Eczane özürlüleri

Trenmaxx1

Trenmaxx1

İnfracell htn
Olum amınakodumun cocujları bu thread size ulan daha eczaneye girmemenize rağmen isotret vermiyolar abi , ai vermiyolar abi yazarsanız bir daha ananızı sikerim ocun oglu eczaneden iceri girip özgüvenli sekilde abi bana zoretanin ver yanında bide mavi hametan dudaklarım kuruyo demek cok mu zor abi annem aromasin kullanıyo verir misin demek bu kdar mı zor da hergün thread acıyosunuz amınakoyum bi dsha eczane threadi görmeyelim burda

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, iwishiwastaller, Gordon Freeman and 8 others
annem aromasin kullanıyo verir misin demek
yaw ona bile gerek yok düzgün şekilde girip 1 kutu arimidex diyom şak veriyo 1 kutu ebixa diyom şak veriyo alzheimırın mı var meme kanserin mi var diyen olmadı daha:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Stardew, stacyworshipper and 5 others
Olum amınakodumun cocujları bu thread size ulan daha eczaneye girmemenize rağmen isotret vermiyolar abi , ai vermiyolar abi yazarsanız bir daha ananızı sikerim ocun oglu eczaneden iceri girip özgüvenli sekilde abi bana zoretanin ver yanında bide mavi hametan dudaklarım kuruyo demek cok mu zor abi annem aromasin kullanıyo verir misin demek bu kdar mı zor da hergün thread acıyosunuz amınakoyum bi dsha eczane threadi görmeyelim burda
devletin sürekli kontrol ettiklerini sanıyolar eczaneleri ayrıca adam para kazanmak için veriyo bide sürekli kontrol etmiyo sorarsa doktor dedi dersiniz eczaneci sizin sağlığınızı siklemiyo parasını sikliyo

• +1
Reactions: susisesi and Trenmaxx1
yaw ona bile gerek yok düzgün şekilde girip 1 kutu arimidex diyom şak veriyo 1 kutu ebixa diyom şak veriyo alzheimırın mı var meme kanserin mi var diyen olmadı daha:lul:
ebixa ne işe yarıyor
aga şöyle beyaz reçete ilaçlar hakkında detaylı bi guide yapsanız çok iyi olur amk

• +1
Reactions: letrozoleabusing324 and Trenmaxx1
ebixa ne işe yarıyor
aga şöyle beyaz reçete ilaçlar hakkında detaylı bi guide yapsanız çok iyi olur amk
tren kullanırken beyin hasarını azaltmak için

Tam şu anda uyku ilaçlarıyla alakalı guide yazıyorum zamanla neredeyse işe yarar tüm ilaçları coverlamış olurum herhalde

• Love it
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, foidsforlife, Trenmaxx1 and 1 other person
abi incelim sen bana ordan bi reçeteli uyuşturucu satar mısın ascendlicem

• JFL
Reactions: Tornoviaa, maarda, iwishiwastaller and 3 others
özgüvenli şekilde söyledim reçete istedi yine aq

• Woah
Reactions: Trenmaxx1
özgüvenli şekilde söyledim reçete istedi yine aq
yav yaz adresini amk ben sana yollayacam iki kutu otuzbiride bırak hep ondan oluyo sivilceler

• JFL
Reactions: susisesi
yav yaz adresini amk ben sana yollayacam iki kutu otuzbiride bırak hep ondan oluyo sivilceler
IMG 0626

• JFL
  • +1
Reactions: Stardew, iwishiwastaller, szenn and 4 others