D
Deleted member 89727
Bronze
Fotoğrafta hiçbir oynama, filtre vesaire yoktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mtn-high mtn mogger eye area dudaklar major flaw kaşlara dermastamp Hint yağı burna da rhino çek en kötü mid htn
kiskanma weak htn-mid htnMtn mogger eye area
kufur icin ozur askimkiskanma orospu cocugu strong htn-low chadlite
En iyi low htn harmonide problem var dudak cok harmoni bozmuskiskanma orospu cocugu strong htn-low chadlite
Bu sensen niye bu forumdasın aq incellerin acısını izleyip keyif yapmak için falanmı anlamadım gerçi harmony de falan bi sıkıntı var
yinede slayler evet biraz uncanny duruoEn iyi low htn harmonide problem var dudak cok harmoni bozmus
Dudak ve burunu düzelttinmi chadsin kardeşim
O philtrum ne bilader keles gibi yeni farkettim fakeapp bu arada galiba eger degilse dudak kaldirma dusun
Nah strong htn chadlitekiskanma strong htn-low chadlite
Squint olabilirde fakeapp yok benceyinede slayler evet biraz uncanny duruo
Fakeapp olabilir mi yada cok agir filtre var
harbi olum o dudis philtrum ne bozmus her seyi weak htnNah strong htn chadlite
Yinede slayler amkharbi olum o dudis philtrum ne bozmus her seyi weak htn
Faceapp olabilir buccal fatlerle dudağın yanındaki fatler çok farklı ? Yada sik gibi genetiği var o bölgedeO philtrum ne bilader keles gibi yeni farkettim fakeapp bu arada galiba eger degilse dudak kaldirma dusun
Dudak kaldırma bile düzeltmez bunuO philtrum ne bilader keles gibi yeni farkettim fakeapp bu arada galiba eger degilse dudak kaldirma dusun
Babo faceappse bizi niye ugrastiriyonuz yaFaceapp olabilir buccal fatlerle dudağın yanındaki fatler çok farklı ? Yada sik gibi genetiği var o bölgede
Dudak kaldirma yapip biyik birakir belki anca oyleDudak kaldırma bile düzeltmez bunu
yakkisiklisin krdsm ok? dudisler ve su ust dudak ile burun arasinda kalan yerin uzunlugu bozmus ama ona ragmen yakkisiklisin git cik forumdan belki dudak kalfirma yaptirabilirsin ora icinbaylar harbiden hiçbir oynama yapmadım, foruma da yeni geldim zaten. görüşleriniz için teşekkür ederim
Maxillasi aşağı gelişmiş olabilir mi ?Dudak kaldırma bile düzeltmez bunu
Forumda çok brainrot var diye mi bu şekilde söylüyorsunuz reis? onun dışında yeniden teşekkürler tavsiye için.yakkisiklisin krdsm ok? dudisler ve su ust dudak ile burun arasinda kalan yerin uzunlugu bozmus ama ona ragmen yakkisiklisin git cik forumdan belki dudak kalfirma yaptirabilirsin ora icin
akil sagligini yitirme diye cik git diyozForumda çok brainrot var diye mi bu şekilde söylüyorsunuz reis? onun dışında yeniden teşekkürler tavsiye için.
forumun %95 ini moggluyorMoglandık amk htn
Evet, maksillanın şekli ve yüksekliği aşağı eğimli arkadaşta özellikle alveolar kemiği(fazla dudak kıvrımı ve derin burnu var)Maxillasi aşağı gelişmiş olabilir mi ?
Harbiden sağ olun baylar. Yaşım daha 16 bu aradaforumun %95 ini moggluyor
Ccv rotationlu bimax ile duzeltebilir belki diye düşündüm de ondanEvet, maksillanın şekli ve yüksekliği aşağı eğimli arkadaşta özellikle alveolar kemiği(fazla dudak kıvrımı ve derin burnu var)
Genellikle pek etkisi olmuyor, uzun philtrum çoğu kişide küçük burun ve subhuman dudak genetikleri yüzünden oluşuyo sadece philtrum için ccv bimax yapması aşırı saçma olur.Ccv rotationlu bimax ile duzeltebilir belki diye düşündüm de ondan
Reis dediklerinizden pek birşey anlamıyorum maalesef acemilik var .d durum çok mu kötü yani daha yaşım 16 çünküGenellikle pek etkisi olmuyor, uzun philtrum çoğu kişide küçük burun ve subhuman dudak genetikleri yüzünden oluşuyo sadece philtrum için ccv bimax yapması aşırı saçma olur.
Dikkatli bir şekilde yapılmış lip lift ve rhino ile düzeltebilir bence işi
View attachment 3125105
yaş aldıkça daha hoş duran bir yüzüm mü olacak yani hernan drago gibi mesela15 yaşında sın 5 yıla chadlitesin
Squint olabilirde fakeapp yok bence
Mogger eye areaView attachment 3125126
Azıcık Squintleyince böyle oluyor
Mogger eye area
Yok kanka çok da kötü birşey değil, üst dudak ve burnun arasındaki mesafe philtrum sende normale göre fazla uzun o yüzden kötü duruyor ama en önemli şey değilReis dediklerinizden pek birşey anlamıyorum maalesef acemilik var .d durum çok mu kötü yani daha yaşım 16 çünkü
Atesh salihinkine benzemiyo ama çok iyi yinedeView attachment 3125131 Atesh salihe benzetiyorlar da burada güneşten dolayı biraz fazla squintlemişim kabul ediyorum.
Tavsiye ve değerlendirmen için teşekkür ederim dostumYok kanka çok da kötü birşey değil, üst dudak ve burnun arasındaki mesafe philtrum sende normale göre fazla uzun o yüzden kötü duruyor ama en önemli şey değil
Bıyık bırakarak gizleyebilirsin orayı
Sağ olasınAtesh salihinkine benzemiyo ama çok iyi yinede
Örnek olarak bu fotolara bak,uzun philtrumu olanlar için bıyık cidden fena fark ettiriyorTavsiye ve değerlendirmen için teşekkür ederim dostum
Harbiden öyle evet, sakallar bir çıkmaya başlasın daÖrnek olarak bu fotolara bak,uzun philtrumu olanlar için bıyık cidden fena fark ettiriyor
View attachment 3125163View attachment 3125164
View attachment 3125165View attachment 3125166
boy kacHarbiden öyle evet, sakallar bir çıkmaya başlasın da
180boy kac
iyi tebrik ederim
bilir kişi kendinden bilir kişi... köylü dudağı...En iyi low htn harmonide problem var dudak cok harmoni bozmus
sen bu adama koylu dudaklimi diyon dferqewreqwrqwfadsfqereqwrqwerqewrqwerqwrbilir kişi kendinden bilir kişi... köylü dudağı...
Sağ olasın reisiyi tebrik ederim
bilir kişi kendinden bilir kişi... köylü dudağı...