e2 seviyeleri

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
4 ay önce plaklara bakıp estradiol tahlili aldım kemik yaşım 14 - 14.7 arası gibiydi benim analizime göre doktor 13 dedi de pek doğru değildi. o dönem estradiol seviyem 21 pg/mL (doktor fazla dedi) çıktı ve ben 4 ay boyunca boş boş dyrdum yag oranı falan düşürmedim. birkaç gündür 6 mg aromasin alıyorum eod. bu geçen 4 ayda yüksek e2 sebebiyle kemik gelişimim ne kadar ilerlemiştir? büyük bir şey kaybettim mi?

• +1
Reactions: jsbera
4 ay önce plaklara bakıp estradiol tahlili aldım kemik yaşım 14 - 14.7 arası gibiydi benim analizime göre doktor 13 dedi de pek doğru değildi. o dönem estradiol seviyem 21 pg/mL (doktor fazla dedi) çıktı ve ben 4 ay boyunca boş boş dyrdum yag oranı falan düşürmedim. birkaç gündür 6 mg aromasin alıyorum eod. bu geçen 4 ayda yüksek e2 sebebiyle kemik gelişimim ne kadar ilerlemiştir? büyük bir şey kaybettim mi?
.

Sakin ol

ve eğer estrojenin çok düşük kalırsa yine kemiklerin uzamaz o yüzden estrojenine baktır yine

21pg/ml e2 yüksek değil ki normal gayet

• +1
Reactions: why not me? and Auchelius
21pg/ml e2 yüksek değil ki normal gayet
yav dedim aromasin bırakayım rebound olma ihtimali nedir bak çok korkuyom internette gördüm bi adamda rebound olmuş geçmemiş

asin rebound yapmaz

Users who are viewing this thread

Back