elraennin sizce ratei ne objektif olun

clazai

clazai

Iron
bence türkiyede tipi en underrated adamlardan biri kıvanç tatlıtuğ çağatay ulusoy gibi isimlerle rahat yarışabilecek seviyede ama kimse dış görünüşünden bahsetmiyor sizce yüzünün güçlü ve zayıf tarafları neler objektif yorumlarmısınız bence rahat cl var atesh salihle yarışır

Attachments

• IMG_1096.jpeg
    IMG_1096.jpeg
    60.8 KB · Views: 0
  • IMG_1098.jpeg
    IMG_1098.jpeg
    104.6 KB · Views: 0
  • IMG_1097.jpeg
    IMG_1097.jpeg
    56.7 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Orcairis, stacyworshipper and Stardew
ltn

• +1
  • JFL
Reactions: piuafl, hope_maxxing, yigittsaint and 4 others
bence türkiyede tipi en underrated adamlardan biri kıvanç tatlıtuğ çağatay ulusoy gibi isimlerle rahat yarışabilecek seviyede ama kimse dış görünüşünden bahsetmiyor sizce yüzünün güçlü ve zayıf tarafları neler objektif yorumlarmısınız bence rahat cl var atesh salihle yarışır
ne clsi sacmalama

• +1
Reactions: Leshiro, Iranidnordid, piuafl and 4 others
Sen beni ordan görmezsin

• +1
Reactions: stacyworshipper
overall bakacaksan cl

• +1
Reactions: OversallSülo
190 ztn kendisi smvsi tavan

• +1
  • Woah
Reactions: OversallSülo and veneficus
en az htn kesin

• +1
htn ayriyetten bugun tamda elraen izlerken ratei kac acaba diye dusunuyordum iyi oldu :lul:

• +1
htn ayriyetten bugun tamda elraen izlerken ratei kac acaba diye dusunuyordum iyi oldu :lul:
olum yemin ederim ben de bugun baktım elraene orgda sorsam ne derler diye bakıyodum hatta gencligine falan baktım amkkkk

• JFL
Reactions: Turanmethod
Bu adam bu kadar yakışıklı miydi amk

• +1
Reactions: EK0
değil 5 6 cm at
190 falan olm berkcan güvenle videosuna bak uzun orda berkcandan git berkcanın da ronaldoyla videosuna bak ronaldo 186 civarı

Bu adam bu kadar yakışıklı miydi amk
dış görünüşünden bahsetmiyor mu kanka bu adam zamanında twitchin niye peygamberiydi sanıyorsun lavugun bi osurukal 30 kişiyi uyandırmasını kartal bulut doğan da anlatır amk niye izlenemdi sence o kadar dile getirilmese de bu adam zaten bu yüzden izleniyor seviliyor mantıken ki bende oyuzden seviyordum adamda garip bi aura tip var böyle samimi geliyor istemsizce yakısıklılıgıyla harmanlanıyor lavugun sesi de ayrı karızma orospıuevladının zamanında ajanslardan da teklif falan almıslıgı var ibnenin

• +1
Reactions: dixetheel and OversallSülo
ltn diyen arkadaşlar var
ltn diyen orospuevladları coco popsla aynı renketki 170 fareler aq ya da adam daşşagına yazmıs sakalı var diye fraudluyo sanan avellerdir

• +1
Reactions: clazai
allaha kurana sövdüğü icin cl

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Deleted member 210232, iblamehamz, hope_maxxing and 1 other person
ltn diyen orospuevladları coco popsla aynı renketki 170 fareler aq ya da adam daşşagına yazmıs sakalı var diye fraudluyo sanan avellerdir
Babanı mı savunuyon orospu evladı ltn olsa ne olcak yarrak kafası

• +1
Reactions: Monsieur Delon
kanka objektif yorumlayın dedik ltn diyen salaklar var ona sinirlenmiş adam neyse elraenn chadlite

Sevdim seni kerata

anasını siktimin cocu kusbeyni ile bir sikim biliyormus gibi rate atan orospuevladları beni rahatsız ediyor

anasını siktimin cocu kusbeyni ile bir sikim biliyormus gibi rate atan orospuevladları beni rahatsız ediyor
Yav zaten ltn değilde Allaha kurana küfür eden ucube orospu evladının teki sonuçta

• +1
Reactions: Deleted member 210232
Yav zaten ltn değilde Allaha kurana küfür eden ucube orospu evladının teki sonuçta
allah kurana küfürde bir sorun yok da allaha kurana küfür edenlere sallayıp banlayıp sonra etmesinde sorun var

• +1
Reactions: ascndndfrgt
Kanka evet FWHR'ı düşük, evet kemikli değil. Ama sakal, bıyık fraud (philtrum ve ağız genişliği için), coloring ve göz bölgesi HMTN'e taşıyor. Yakın selfilerin lens distorsiyonunu da say, gerçek hayatta sadece yüz ile rahat HTN.

Last edited:
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: szenn and Topkra
Lcl
Coloring halo var

Kanka evet FWHR'ı düşük, evet kemikli değil. Ama sakal, bıyık fraud (philtrum ve ağız genişliği için), coloring ve göz bölgesi HMTN'e taşıyor. Yakın selfilerin lens distorsiyonunu da say, gerçek hayatta sadece yüz ile rahat HTN.
sanmıyorum max mtn bence

• +1
Reactions: Serialsuicide and Monsieur Delon
su ppli cocugun yazdigina bak,

lan bu milletin külüne üflesen islam muslumanlik akiyor 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 @BugraSA

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, szenn and ascndndfrgt
allah kurana küfürde bir sorun yok da allaha kurana küfür edenlere sallayıp banlayıp sonra etmesinde sorun var
Evet olm zaten banana ne yoksa neye küfür ediyorsa etsin küfür etmeden öncede itici buluyordum birde ondan sevmiyorum genel olarak yavşak

yav ramirez allaha küfür edip küfür ettiğini kabullenmeyen bi adam değilki amk ayrıca ramirez fanıda falanda değilim öyle koydum yani avi bulamadım hakan fidan koyarım bir dahakine jfl

Yeni nesli ilimlendirmek elzem oldu.

• JFL
  • Love it
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 210232