Eczane İlaç hk.

susisesi

susisesi

Goys Don’t Cry
Bundan sonra ilaçlarla alakalı tamamen gatekeep protokolünü başlatıyorum

Son ilaç kontrol güncellemesinde yok yere listeye vosoritide, teriparatide ve bikaç ilaç daha eklenmiş.
Bu ilaçlar on yıllardır kullanılan ilaçlar ve h bir orgda bahsetmeue başladık kaç kede bu ilaçlar hakkında konuştum listeye eklenmiş.

Ya burayı biliyolar, ya tiktokcellerden falan görüyolar. Zaten tiktoktakiler kedi fikirlerini üretmekten yoksun olduğu için bişey bahsetmezsek çok sıkıntı olmaz gibi.

Bundan sonra herhangi bi ilaç sorunuz varsa ya conv açın ya da discorddan yazın bidaha da bana ilaç sormayın

• +1
  • JFL
Reactions: Me-Mania, stacyworshipper, Trenmaxx1 and 6 others
ne anlama geliyo bu
bana ilac sorcaksaniz ya da cycle design icin pm den veya discorddan yazin artik diyorum.

Acik acik tum ilaclari da konusmayin artik burda

• +1
Reactions: Iranidnordid and morh
bana ilac sorcaksaniz ya da cycle design icin pm den veya discorddan yazin artik diyorum.

yok yok şeyi diyorum bu ek izlemeye tabi tutulanlar ne anlama geliyo yani vosoritide zaten tr de yok

yok yok şeyi diyorum bu ek izlemeye tabi tutulanlar ne anlama geliyo yani vosoritide zaten tr de yok
bu ek takipte olan ilaçları alman (beyaz reçete olmalarına rağmen) daha zor. Zamabla beyaz reçeteden başka reçeteye geçme ihtimalleri var. Ama burada olup aldığım ilaçlar da var.

mesela 2022 de mi be modafinil buraya eklendikten sonra eczaneden alman imkansız gibi bişey oldu, ondan önce elinş kolunu sallayarak alabiliyodun.

Lyrica da aynı şekilde.

Mesela modafinil internette konuşulmaya başlanfı ve buraya eklendi ben kullandığum uyku ilaçlarının ya da bazı low inhib ilaçlarının buraya eklenmesini istemiyorum siz de ilaçları açık açık konuşmayın almanız zorlaşsın istemiyosabız

• +1
Reactions: morh

Taşşani yiyim taşşani