarla bi derdim yok o normal ama

şuna bak mesela bu ne yani nasıl olabilir bu kilo ver falan diyenlere dava açıkyo bu arada:D
dolandırıcılık yapmaya çalışıyo bi de iyi görünmen için her şey bitti ama kaldı sadece komik görünüyo

kilonun hayat gücünü düşürdüğünün farkında olun ve herhangi bir biyolojik obeziteye ön ayak var bi hastalık da yok
sadece yiyo ve sağlıklı beslendiğini iddia ediyo sadece mukbang videosu çekiceği zaman aralığını söylelüyo
bu ağır obez insanlar ne yiyip ne içiyolar

Genellikle travmatik olduğunu düşünüyorum daha mutlu olmak için yedikleri için döngüye giriyor sigaraya başlayınca günlük 1 sigaranın yetmemesi ve bir süre sonra arttırma gereksinimi duymak gibi düşün.

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair
Genellikle travmatik olduğunu düşünüyorum daha mutlu olmak için yedikleri için döngüye giriyor sigaraya başlayınca günlük 1 sigaranın yetmemesi ve bir süre sonra arttırma gereksinimi duymak gibi düşün.
her biji kurdistan?