D
Deleted member 315157
Bronze
Sürekli kötü şeylerle beslenip kendine bakmadığı halde cok iyi görünebilen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
öyle genetikleri süper heraldegenetik

haklısın abiBibok düşünmüyorum kendi derdim daha büyük banane ondan![]()
kıskanıyoruz kardeşim başka soruSürekli kötü şeylerle beslenip kendine bakmadığı halde cok iyi görünebilen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
JAKDNAPFMQPMFPALD KANKA BUGÜN NE OLUYO BİLMİYORUM AMA HER ŞEYE GÜLÜYORUM HAHAJAJA teşekkür ederim cansın dikkat et kendineadam ya adammm ameliyat masasını Allah korusun
Hayatımda şakasız aldığım son 2 aydır en iyi iltifat falan teşekkür ederimBu ay katılıp iyi performans gösteren en iyi 2 hayatsiz TR org kullanıcısı bentahayla ameliyat masası benim gozumde
senndeJAKDNAPFMQPMFPALD KANKA BUGÜN NE OLUYO BİLMİYORUM AMA HER ŞEYE GÜLÜYORUM HAHAJAJA teşekkür ederim cansın dikkat et kendine
yok sağolkıskanıyoruz kardeşim başka soru
sikimde değil yaniSürekli kötü şeylerle beslenip kendine bakmadığı halde cok iyi görünebilen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
@Zuffster 1 ocakBu ay katılıp iyi performans gösteren en iyi 2 hayatsiz TR org kullanıcısı bentahayla ameliyat masası benim gozumde
Yüce hazretleri mediums zuffster efendim ile beni karşılaştırmandan çok utanç duydum doğrusu. Onun bir takdire ihtiyacı yok neticesinde O, yüceler yücesi.@Zuffster 1 ocak
hepiniz iyisiniz la seni kötülemek için demedimYüce hazretleri mediums zuffster efendim ile beni karşılaştırmandan çok utanç duydum doğrusu. Onun bir takdire ihtiyacı yok neticesinde O, yüceler yücesi.

Çok teşekkür ederim bu da aldığım en iyi 2. İltifat olsun. Ama ben de zaten jewmaxxed gigachad terramogger lordumu övmek için bahane arıyordum zatenhepiniz iyisiniz la seni kötülemek için demedim![]()

yahudi olmasa iyi adamÇok teşekkür ederim bu da aldığım en iyi 2. İltifat olsun. Ama ben de zaten jewmaxxed gigachad terramogger lordumu övmek için bahane arıyordum zaten![]()
Yıllardır var o lurkluyo@Zuffster 1 ocak