dünyanın en önemli konusu: profil fotoğrafı

ochinchin

ochinchin

MSM overdose until i die
en NT ve yüzümüzün en iyi gözüktüğü profil fotoğrafı nasıl olmalı?

muhtemelen kafede otururken ideal ışıkta iyi bir kombin ve frame duruşuyla 1-2 metre uzaktan başkasının çekimidir.

(sanalmakslama için)

• +1
Reactions: Hanife and EK0

muhtemelen kafede otururken ideal ışıkta iyi bir kombin ve frame duruşuyla 1-2 metre uzaktan başkasının çekimidir.
O sirada bizim cennetden 1km uzaktaki aynadan cektigimiz
IMG 20260915 185638
avi:lul:

• JFL
Reactions: EK0
kişiden kişiye göre değişir önündeki dönemde her dışarıya çıktığında sürekli bi kaç foto çektir yanındakine illa hoşuna giden birşey olur onu koyarsın

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
kişiden kişiye göre değişir önündeki dönemde her dışarıya çıktığında sürekli bi kaç foto çektir yanındakine illa hoşuna giden birşey olur onu koyarsın
yani asla foto çektiremeyeceğim

• JFL
o sırada htn üstü elemanlar sıkıcı selfie yapıp 3 yıl değiştirmiyolsr

• Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: Turanmethod, Topkra, coax96 and 1 other person
bence çapraz açıdan ve en az 2 metre uzaktan çekilen ışıklandırmanın iyi olduğu bi foto olmalı

profil fotosu önemli reis bi şekil hallet
dafwuıoaduoawdh üstteki şakaydı benim arkadaş profesyonel gibi kafede otururken fotolar çekiyor harbi iyi çıkıyor turanid high ltn olmasına rağmen

whitemaxxingi tamamlayınca pp çekenzi

• Love it
Oyle bsy yk amk gec pencereye 1.5 metre uzaga gec cek

dafwuıoaduoawdh üstteki şakaydı benim arkadaş profesyonel gibi kafede otururken fotolar çekiyor harbi iyi çıkıyor turanid high ltn olmasına rağmen

whitemaxxingi tamamlayınca pp çekenzi
şu whitemaxxing işini halledersen deneyimlerini paylaş bende girmeyi düşünüyorum o işe

şu whitemaxxing işini halledersen deneyimlerini paylaş bende girmeyi düşünüyorum o işe
brutal shitskinpillenmiş galiba EK0

4000mg MSM+1000mg kadar c vitamini alıyorum bugün başladım

22 yıllık shitskincelim 3+ ay sonra buğday ten olursam hayatımın en mutlu zamanında olucam

bu amk tozlarını anlamıyorum %100 doğru gramaj tutturmak imkansız 3-6mg arası alıyorum muhtemelen MSMyi, C vitamini de 1000-2000 arası tutucam, şuana kadar yan etki hissetmedim

• +1
brutal shitskinpillenmiş galiba EK0

4000mg MSM+1000mg kadar c vitamini alıyorum bugün başladım

22 yıllık shitskincelim 3+ ay sonra buğday ten olursam hayatımın en mutlu zamanında olucam

bu amk tozlarını anlamıyorum %100 doğru gramaj tutturmak imkansız 3-6mg arası alıyorum muhtemelen MSMyi, C vitamini de 1000-2000 arası tutucam, şuana kadar yan etki hissetmedim
kanka ben buğdayım işte aşırı kara değilim hemde çoğu kişi beyaza yakın buğday der bana ama beyaz olmak istiyorum ben ilkten güneş kremi kullanacam sonuca bakacam

kanka ben buğdayım işte aşırı kara değilim hemde çoğu kişi beyaza yakın buğday der bana ama beyaz olmak istiyorum ben ilkten güneş kremi kullanacam sonuca bakacam
buğdaysan pek bir şey yapmana gerek yok msm ve c vitamini sağlığa nerdeyse hiç zararı yok faydası var zaten istiyosan denersin 1000mg msm ve c vitamini 2-3 ay kullanırsın 1 ay ara verirsin

fotolar falan var elimde aydınlanırsam buraya sonuçları atarım

• +1

(sanalmakslama için)
MTN Face biceps odaklı fotoğraf istek kutusu dolup taşıyo tecrübe ettim

• +1
Reactions: Hanife
MTN Face biceps odaklı fotoğraf istek kutusu dolup taşıyo tecrübe ettim
mtn face(muhtemelen m-high mtn ve iyi fenotip + saç + eye area vb) + iyi profil&takipçi sayısı&bio&yüksek statü görünüm

• +1
Reactions: Hanife and iyibiri
o sırada htn üstü elemanlar sıkıcı selfie yapıp 3 yıl değiştirmiyolsr
orası oyle bız htn değiliz onların bıraktığı kırıntılarını yiyoruz :cry: self improvement ile bu kadar

(sanalmakslama için)
kanka ön kameradan selfie cek iśte cok ugrasmaya gerek yok ben oyle yapiyom