wendler3939
Iron
forumda baya reçetesiz izotretinoin alan gördüm, en az 10 eczaneye düzgünce sordum, aknerent, acnegen zoretanin'i falan reçete gerekiyor dedi hepsi amk şehire göre değişiyor mu bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
biraz daha deneyiceğimgez amk bütün eczaneleri gez eninde sonunda biri verir
bence retard gıbı sorsan ztn vermezler dırekt acnegen20mg alabilir miyim de veriyolar ben farklı farklı eczanelerden aldım hepsınde calısıyoforumda baya reçetesiz izotretinoin alan gördüm, en az 10 eczaneye düzgünce sordum, aknerent, acnegen zoretanin'i falan reçete gerekiyor dedi hepsi amk şehire göre değişiyor mu bu
Olum doktora git amk okadar zorunlu mu kendi başına kullanmakforumda baya reçetesiz izotretinoin alan gördüm, en az 10 eczaneye düzgünce sordum, aknerent, acnegen zoretanin'i falan reçete gerekiyor dedi hepsi amk şehire göre değişiyor mu bu
aynısıa-abi ben orospu çocuyum ayh pardon ananı sikebilir miyim ayh pardon ben izoretrion alacağım ahbi
reçeten var mı kardeşim
ne eczacısı reçete abi
allahını sikeyim kardeşim
görüşürrüz ahbi
low htn olmama rağmen vermediler its overchad olsaydin vsrirlerdi ama subhuman oldugun icin vermiyor eczanepill
işe yaramayan topikal şeyler veriyorOlum doktora git amk okadar zorunlu mu kendi başına kullanmak
evet dostum engelli gibi sordum hepsine 3 yaşımdayım zaten niye vermediklerini anladımbence geri zekalı gıbı sorsan ztn vermezler direkt aknegen20mg alabilir miyim de veriyolar ben farklı farklı eczanelerden satın aldım hepsinde calısıyo
ben retard yazmistim replyfe niye geri zekali olarak gozukuyoevet dostum engelli gibi sordum hepsine 3 yaşımdayım zaten niye vermediklerini anladım
retard yazıyorben retard yazmistim replyfe niye geri zekali olarak gozukuyo
Dr izotrenin diye topikaller işe yaramadı diye başlatiyo kan tahlili yaptiripişe yaramayan topikal şeyler veriyor
View attachment IMG_0871.jpegevet dostum engelli gibi sordum hepsine 3 yaşımdayım zaten niye vermediklerini anladım
mod düzenlemiştirben retard yazmistim replyfe niye geri zekali olarak gozukuyo
yüzde 95i vitaminView attachment 5503872
View attachment 5503861
eczane isotret vermiyo ya eczane proviron vermiyo ya hayır amk high inhib ucubelersiniz
eczaneden almayacağın ilaç sayısı o kadar az ki
baya eski foto isotretin olfuğu tek foto olduğu için attımyüzde 95i vitamin
anastrozolu nasıl aldın reçeteli satılmıyomubaya eski foto isotretin olfuğu tek foto olduğu için attım
View attachment 5503893View attachment 5503895View attachment 5503897
View attachment 5503900View attachment 5503903
anastrozolu nasıl aldın reçeteli satılmıyomu
eczane isotret vermiyo ya eczane proviron vermiyo ya hayır amk high inhib ucubelersiniz
nasıl öyle davrancaz onu çözemedimne yaptığını biliyo şekilde davranırsan kimse bi sik demiyo
sadece girip ilacı iste kekeleme low inhib bi şekilde 1 kuru arimidex de şu ana kadar bana ilaç satmayan eczane olmadı en son lisedeyken modafinil almaya çalışırken satmamışlardı onda da çıkıp başka eczaneye giriyodum yaninasıl öyle davrancaz onu çözemedim![]()
susisesi sabancılardan olabilir miView attachment 5503872
View attachment 5503861
sabancilardan olsam hardmax parasi icin matematik dersi verip wageslavelemezdimsusisesi sabancılardan olabilir mi
4 yere başvurup her yerden ret yiyen bizsabancilardan olsam hardmax parasi icin matematik dersi verip wageslavelemezdim
geçen yaz isviçrede staj yaptım tr de tam zamanlı çalışsam daha az kazandırdım amk öğlen yemeklerinde patron alıyo restorana götürüp yemek ısmarlıyo ilk defa insan gibi hissettim tr de staj yaptığım zaman sadece köle gibi çalıştırıyolar üzerine para da almıyon4 yere başvurup her yerden ret yiyen biz
ne arıyoe bu ülkedeki işletme piçleri anlamıyom aq
amk tcsigeçen yaz isviçrede staj yaptım tr de tam zamanlı çalışsam daha az kazandırdım amk öğlen yemeklerinde patron alıyo restorana götürüp yemek ısmarlıyo ilk defa insan gibi hissettim tr de staj yaptığım zaman sadece köle gibi çalıştırıyolar üzerine para da almıyon