meynet
Bronze
Ya bu oçun işi gücü yok mu full tirad açmış amk gün boyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

O dalga geçiyodur sen anlamıyosundur deme öyle kıt beyinli0 reply
brutal siklenmeme hapi
Kevgire cevirilip otobana atildin![]()
Kanka suan 17 18 19 yasinda light triad gezmek daha mantikli ama 20 21 22 de falan kill daha cok guclu yani daha dark triad yani daha sert mi denir narisstik psikopatik makervalijstik erkekleri seviyor o yuzden ama evlenme caginds falan 26 27 38 dahs light triad benceO dalga geçiyodur sen anlamıyosundur deme öyle kıt beyinli
Kanka suan 17 18 19 yasinda light triad gezmek daha mantikli ama 20 21 22 de falan kill daha cok guclu yani daha dark triad yani daha sert mi denir narisstik psikopatik makervalijstik erkekleri seviyor o yuzden ama evlenme caginds falan 26 27 38 dahs light triad bence
benim yazı bu amk @Yagiz8928Kanka suan 17 18 19 yasinda light triad gezmek daha mantikli ama 20 21 22 de falan kill daha cok guclu yani daha dark triad yani daha sert mi denir narisstik psikopatik makervalijstik erkekleri seviyor o yuzden ama evlenme caginds falan 26 27 38 dahs light triad bence
when i feel that iYa bu oçun işi gücü yok mu full tirad açmış amk gün boyu
Takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.benim yazı bu amk @Yagiz8928
ne anlatıyon allahın delisiKanka suan 17 18 19 yasinda light triad gezmek daha mantikli ama 20 21 22 de falan kill daha cok guclu yani daha dark triad yani daha sert mi denir narisstik psikopatik makervalijstik erkekleri seviyor o yuzden ama evlenme caginds falan 26 27 38 dahs light triad bence
Dark triad böyle kısa cümlelerle küçümsenemeyecek derin bir düşünce sistemi. D.T.D.S ( Dark Triad Düşünce Sistemi)' ne mensup bir insan saykopati, narşisistikizm, makyavajinalizm' den oluşan bu 3 özelliğe sahip olur. Benim önerim evlenmeden önce full l*ght takıl. Ama istersen şimdide geçebilirsin. Daha fazla bilgi için @Trenmaxx1 ve @Serialsuicide ile iletişime geçebilirsin.ne anlatıyon allahın delisi
Reply umrumda mı sence knk0 reply
brutal siklenmeme hapi
Kevgire cevirilip otobana atildin![]()
Davarsın knk köyde dedenin gütmüş olduğu sürüdekilerin aklı senden fazladırO dalga geçiyodur sen anlamıyosundur deme öyle kıt beyinli
Olm siz iyi degilsiniz amkDark triad böyle kısa cümlelerle küçümsenemeyecek derin bir düşünce sistemi. D.T.D.S ( Dark Triad Düşünce Sistemi)' ne mensup bir insan saykopati, narşisistikizm, makyavajinalizm' den oluşan bu 3 özelliğe sahip olur. Benim önerim evlenmeden önce full l*ght takıl. Ama istersen şimdide geçebilirsin. Daha fazla bilgi için @Trenmaxx1 ve @Serialsuicide ile iletişime geçebilirsin.