D
Deleted member 135809
Iron
@bable my height
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tx bro senden@bable my height
BENDE İYİYİM SAĞOLTx bro senden
Kadınları neden sevmiyorsunBENDE İYİYİM SAĞOL
ÖYLE İŞTEKadınları neden sevmiyorsun
Hmm tamam haber edersınÖYLE İŞTE
Ben mi doxlsdım amkEN SON @roider122 Yİ DOXXLAYIP BAN YEMİŞTİN O ZAMANDAN BU ZAMANA NELER DEĞİŞTİ NELER YAPTIN
VANDAN ANKARAYA FALAN TAŞINACAKTIN ÜNİVERSİTE İÇİN NOLDU O İŞLER YKS FALANEN SON @roider122 Yİ DOXXLAYIP BAN YEMİŞTİN O ZAMANDAN BU ZAMANA NELER DEĞİŞTİ NELER YAPTIN
İstanbuldayım yks saldım seneye mezunVANDAN ANKARAYA FALAN TAŞINACAKTIN ÜNİVERSİTE İÇİN NOLDU O İŞLER YKS FALAN
BANA KÜFÜR ETTİN TETİKLENDİM BİR ANİstanbuldayım yks saldım seneye mezun
Kimsin la tyt miBANA KÜFÜR ETTİN TETİKLENDİM BİR AN
Kimsin la tyt mi
Annen hergun babana mı siktirdi bu akılla doğdun orospu evladı (alıntıdır)kanka senin 6/10 ltb sevgilin yokmu forumda ne işin var siksene tüm gün
Annen hergun babana mı siktirdi bu akılla doğdun orospu evladı (alıntıdır)
sorduğun soruya bak
Tyt misinAnnen hergun babana mı siktirdi bu akılla doğdun orospu evladı (alıntıdır)
NE TYTSİ KANKA @temelyeterliliktest FALANDAN MI BAHSEDİYORSUNTyt misin
Evet o değilsen kimsinNE TYTSİ KANKA @temelyeterliliktest FALANDAN MI BAHSEDİYORSUN
Lsöaödçwödöwş vay ocŞU AN KAÇ KİLOSUN
View attachment 3589542
66 oldumŞU AN KAÇ KİLOSUN
View attachment 3589542
KOYMUŞUM66 oldum
Nasıl yetişcem bekleKOYMUŞUM
66 kilo portlek gozlu kanzi ben senin sadece kulak ve burnundan bekelrdim 60kg66 oldum
Orospu evladı ikisi de düzgün amk ne bekliyon taşlandı gelsem o ananı da sikerdim66 kilo portlek gozlu kanzi ben senin sadece kulak ve burnundan bekelrdim 60kg
TASLANDI HUQGEGI0QEGIJEGQOKEGQO[KQEGEGQQEHQHEHOrospu evladı ikisi de düzgün amk ne bekliyon taşlandı gelsem o ananı da sikerdim
TaylandTASLANDI HUQGEGI0QEGIJEGQOKEGQO[KQEGEGQQEHQHEH
KEPCE KULAGINDAN TUTAR SURUKLERIM SENI OROSPUNUN EVLADITayland
Yapmazsan annen orospuKEPCE KULAGINDAN TUTAR SURUKLERIM SENI OROSPUNUN EVLADI![]()
Gel İstanbula seni havalimanında alıyorum anneni hergün siktiğim yatağa bağlıyorum recainin annesinin çektiği fişi götüne bağlıyorum ölene kadar elektrik veriyorumKEPCE KULAGINDAN TUTAR SURUKLERIM SENI OROSPUNUN EVLADI![]()
HUQGEUIHGQEGH8I0EQG0QEIHEIH0EQGEQIGIQEIJPQEIPQPIGEJJIEQP ULAN OROSPU COCUGU O KADAR BUYUK BURNUN VAR KOKUMU TAKIP ET GEL TAYLANDA KOPECIKGel İstanbula seni havalimanında alıyorum anneni hergün siktiğim yatağa bağlıyorum recainin annesinin çektiği fişi götüne bağlıyorum ölene kadar elektrik veriyorum
Büyük değil ağlaHUQGEUIHGQEGH8I0EQG0QEIHEIH0EQGEQIGIQEIJPQEIPQPIGEJJIEQP ULAN OROSPU COCUGU O KADAR BUYUK BURNUN VAR KOKUMU TAKIP ET GEL TAYLANDA KOPECIK![]()
AYNBüyük değil ağla