Elemanı anlayabiliyorum

D

Deleted member 51789

Proud carnivore.
Eleman biz aslında aynı kisiyiz hergecen gun sana benzedigimi farkediyorum @elemanzelvadre biz ayni kisiyiz ama senin iqn benimkinden 50 az benimde testom seninkinden 50 az anladin?

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 70692
50 testo icin 5 iq verir miydiniz hic dusmiycek ama

50 testo 5iq az oldu 5 iq 125 testo olsun

iq her seydir

Siktirgit amk 136 olculdu bi faydasini gormedim tembel oldum iyice
sonradan düşebiliyor veya artabiliyor
seninki düşmüş olmasın?

136 iQ demek üstün zeka demek bence sen copeliyorsun amk 136 iq cıkma ihtimalin yok

amk düşünsene adam 136 iq ve looksmax forumunda "adam değilis" diye konu açıyor rsyksdfkyslfyksylş

Edit:
haa pardon https://eksisozluk.com/iq-sonucunun-130-cikmasi--1051559

Last edited:
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990 and Black_Pill_Enjoyer1
Siktirgit amk 136 olculdu bi faydasini gormedim tembel oldum iyice
yazdıgım sey cok ciddi degildi de tembel neden oluyorsun aq ego tavan mı oldu sonucu gorunce

Eleman biz aslında aynı kisiyiz hergecen gun sana benzedigimi farkediyorum @elemanzelvadre biz ayni kisiyiz ama senin iqn benimkinden 50 az benimde testom seninkinden 50 az anladin?
Hehe oyledir kesin caniko 🤓

• +1
Reactions: Deleted member 51789
sonradan düşebiliyor veya artabiliyor
seninki düşmüş olmasın?

136 iQ demek üstün zeka demek bence sen copeliyorsun amk 136 iq cıkma ihtimalin yok

amk düşünsene adam 136 iq ve looksmax forumunda "adam değilis" diye konu açıyor rsyksdfkyslfyksylş

Edit:
haa pardon https://eksisozluk.com/iq-sonucunun-130-cikmasi--1051559
Knk 136 parlak zeka oluyoda neyse siktiret anlatinca flex olarak algiliyo millet

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
yazdıgım sey cok ciddi degildi de tembel neden oluyorsun aq ego tavan mı oldu sonucu gorunce
Herseyi tekte anlayinca cocukken tembellesiyosun sonra hardwork yapamiyom yani

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Knk 136 parlak zeka oluyoda neyse siktiret anlatinca flex olarak algiliyo millet
90-110 puan aralığı normal zekayı 111-129 puan aralığı parlak zekayı 130-160 puan aralığı üstün zekayı 160 ve üstü puan ise dahiliği gösterir

ne parlak zekası amk?

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
90-110 puan aralığı normal zekayı 111-129 puan aralığı parlak zekayı 130-160 puan aralığı üstün zekayı 160 ve üstü puan ise dahiliği gösterir

ne parlak zekası amk?
Bilmiyom kucuktum ozaman parlak zeka demislerdi, ama ben pc basinda bi 10iq oldurmusumdur rahat

Bilmiyom kucuktum ozaman parlak zeka demislerdi, ama ben pc basinda bi 10iq oldurmusumdur rahat
kaç yaşında konuştun ve kaç yaşında yürüdün?

• JFL
kaç yaşında konuştun ve kaç yaşında yürüdün?
Knk yürümeyi falan bilmiyom konusma yasimda normalde okumayi yazmayi okula gitmeden ogrenmistim bide 1 yil erken yazildim yani 5 yasinda okuma yazma biliyodum

Knk yürümeyi falan bilmiyom konusma yasimda normalde okumayi yazmayi okula gitmeden ogrenmistim bide 1 yil erken yazildim yani 5 yasinda okuma yazma biliyodum
olm anaokulda okuma yazma mı öğrendin sjsjs helal olsun
bende anca (anaokulundan önceyse eğer 4-5 yaş oluyor) 6 yaşında klavyede "oyunlar" yazmasını ezberlemiştim pc kullanarak :cry:

Ekran grnts 2024 11 30 212606

• JFL
bende anca 6 yaşında klavyede "oyunlar" yazmasını ezberlemiştim pc kullanarak :cry:

View attachment 3325671
Ailem test göstermişti iq seviyesine gore toplumdaki konumu %0.96 yaziyodu onu hatirliyom
Anaokuluna gitmedim ben evde biraz halam gostermisti 5 yasimdayken oyle ogrendim

okumayı 3 yaşında öğrendim ama malın tekiyim, pek bir ilgisi yok bence

• +1
Reactions: maarda
Ailem test göstermişti iq seviyesine gore toplumdaki konumu %0.96 yaziyodu onu hatirliyom
Anaokuluna gitmedim ben evde biraz halam gostermisti 5 yasimdayken oyle ogrendim
banada iq testi yapacaktılar 2-3 sınıfta hatırlamıyorum
ben yaramaz bir çocuktum hoca ara sıra velimi çağırıyodu
hoca beni çağırdı, elinde kağıt olan bir adam benim hakkımda sorular sormaya başladı
"Hocam biryerleri karalıyor mu?" hoca: evet karalıyor Ben: yoo hocam karalamıyorum (hocanın beni şikayet ettiğini sanıyodum ve hoca cağırmadan önce defteri karalamıştım bile sljsjsjs)

