Elektro gitar aldim

balve

balve

balvebalve
Arkadaslar gitar calmayi bilmiyom sifirdayim ve bitane elektro gitar aldim bir oneriniz vs varmi suanda serce parmagimla 4. Perdeye basmakta baya zorlaniyorum ne zaman kas hafizasi oturur

• +1
Reactions: Demirs
Boş iş amk ami follos kari sikecem diye onla uğraşamam

Boş iş amk ami follos kari sikecem diye onla uğraşamam
Elektro gitar diyincede akliniza kari geliyor amk siz nasil bir yokluktaainiz ulan
Kopek bulsa kopek sikecek bunlar

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli and Demirs
Arkadaslar gitar calmayi bilmiyom sifirdayim ve bitane elektro gitar aldim bir oneriniz vs varmi suanda serce parmagimla 4. Perdeye basmakta baya zorlaniyorum ne zaman kas hafizasi oturur
kizlar icin akustik alman lazimdi ama neyse siktir et 4 akorlu sarki öğren o da is gorur. Normal seviyede calisirsan 3-6 ay arasinda bare basarsin ondan sonra butun 4 akorlulari calabilirsin zaten

• +1
Reactions: balve
kizlar icin akustik alman lazimdi ama neyse siktir et 4 akorlu sarki öğren o da is gorur. Normal seviyede calisirsan 3-6 ay arasinda bare basarsin ondan sonra butun 4 akorlulari calabilirsin zaten
Sarki calamam galiba suan parmaklari fln nereye koycagimi hangi tel ne fln hicbirini bilmiyodum bi ogreneyimde
Ogrenmeme yardimci olacka birseyler soyleyin da

Sarki calamam galiba suan parmaklari fln nereye koycagimi hangi tel ne fln hicbirini bilmiyodum bi ogreneyimde
Ogrenmeme yardimci olacka birseyler soyleyin da
Kanka ytde yuzzzlerce video vardir
Ben senin yerinde olsam bi kursa yazılırdım hem hızlı gelişirsin hem yeni insanlarla falan tanışırsın iyi olur

• +1
Kanka ytde yuzzzlerce video vardir
Ben senin yerinde olsam bi kursa yazılırdım hem hızlı gelişirsin hem yeni insanlarla falan tanışırsın iyi olur
Ya knk baktimda bu vidyolara ilk gunum diye sanirsam bu kadar zorlaniyom
Kursa vercek param yok masmalesef
Bu gitarda motor gibimi la hani motor aliyon otomatik motorcu cevren oluyo

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli, foidsforlife and Demirs
Merak ettim niye aldın

• +1
Merak ettim niye aldın
Meshur yksmaxxer ve hobi arayisinda oldugumdan hem ekran suremi azaltma amacli hemde ders yaptiktan sonra telefon yerine ugrasacak bir ugras edinmek amacli aldim
Muhtemelen kickboksu birakicam gibi onunda biraz goz onunde bulundurdum
Ama kari kiz etkilemek icin degil desem yalan olur siz diyince hosnut oldum kahkullu karilar beni beklesin🥰🥰🥰😇😇😇

• +1
  • JFL
Reactions: blackpillruinedmyli and Demirs
Meshur yksmaxxer ve hobi arayisinda oldugumdan hem ekran suremi azaltma amacli hemde ders yaptiktan sonra telefon yerine ugrasacak bir ugras edinmek amacli aldim
Muhtemelen kickboksu birakicam gibi onunda biraz goz onunde bulundurdum
Ama kari kiz etkilemek icin degil desem yalan olur siz diyince hosnut oldum kahkullu karilar beni beklesin🥰🥰🥰😇😇😇
Hobi için olabilir de nasıl öğrencen

• +1
Hobi için olabilir de nasıl öğrencen
Bilmiyomki aldigim cocuk surekli tekrar yap zamanla kas hafizasi oluscak zamanla kombinasyonlari vs zorlastir basit 1 2 sarki ogren onlari kusursuz calana kadar ugras sonra kendi istedigin sarkilara gecersin dedi

• +1
Bilmiyomki aldigim cocuk surekli tekrar yap zamanla kas hafizasi oluscak zamanla kombinasyonlari vs zorlastir basit 1 2 sarki ogren onlari kusursuz calana kadar ugras sonra kendi istedigin sarkilara gecersin dedi
Kaça aldın pahalıya aldıysan sike sike öğrencen

• +1
Kaça aldın pahalıya aldıysan sike sike öğrencen
normalde 15 bindi tanidik oldugundan bide abisine biraz israr yaptigimdan 10kya cepledim hemencecik
Ama yinede sikesike ogrencem sevdigim sarkilari fln kendim calarsam cok guzel bi degisik his olur melodika muzisyeniydim zamaninda kral sakir caliyodum tum gun :)

• JFL
normalde 15 bindi tanidik oldugundan bide abisine biraz israr yaptigimdan 10kya cepledim hemencecik
Ama yinede sikesike ogrencem sevdigim sarkilari fln kendim calarsam cok guzel bi degisik his olur melodika muzisyeniydim zamaninda kral sakir caliyodum tum gun :)
Bende klasik gitar çalıyordum öyle iyidim. yaparsın bence ytden vs ders öğreten bir kanal bul playlistine felan bak