D
Deleted member 89727
Bronze
- OP
Hatasız kul olmaz .dbilir kişi kendinden bilir kişi... köylü dudağı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hatasız kul olmaz .dbilir kişi kendinden bilir kişi... köylü dudağı...
278 post 74 rep ne aqbilir kişi kendinden bilir kişi... köylü dudağı...
jfl atmayi birakinca durdu280 post 74 rep ne aq
neyFace revealde ağlarsınız.
takilma fazla sizofren kendisi
sende git kardesim gec oldu aq forumda bilmen gereken bisi yok cunku zaten yakkisiklisin yasinla birlikte dahada yakisikli olcan sen suan ortam yapip eglenmeye bak sigara ve maddeler kullanma uzak dur spora git cart curt hayatin en guzel zamanlari
Bak bu kardesimiz iyi görünüyor elestirilerimize de gayet açık fikirle yaklaştı burda birisi kendisine ltn dese bile karşı çıkıp aglayacagini sanmiuorum o yüzdensende git kardesim gec oldu aq forumda bilmen gereken bisi yok cunku zaten yakkisiklisin yasinla birlikte dahada yakisikli olcan sen suan ortam yapip eglenmeye bak sigara ve maddeler kullanma uzak dur spora git cart curt hayatin en guzel zamanlari
olum ben artik su psl rating modundan cikcamBak bu kardesimiz iyi görünüyor elestirilerimize de gayet açık fikirle yaklaştı burda birisi kendisine ltn dese bile karşı çıkıp aglayacagini sanmiuorum o yüzden
Sorun yok be reis alkol ve sigaram yok zaten teşekkür ederim önerilerin içinsende git kardesim gec oldu aq forumda bilmen gereken bisi yok cunku zaten yakkisiklisin yasinla birlikte dahada yakisikli olcan sen suan ortam yapip eglenmeye bak sigara ve maddeler kullanma uzak dur spora git cart curt hayatin en guzel zamanlari
eleştiriye açık biriyim. biri çıkıp düşük puan söyleyebilir ona da eyvallah ben yinede kızlardan aldığım pozitif dönütlere göre kendi tipimi vesaire değerlendiriyorum. ama görüşünüz yinede önemli benim için sağ olunBak bu kardesimiz iyi görünüyor elestirilerimize de gayet açık fikirle yaklaştı burda birisi kendisine ltn dese bile karşı çıkıp aglayacagini sanmiuorum o yüzden
olur onu da deneriz reis@UltraXD sana buyuk bi gozluk yakisirdi gibime geliyo nedense
abi bende inanmadim suru mantigi anlarsinyafaceapp ama gene enayi forum üyeleri anlayamamış ve sik yalamaya başlamış
faceapp ama gene enayi forum üyeleri anlayamamış ve sik yalamaya başlamış
Sen türkmüydün la oglem sen türko halkını 10a katlarsın sg bu forumdan git karı sik aq
Daha yaşımız genç usta sağ ol yinedeSen türkmüydün la oglem sen türko halkını 10a katlarsın sg bu forumdan git karı sik aq