ZerefDragnee1l
fakecel
el plakları gitti diz ve omurgadan boy atmayı umacağım muhtemelen el plaklarının kapanmasına 3 4 ay kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
accutane kullanmicaktınel plakları gitti diz ve omurgadan boy atmayı umacağım muhtemelen el plaklarının kapanmasına 3 4 ay kaldı
Ne alakaaccutane kullanmicaktın
durdurabiliyoNe alaka
Cok yüksek dozda durdurabiliyo diye biliyomdurdurabiliyo
öyle 10mg haftada 3-4 kez hiçbişe yapamaz teoride muhtemelen ondan değilCok yüksek dozda durdurabiliyo diye biliyom
bence senin durumundaki olay accutaneden kaynaklıöyle 10mg haftada 3-4 kez hiçbişe yapamaz teoride muhtemelen ondan değil
2bence senin durumundaki olay accutaneden kaynaklı
kaç aydır kullanıyosun
el plakları gitti diz ve omurgadan boy atmayı umacağım muhtemelen el plaklarının kapanmasına 3 4 ay kaldı
Kemik yaşı cope 15 yaşında çocuksun ben kemik yaşım 17 olmasına rağmen 10 cm uzadım.
Real röntgenim de var hatta 15.5 civarıyken doktora gittim uzamazsın dedi 1.70-72 arası birşeydim şu an 1.78-79 um. Üstüne üstlük tibia fibulam tamamen fused olmuştu aq
Tibia femuru destekleyen bir kemik o yüzden tibianın kapanıp kapanmaması önemsiz omurganız ve ayak bilekleriniz uzamaya devam edecek. Bu yüzden kemik yaşı cope vertebradaki plaklar açıksa uzarsın ok.
evet kemik yaşı cope dedik ettik ama dizlerdeki plaklar kemik yaşı 17 olduğunda c2-c3 safhasına geçip kapanıyor ama bende 15likken kapanmış so brutal.
Accutane kullanmayın.
Accutane in estroyu arttirıp kemikleri erken olgunlastirdigi bilinen bir şey, ama zaten babasinin boyunu gecmisse daha uzayacagi pek yoktur
Evet kemik yaşı copedir. Gigantismli hastaların kemik yaşı 16 yaşındayken 18-19 a ulaşır ki buna füzyon diyemeyiz. Esas epifiz kapanması kemiklerin içindeki kondrositlerin olgunlaşmasıyla olur. Yani kemik yaşı adli vakalarda kimliği belirsiz kişilerin kimliğini belirlemek için kullanılan bir şeydir gelecekteki boyunuzu tahmin etmek için kullanılabileceğinin kesinliği veya net bir delili yoktur. Zaten 1.5 yıl kadar sapma söz konusu olabiliyor.
bide bazı nadir durumlarda kemik yasınla plak acıklıgı uyusmayablir imkansız degil aq
allahallah amk
"Tibia femuru destekleyen bir kemik o yüzden tibianın kapanıp kapanmaması önemsiz omurganız ve ayak bilekleriniz uzamaya devam edecek. Bu yüzden kemik yaşı cope vertebradaki plaklar açıksa uzarsın ok." bunu yazan kişinin ayak bileklerinin el bileklerinden önce kapandığını bilmediğine yemin edebilirim![]()
Yagmuru firsat bilen kadinlarin +13 cm topuklu bot giymesi hakkinda
Yagmur ayagi bot ayagi boy ayagi got ayagi Dogida bukadar fraudlsmiyor orospu cocuuuu 13 cm ne Neyse boyuma ulastiniz ezik karilar afferim de benim bonre age 16.5 hghmide aliyom her aksam daha 5 cm uzicam cok kasmayin alttan bakmaya devamlooksmax.org
accutane hakkında neredeyse hiç bir bilgim yok ama bu threadi yazan, üstteki alıntıladığım postları yazan kişi![]()
Accutane ile bir gecede manlet kaldık
evet kemik yaşı cope dedik ettik ama dizlerdeki plaklar kemik yaşı 17 olduğunda c2-c3 safhasına geçip kapanıyor ama bende 15likken kapanmış so brutal. Accutane kullanmayın.looksmax.org
doğrudur"Tibia femuru destekleyen bir kemik o yüzden tibianın kapanıp kapanmaması önemsiz omurganız ve ayak bilekleriniz uzamaya devam edecek. Bu yüzden kemik yaşı cope vertebradaki plaklar açıksa uzarsın ok." bunu yazan kişinin ayak bileklerinin el bileklerinden önce kapandığını bilmediğine yemin edebilirim
bu yazdığı senin söylediğin durumla ilgili bir şey mi?o açık dediğin yer ayağın boyutunun büyümesi içinmiş yani talus epifizi. Tibial yükseklikle bir alakası yok.,
Götten yiyiyon senin teoride birşey olmazlarla bakalım sonun ne olacak birader umarım daha iyi olursunöyle 10mg haftada 3-4 kez hiçbişe yapamaz teoride muhtemelen ondan değil
14 sanirim bende.@MogEater 15 yaşında plakları kapanan tek kişi sen olmayacaksın dost![]()
orta-uzun torso kısa-orta kolum ben aq178 olmak harika.