"hocam şöyle yapıyormu" hoca: evet evet yapıyor Ben: hocam yalan atmayın vallah yapmıyorum :D
hoca ensonunda sinirlendi ve dedi boşver yapma, adam: hocam eminmisiniz çocukta var gibi görünüyor (o sırada içim rahatlıyor benim)
hoca dedi siktiret hak etmiyor fln (adamı sinirlendirmiştim, E OROSPU EVLADI BANA DEMEDİ Kİ OLAYI, BENİ ŞİKAYET EDİYOR SANDIM)

meğersem İQ testi yapacaklarmıs bana :cry:

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990, recai iskender and Deleted member 51789
Kendine mal diyen zekidir kendini zeki sananda maldir ok

• +1
Reactions: sentrix
banada iq testi yapacaktılar 2-3 sınıfta hatırlamıyorum
ben yaramaz bir çocuktum hoca ara sıra velimi çağırıyodu
hoca beni çağırdı, elinde kağıt olan bir adam benim hakkımda sorular sormaya başladı
"Hocam biryerleri karalıyor mu?" hoca: evet karalıyor Ben: yoo hocam karalamıyorum (hocanın beni şikayet ettiğini sanıyodum ve hoca cağırmadan önce defteri karalamıştım bile sljsjsjs)

"hocam şöyle yapıyormu" hoca: evet evet yapıyor Ben: hocam yalan atmayın vallah yapmıyorum :D
hoca ensonunda sinirlendi ve dedi boşver yapma, adam: hocam eminmisiniz çocukta var gibi görünüyor (o sırada içim rahatlıyor benim)
hoca dedi siktiret hak etmiyor fln (adamı sinirlendirmiştim, E OROSPU EVLADI BANA DEMEDİ Kİ OLAYI, BENİ ŞİKAYET EDİYOR SANDIM)

meğersem İQ testi yapacaklarmıs bana :cry:
Knk bence iq testi falan boş
Pattern ezberleme yeteneginj olcuyolar valla
Zaten zekanin suanki teknolojiyle olculebildigini dusunmuyorum sadece tahmin edebiliriz

• +1
Reactions: maarda
Knk bence iq testi falan boş
Pattern ezberleme yeteneginj olcuyolar valla

zeka 6 farklı kategoriye bölünür, o yüzden spesifik zekayı hiçbirşekilde ölçemeyiz doğru :)

İQ testinin asıl amacı ne kadar zeki olduğunu ölçmek değildir, sadece genel-geçer bir amacı vardırki o'da
İQ sonucunun 80 altı olup olmadığı ve 160 üstü olup olmadığı kontrol edilmektir,
80 altı bir sonucun varsa kesin olarak gerizekalısın, 160 üstü bir sonucun varsa kesin olarak üstün zekalısın.
bu sonuçlar aralığındaki sayılar anlamsız ve gereksiz.

Zaten zekanin suanki teknolojiyle olculebildigini dusunmuyorum sadece tahmin edebiliriz
Katılıyorum (y)

• Love it
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990 and Deleted member 51789
zeka 6 farklı kategoriye bölünür, o yüzden spesifik zekayı hiçbirşekilde ölçemeyiz doğru :)

İQ testinin asıl amacı ne kadar zeki olduğunu ölçmek değildir, sadece genel-geçer bir amacı vardırki o'da
İQ sonucunun 80 altı olup olmadığı ve 160 üstü olup olmadığı kontrol edilmektir,
80 altı bir sonucun varsa kesin olarak gerizekalısın, 160 üstü bir sonucun varsa kesin olarak üstün zekalısın.
bu sonuçlar aralığındaki sayılar anlamsız ve gereksiz.

Katılıyorum (y)
Kanka ben lolde cha olmamin yuksek iqnun bi kaniti oldugunu dusunuyorum sakasiz
Lol beyin kapasitenin yuksek olmasini gerektiriyor ciddiyim
ANlık karar verme muhakeme yeteneginin ust seviye olmasi birden fazla bilgiyi ayni anda işleme yetenegi lazım
Boş zamanın varsa what league of legends does to ur brain diye bi video var onu izle

• +1
  • JFL
Reactions: yasuomaxxing, maarda, Deleted member 92925 and 1 other person
iqnin gorsel tanima testinden ibaret oldugunu ogrenince @Ethernal ve @yuda bekaretini kaybetti artik insel degiller

• JFL
Reactions: Deleted member 92925
Erken motor gelişimin (örn:erken yürüme) genel bilişsel gelişimle hafif bir korelasyon gösterdiğini söyleyen araştırmalar var tabi kesin bi sonuç yok

• +1
Reactions: sentrix
Kanka ben lolde cha olmamin yuksek iqnun bi kaniti oldugunu dusunuyorum sakasiz
Lol beyin kapasitenin yuksek olmasini gerektiriyor ciddiyim
ANlık karar verme muhakeme yeteneginin ust seviye olmasi birden fazla bilgiyi ayni anda işleme yetenegi lazım
Boş zamanın varsa what league of legends does to ur brain diye bi video var onu izle
Kafa dağıtmak için girdiğin oyunlarda ne kadar zevk alacağın bile genetik brutal blackpill

• So Sad
Reactions: Deleted member 51789