elemancomeback31
LIFE TIME VEGAN NATURAL
Daha once vurmus olan var mi kac iu vurdu vuranlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
senin herşey niye taşşakda bitiyo amına koyim kralDaha once vurmus olan var mi kac iu vurdu vuranlar
ilacın taşakdan başka kullanım amacı yokki aq nerde bitmesini bekledinsenin herşey niye taşşakda bitiyo amına koyim kral
1k direkt olarak üretimin geri başlaması için yeterli değil diye biliyorumilacın taşakdan başka kullanım amacı yokki aq nerde bitmesini bekledin
pct1k direkt olarak üretimin geri başlaması için yeterli değil diye biliyorum
pct yapcaktın en son pct için mi vurdun yoksa test gibi bi şey mi
1500 iu doz olarak hesaplarsak 2 hafta falan haftada 3-4 gün cycle yapıcak şekilde kullanırsan geri yerine oturur muhtemelen ama pct için hcg tek başına yeterli olmazpct
dün 1k vurdum bugun 2k vurdum simdi
5 günde bi 500 vuruyodumDaha once vurmus olan var mi kac iu vurdu vuranlar
kaç ml sıvı ile sulandırdın aqVurabildim mi onuda anlamadimki amk 0.1ml 1k iu
ovitrelle sulanmış geliyor 0.5 ml 6500 iu5 günde bi 500 vuruyodum
kaç ml sıvı ile sulandırdın aq
8 ay trt yaptım 16.75-17.5 arası1500 iu doz olarak hesaplarsak 2 hafta falan haftada 3-4 gün cycle yapıcak şekilde kullanırsan geri yerine oturur muhtemelen ama pct için hcg tek başına yeterli olmaz
trtye kaç yaşında başladın ve ne kadar süre trt yaptın
8 ay yaptıysan pct çok rahat yaparsın koy göte gitsin amkovitrelle sulanmış geliyor 0.5 ml 6500 iu
5 günde 500 kür içi atrofi önleme için mi normalde pct de daha fazla oluyo dimi benim yaptıgım gibi
8 ay trt yaptım 16.75-17.5 arası
suan cok m ubastım anlamadım 2 günde bir 1000iu devam edesim var ne dedin
son enjeksiyon 5 gün önce yapıldı sustanon kandan 21 gunde çıkıyormus
evet şuan dozun iyi5 günde 500 kür içi atrofi önleme için mi normalde pct de daha fazla oluyo dimi benim yaptıgım gibi
KANKI LEYDIG ÖLDÜRMEYEYİM YA 3000 ÖLDÜRÜR SÜRÜNDÜRÜR FALAN DİYOLAR ÖMÜR ERDEM AKKAYA HOCAMIZ ÖYLE BİŞEY YOK DİYOR VALLAHİ KAFAM KARIŞIK HER AĞIZDAN 5-6 TANE FARKLI SES ÇIKIYOR8 ay yaptıysan pct çok rahat yaparsın koy göte gitsin amk
olm bi şey olmaz 3000 nereye öldürüyoKANKI LEYDIG ÖLDÜRMEYEYİM YA 3000 ÖLDÜRÜR SÜRÜNDÜRÜR FALAN DİYOLAR ÖMÜR ERDEM AKKAYA HOCAMIZ ÖYLE BİŞEY YOK DİYOR VALLAHİ KAFAM KARIŞIK HER AĞIZDAN 5-6 TANE FARKLI SES ÇIKIYOR
KANKI HCG NE BILMIYON MU SEN ILAC BIRAKIYORUM DOTHAMİRAN ZABRAK NICKINLE SAKLANMA EKRAN ARKADASINDAN HİGH LTN SENİ HİGH LTNYa bi öl geber amınakoyım birader olmayavak işte ne zorluyon amk
İNFERTİLİTE HASTALARIDA 5K KULLANIYODA BİZ NORMAL TESTİKULAR FONKSİYONLARINA DÖNCEZ 15 GÜN SONRA 5K KULLANSAK SIKINTI BEN HAFTADA 2 3 K YAPİCAMolm bi şey olmaz 3000 nereye öldürüyo
5000 iu vurulanlar var tek seferde bende öyle düşünüyodum da aşırı geldi yapmicam öyle o yüzden
bi şey olmaz ama
ya zaten senin dozun ok şuan ama 5000 yiyipte felç kalmıyo millet bi şey olmaz yaniİNFERTİLİTE HASTALARIDA 5K KULLANIYODA BİZ NORMAL TESTİKULAR FONKSİYONLARINA DÖNCEZ 15 GÜN SONRA 5K KULLANSAK SIKINTI BEN HAFTADA 2 3 K YAPİCAM
pct yapıyo eli kolu çekceksen denekmisin amınakoyim hergün bişeyler enjekte ediyon
kreatin safasına geri dönücem kreatin alsam mı almasam mıpct yapıyo eli kolu çekcek
kreatin safasına geri dönücem kreatin alsam mı almasam mı
o kreatini ilk başta almayacaktım
mk cok guzel plasebodur ya keske olsa elimin altında gerçek"testo baskılıyo mu![]()
mk677 hakkında
mk677yi kullansam vücut geliştirme harici bi katkısı bulunur mu bana testo değerleri ve gh salınımı için ve doğal testo üretimini baskılama olayı var mılooksmax.org
"
valla önceden az yemek yiyodum plasebo mu bilmiyomda yiyom baya şimdimk cok guzel plasebodur ya keske olsa elimin altında gerçek
olm senin pct piç olabilir gibi, genel olarak kandan tam atıldığı zaman pct öneriliyo çünkü. şimdi searchlerken aklıma geldiovitrelle sulanmış geliyor 0.5 ml 6500 iu
5 günde 500 kür içi atrofi önleme için mi normalde pct de daha fazla oluyo dimi benim yaptıgım gibi
8 ay trt yaptım 16.75-17.5 arası
suan cok m ubastım anlamadım 2 günde bir 1000iu devam edesim var ne dedin
son enjeksiyon 5 gün önce yapıldı sustanon kandan 21 gunde çıkıyormus
olm harbi öyle lan bu arada piç olmuş bırak vurma hcgyi amkolm senin pct piç olabilir gibi, genel olarak kandan tam atıldığı zaman pct öneriliyo çünkü. şimdi searchlerken aklıma geldi
pctyi yaparken sadece hcg mi kullanıcaksın yoksa klasik önerilen pct ilaçlarını da ekliycek misin
Highmtn bu aradaKANKI HCG NE BILMIYON MU SEN ILAC BIRAKIYORUM DOTHAMİRAN ZABRAK NICKINLE SAKLANMA EKRAN ARKADASINDAN HİGH LTN SENİ HİGH LTN
kanka sustanon 2.5,3 haftada kandan atılıyor bu süre zarfında 2,3 hafta içinde hcg vurma hakkım var sonra clomid yapabiliyon sadece tabikiolm senin pct piç olabilir gibi, genel olarak kandan tam atıldığı zaman pct öneriliyo çünkü. şimdi searchlerken aklıma geldi
pctyi yaparken sadece hcg mi kullanıcaksın yoksa klasik önerilen pct ilaçlarını da ekliycek misin
hcg lh fsh açmıyor tek olayı taşşak büyütmek oda hpta baskılayıcıkanka sustanon 2.5,3 haftada kandan atılıyor bu süre zarfında 2,3 hafta içinde hcg vurma hakkım var sonra clomid yapabiliyon sadece tabiki
Hcg nerden buldun lan pm gelDaha once vurmus olan var mi kac iu vurdu vuranlar