inyerta
Solstice
29.3% Turkic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Orta Anadolu'luyum, Kırım Tatar kökenlerim var, bu da Moğol kökenli DNA'mı açıklayabilir.nerelisin la moğol şeyi normal değil
Orta Anadolu'luyum, Kırım Tatar kökenlerim var, bu da Moğol kökenli DNA'mı açıklayabilir.
turkic oranı yükseldikçe tipin kayıyo bu arada
bu testler türkiyede yasak. paran olsa bile yaptıramankaç dolardı bu test
hiç alakası yok tamamen sallama +cherrypickingturkic oranı yükseldikçe tipin kayıyo bu arada
byzantine anatolia daha yakışıklı
View attachment 4896376
Kıvanç Hallstatt Nordid + Mediterranid, türk sayılacak son kişilerden biriturkic oranı yükseldikçe tipin kayıyo bu arada
View attachment 4896376
hiç alakası yok tamamen sallama +cherrypicking
işte bende onu diyorum zaten adam turkic olmadığı için yakışıklıKıvanç Hallstatt Nordid + Mediterranid, türk sayılacak son kişilerden biri
bide cocuk atmışsın amk
fenotip tamamen genotipe bağlı değil. özellikle tr de %10-15 gibi da olup çok easian duran veya yüksek da olup hiç asyatik durmayan insanlar var. Daha çok annenin babanın görünümü etkiliyor.turkic oranı yükseldikçe tipin kayıyo bu arada
View attachment 4896376
nogay mı yoksa normal kırım tatarı mı. çünkü nogaylarda doğu avrasya genleri daha yüksekOrta Anadolu'luyum, Kırım Tatar kökenlerim var, bu da Moğol kökenli DNA'mı açıklayabilir.
fenotip tamamen genotipe bağlı değil. özellikle tr de %10-15 gibi da olup çok easian duran veya yüksek da olup hiç asyatik durmayan insanlar var. Daha çok annenin babanın görünümü etkiliyor.
bu adamı atacaktım örnek olarak ben de. Ama kimliğini ifşa etmek istemediğimden atmadım.View attachment 4896709
örnek mesela
public değilmi genetik tayfada sürekli görüyom bu görselibu adamı atacaktım örnek olarak ben de. Ama kimliğini ifşa etmek istemediğimden atmadım.
fırsatını bulursam ben de yaptıracağım 4 nesil önce yerleşik hayata geçtik. çok asyatik olanlar da var hiç olmayanlar daView attachment 4896709
örnek mesela
kendisi fotoğrafının kullanılmasını istemiyor konuşmuştum. turkish_south a dahilpublic değilmi genetik tayfada sürekli görüyom bu görseli
benimki herhangi bir egeli türkten fazla farkı yoktur ondan meraklı değilim pek ama ydna baba soyunu merak ediyom bendefırsatını bulursam ben de yaptıracağım 4 nesil önce yerleşik hayata geçtik. çok asyatik olanlar da var hiç olmayanlar da
bence türklerin verdiği en doğru karar batıya göçmek oldubide cocuk atmışsın amk
aga bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. tamamen ortalığı karıştırmak için oluşturulmuş bi görsel gibi.View attachment 4896709
örnek mesela
tamam subjektif buna bir şey dememde gidip altında düz propaganda olan görsel paylasıyon ondan laf attım mesela bunda da var "orginal turk" diye orospu çocukları etnogenez ne bilmiyorbence türklerin verdiği en doğru karar batıya göçmek oldu
View attachment 4896737cherrypicking olmayan bir görsel
''bence'' soldakiler daha iyi
gerçek knk fenotip az önce @herson da söylemişti genotip ile uyusmak zorunda değilaga bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. tamamen ortalığı karıştırmak için oluşturulmuş bi görsel gibi.
yarı orta asyalı bir insan olarak ben bile bu kadar moğol görünmüyorum (gerçekten yarı orta asyalıyım)
teke boyundansan ya türkmensahra lısın ya da türkmenistan.aga bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. tamamen ortalığı karıştırmak için oluşturulmuş bi görsel gibi.
yarı orta asyalı bir insan olarak ben bile bu kadar moğol görünmüyorum
(gerçekten yarı orta asyalıyım) https://en.wikipedia.org/wiki/Teke_(tribe) nickimden anlaşılacağı üzere![]()
türkmenistan mary bölgesiteke boyundansan ya türkmensahra lısın ya da türkmenistan.
afganistanlı türkmen tanıyorum görselde ki sağdakinden 1-2 tık daha az asyatik duruyor.türkmenistan mary bölgesi
bence anadolu türkleri türkmenistanlı türklerden daha çekiciler demeye çalıştığım şey buydu. ben ikisinin karışımıyım zaten
demek istediğini anladımtürkmenistan mary bölgesi
bence anadolu türkleri türkmenistanlı türklerden daha çekiciler demeye çalıştığım şey buydu. ben ikisinin karışımıyım zaten
evet işte bende onu demeye çalıştım türkmenler ve özbekler bile bu kadar asyalı görünmüyor %40 oranında doğu avrasya genleri var.afganistanlı türkmen tanıyorum görselde ki sağdakinden 1-2 tık daha az asyatik duruyor.
cherrypicking hala ,ortalama anadolulu çok daha çirkin
Anadolu halkı, kadınlarını bize veren ve dilimizi benimseyen kölelerdi.turkic oranı yükseldikçe tipin kayıyo bu arada
View attachment 4896376
yani BDSM gibi miAnadolu halkı, kadınlarını bize veren ve dilimizi benimseyen kölelerdi.
yani BDSM gibi mi
amına koyim üstteki senuale benziyor @botdericektshoeIiftturkic oranı yükseldikçe tipin kayıyo bu arada
View attachment 4896376