190-195 olan kisiler cok kotu duruyor,
178-182 araligi kusursuz modellerde 186-188.
kisa torso uzun kol ve frame daha onemli proporsiyon icin.
model değil sevgili olacağım ve kızlar 178i kısa buluyor178 olmak harika.
artık cope mope sikimde değil elimden gelen tüm methodları (bambu sikiş metodu dahil) deneyip hiç yoktan 182 olmaya çalışacağım her şey 4cm içinmodel değil sevgili olacağım ve kızlar 178i kısa buluyor![]()
-
Çiğ sütü götünede soksa plakları açamaz bu saatten sonrada 178 barefoot iyi bence ayakkabıyla 85 e fraudlayıp 83 üm derdim ben olsamAcil bir şeyler bas hormon mu yoksa çiğ süt mü ne sikimse yap yoksa over
Fraudlamak çok ezikçe benceÇiğ sütü götünede soksa plakları açamaz bu saatten sonrada 178 barefoot iyi bence ayakkabıyla 85 e fraudlayıp 83 üm derdim ben olsam![]()
Kanka foidler makyajla yeni yüz yaratıyorlar kendilerine bi 5-6 cm fraudlayalım bizde be az özgüvenimiz olsun ropemax yoksa, ben 6 cm fraudluyom sikimde bile değil 2 metre olsam 2 metre 6 cmye fraudlarımFraudlamak çok ezikçe bence
Bana göre fraudlamak rope'lamaktan daha kötü bence ama yinede haklı olabilirsinKanka foidler makyajla yeni yüz yaratıyorlar kendilerine bi 5-6 cm fraudlayalım bizde be az özgüvenimiz olsun ropemax yoksa, ben 6 cm fraudluyom sikimde bile değil 2 metre olsam 2 metre 6 cmye fraudlarım
Copelerken ben "Kankaa çok uzun olmak berbat 135 en iyisi en estetik boy ne oyle 190 "178 olmak harika.
kisa torso uzun kol ve frame daha onemli proporsiyon icin.
Aq gene baya iyi suan bile ayakkabiyla 181 liftsle 84 kizlara 82 dersin benimde plaklar bilegimde nerdeyse kapanmis dedi ortodontistim umarim uzarim dahamodel değil sevgili olacağım ve kızlar 178i kısa buluyor![]()
Sen nasi bi looksmaxxersin agaBana göre fraudlamak rope'lamaktan daha kötü bence ama yinede haklı olabilirsin
Ben kendi görüşümü söyledim dediğin doğrudur bir şey demiyorum sadece kendi düşüncemi söyledimSen nasi bi looksmaxxersin aga
Orgda oylesine geziyosan ascendlemek sikinde degilse np ama ascendlemeyi deniyodan frauding iyi bi yontem en azindan lifts 3cm kullaniyorum boyumu ayakkabiyla 6cm arttiriyo 182 falan oluyom 80 diyom insanlara hayatinda yapabilecegin cok kolay bi tweak ve 176 dan 180 e cikiyosun doger makyaj falan bilmiyorum hicbirini denemedim ama lifts hele asosyalsen yapmaman icin neden yok (bacagin cok uzun degilse ama yinede 3cmden pek bi sik olmaz) ben bikac defa nerdeyse yakalaniuodum ama nedeni ayakkabimi cikarmam cikarmazsaniz baskalarinin yaninda np
el plakları ayak bileğinden sonra kapanan en erken plakları yani daha 1 2 yıl civarı uzayabiliyom da uzama kapasitem düştü yani uzasam uzasam 5 cm anca uzarım gh vursam o da eksiklik varsaÇiğ sütü götünede soksa plakları açamaz bu saatten sonrada 178 barefoot iyi bence ayakkabıyla 85 e fraudlayıp 83 üm derdim ben olsam![]()
Dediğin aşırı uzun zamanlarda ve bizim kullandığımız dozun çok yüksek halinde olur ve oda çok nadirbence senin durumundaki olay accutaneden kaynaklı
kaç aydır kullanıyosun
15.5 alan bu muydu?
