D
Deleted member 114712
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@ER enjoyerDüşünün sabah 8'de girdiniz sınıfa ve böyle bir angut kamerayı koymuş mal mal hareketler yapıyor durumu nasıl açıklayacak? Bir de kamerayı zamanlamaya alıp sıranın arkasına koşuşturduğunu gördüğünüzü düşünün brutal.
Bir yerden tanıyorum da neredenDüşünün sabah 8'de girdiniz sınıfa ve böyle bir angut kamerayı koymuş mal mal hareketler yapıyor durumu nasıl açıklayacak? Bir de kamerayı zamanlamaya alıp sıranın arkasına koşuşturduğunu gördüğünüzü düşünün brutal.
Tiktoğa video atıyor bu bilirsin.Bir yerden tanıyorum da nereden
Tiktoktan değilTiktoğa video atıyor bu bilirsin.
kambur oldum bendeolum bu sıralar ne la benim götüm düzleşmişti tahta sıralarda
Herif şaka maka yakışıklı da dişleri truecel yapmış adamı brutal.Tiktoktan değil
Gergin görünüşlü adamDüşünün sabah 8'de girdiniz sınıfa ve böyle bir angut kamerayı koymuş mal mal hareketler yapıyor durumu nasıl açıklayacak? Bir de kamerayı zamanlamaya alıp sıranın arkasına koşuşturduğunu gördüğünüzü düşünün brutal.
Kollej bebesicelolum bu sıralar ne la benim götüm düzleşmişti tahta sıralarda
Kollej bebesicel
Kesinlikle kesinlikleKolejde olduguna gore kesin cok am goturuyordur mirin btw tbh
Bunun tip biyerden tanıdık geliyoDüşünün sabah 8'de girdiniz sınıfa ve böyle bir angut kamerayı koymuş mal mal hareketler yapıyor durumu nasıl açıklayacak? Bir de kamerayı zamanlamaya alıp sıranın arkasına koşuşturduğunu gördüğünüzü düşünün brutal.