szenn
.
patladım amkAynısını maarda yazsaydı beğenirdiniz değil mi?
Enfes olmuş, eline sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
patladım amkAynısını maarda yazsaydı beğenirdiniz değil mi?
Enfes olmuş, eline sağlık.
Ben ascend müziği eşliğinde htn olucagımı hayal ederken adam sub 5 olarak kolpa şeyler sallamaya devam etsin@murad.89 goruslerin neler
Profilime yazdığını sil hemenpatladım amk
FDANSJKFDJASDNFAMSDFNASKFNAJFKLDASNFASDJKFDANSMFDJASKNFDMAJSKFDNAS F MURAD HARBİ ÇOK İYİ ÇAR AMNKProfilime yazdığını sil hemen
mesajı silmiş bide yazdığımı DMSADFASKMFDASKMMuradın koca forumda tek hateri yok amk herkes seviyor çoçuğu
Biraz repinden veririsen aslında sev ola bilirizmesajı silmiş bide yazdığımı DMSADFASKMFDASKM
/sent Reputation murad.89 7000Biraz repinden veririsen aslında sev ola biliriz
topkra çaldıE niye artmadı bi moda sorssana![]()
Canım abim o benimtopkra çaldı
dip notta bahsettiğin gibi bişey yokkan testinin önemi eksik genel olarak threadde orası doğru e2 ve prolaktin önemli ve kan testi verilmezse sıkıntı yaşanır
Dİp not:
Tren kullanıyorsanız muhtemenlen e2niz 200-300 çıkabilir çünkü normal e2 kan testinde trende e2 olarak okunuyor LMCS-E2 vermeniz lazım onuda ya şehir hastanelerinde yada bazı özellerde verebilirsiniz
“bazı” özellikle eski makinalarda olabiliyor AAS kullananların lmcs-e2 vermesi tavsiye ediliyordip notta bahsettiğin gibi bişey yok