evet15.5 alan bu muydu?
bayağı bir zamanın var
olm bu kortizol olayi hafif abartili saka yapiyonuz demi anlik spikedan nolacak kan testi verdigimse dusuk cikmisti ben arada agir stres oluyorum bir sey olur mu?bu kortizol ile yarına kapanır
stres yapmayacan babba
175ti cektigimde 177yim suan 3 ay gecti rontgenden 182 ulasir miyimevet
bayağı bir zamanın var
182 ulaşman sadece plak açıklığı değil fgf ve genetik kıkırdak rezervin ve boy potansiyeline bağlı bilemem ama muhtemelen en az 6-7cm daha uzarsın175ti cektigimde 177yim suan 3 ay gecti rontgenden 182 ulasir miyim
şöyle tüm aile uzun ben sülaledeki en kısayım. bir fikir verir mi182 ulaşman sadece plak açıklığı değil fgf ve genetik kıkırdak rezervin ve boy potansiyeline bağlı bilemem ama muhtemelen en az 6-7cm daha uzarsın
senin ve sülalen ve genetik diziliminiz ve ergenliğe ne zaman girdiğin ne zaman çıkacağın hakkında hiçbir fikrim yokşöyle tüm aile uzun ben sülaledeki en kısayım. bir fikir verir mi
senin ve sülalen ve genetik diziliminiz ve ergenliğe ne zaman girdiğin ne zaman çıkacağın hakkında hiçbir fikrim yok
Yüz iyi olduktan sonra boy 175 üstüyse kurtarırsın, boy cope amk trde bide shoe liftle 180 e fraud tamamşöyle tüm aile uzun ben sülaledeki en kısayım. bir fikir verir mi
trnin genelini bilmiyorum ama trnin burasında cope felan değil 50 tane 5/10 altı adam gördüm sırf boyu uzun diye sevgilisi olan yakışıklı olup 175 boyla sevgili yapan görmedim desem yalan olmaz.Yüz iyi olduktan sonra boy 175 üstüyse kurtarırsın, boy cope amk trde bide shoe liftle 180 e fraud tamam
ben boyu sadece karı kız için istemiyorum amk her 3cm kemik 1kg daha kas kütlesi tutabilmeni sağlıyo bana ne kızlardan amk gym için uzamayı istiyorum benYüz iyi olduktan sonra boy 175 üstüyse kurtarırsın, boy cope amk trde bide shoe liftle 180 e fraud tamam
uzarsın 182ye falanşöyle anne tarafım ağır late bloomer teyzem annem felan 10 - 11. sınıfta ergenliğe girmiş boyları 170+. dayılar 195~ onlarda da geç ergenlik var. benimki onlar kadar geç mi bilmiyorum ama baba tarafı kadar erken de değil. baba tarafında normal işlemiş oblar 183-185~ civarlarında (benden 1 yaş küçük kuzenim benden daha erkeksi duruyor şuanda yüzü felan kıllanıyor benle aynı boyda 3 yaş büyük abisi 184)
sadece kız veya spor da değil bok gibi posstürün framein de olsa boy sana baya bir ağırlık katıyor genel anlamdaben boyu sadece karı kız için istemiyorum amk her 3cm kemik 1kg daha kas kütlesi tutabilmeni sağlıyo bana ne kızlardan amk gym için uzamayı istiyorum ben
minimum kaç olur maksimum kaç oluruzarsın 182ye falan
nebilimamkminimum kaç olur maksimum kaç olur
öylesadece kız veya spor da değil bok gibi posstürün framein de olsa boy sana baya bir ağırlık katıyor genel anlamda