EN ACIMASIZ HAP:AİLE HAPI

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Bronze
HAYIR ÇENEN BOYUN KAŞIN GÖZÜN DEĞİL
BU HAYATTAKİ EN ÖNEMLİ ŞEYİN AİLENDİR
2 KİŞİ DÜŞÜNÜN BİRİNİN AİLESİ PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK İYİ BİR DURUMDA HERHANGİ BİR SIKINTILARI YOK MADDİ GÜCLERİ YÜKSEK EĞİTİM SEVİYELERİ YÜKSEK BU ÇOCUK HAYATA 3 -0 ÖNDE BAŞLAR
DİĞERİNİN AİLESİNDE PSİKOLOJİK SORUNLAR VAR ONLARLA BÜYÜYEN ÇOCUKTA BU SORUNLARDAN ETKİLENİYOR ÖZGÜVENİNE NEGATİF YANSIYOR
ALIM GÜÇLERİ AZ OLDUĞU İÇİN ADAM AKILLI BESLENEMİYOR BÜYÜYEMİYOR

O BOKTAN AİLESİ YÜZÜNDEN İNSANLARLA ADAM AKILLI İLETİŞİM KURAMIYOR VE PSİKOLOJİK HASARLI
BAZILARI YÜZÜNÜ DÜZELTİNCE HER ŞEY DÜZELECEK SANIYOR AMA HAYIR
O PSİKOLOJİK SORUNLAR ÖLENE KADAR SENİNLE KALACAK ASLA CHAD GİBİ BİR MENTALE SAHİP OLMAYACAKSIN
Aile içi çatışmalar çocuğu nasıl etkiler? | Independent Türkçe

• +1
  • So Sad
Reactions: wills, Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and 8 others
REİS SENİ NASIL KESMEMİ İSTERSİN

• So Sad
  • Woah
  • +1
Reactions: Kayra139, Misogynist_Maxxer, recai iskender and 1 other person
Doğru

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair and İNTİKAM VAKTİ
yetiştirilme tarzımdan dolayı hayatım boyunca otistik kalacağım asla nt olamicam. Bizim ünideki lavukların çoğunun ailesi iyi kötü bi birikime sahip çoğu yurtdışına çıkıp gezebiliyor ben haftada 3 kez tavuk göğsü yiyom diye gözlerine batıyom arkamdan sövüyorlar. Bok ülke bok aile bok genetik. Never ever began amk.

• +1
Reactions: wills, Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and 2 others
yetiştirilme tarzımdan dolayı hayatım boyunca otistik kalacağım asla nt olamicam. Bizim ünideki lavukların çoğunun ailesi iyi kötü bi birikime sahip çoğu yurtdışına çıkıp gezebiliyor ben haftada 3 kez tavuk göğsü yiyom diye gözlerine batıyom arkamdan sövüyorlar. Bok ülke bok aile bok genetik. Never ever began amk.
.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Dathomirian Zabrak and pashanimair
maalesef ki çok doğru bedelleri çocuklar ödüyor her seferinde

• +1
Reactions: Serialsuicide, Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya and 3 others
maalesef ki çok doğru bedelleri çocuklar ödüyor her seferinde
BEN Mİ ÇOK EMPATİĞİM MİLLET Mİ ÇOK OROSPU ÇOCUĞU ANLAMADIM
SİKİŞİYON BİRİNİ BU BOK DÜNYAYA GETİRİYORSUN VE ONA ADAM GİBİ BAKMIYORSUN
BİTANE KARI 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUN YANINDA SİGARA İÇİYORDU ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜM LAN OROSPU EVLADI ÇOCUĞUN YANINDA SİGARA İÇİLİR Mİ BÖYLE Mİ ÖRNEK OLACAKSIN

• So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Misogynist_Maxxer, Resistance. and 1 other person
BEN Mİ ÇOK EMPATİĞİM MİLLET Mİ ÇOK OROSPU ÇOCUĞU ANLAMADIM
SİKİŞİYON BİRİNİ BU BOK DÜNYAYA GETİRİYORSUN VE ONA ADAM GİBİ BAKMIYORSUN
BİTANE KARI 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUN YANINDA SİGARA İÇİYORDU ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜM LAN OROSPU EVLADI ÇOCUĞUN YANINDA SİGARA İÇİLİR Mİ BÖYLE Mİ ÖRNEK OLACAKSIN
benim yaşadıklarımı duysan sıkarsın heralde kendine

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
HAYIR ÇENEN BOYUN KAŞIN GÖZÜN DEĞİL
BU HAYATTAKİ EN ÖNEMLİ ŞEYİN AİLENDİR
2 KİŞİ DÜŞÜNÜN BİRİNİN AİLESİ PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK İYİ BİR DURUMDA HERHANGİ BİR SIKINTILARI YOK MADDİ GÜCLERİ YÜKSEK EĞİTİM SEVİYELERİ YÜKSEK BU ÇOCUK HAYATA 3 -0 ÖNDE BAŞLAR
DİĞERİNİN AİLESİNDE PSİKOLOJİK SORUNLAR VAR ONLARLA BÜYÜYEN ÇOCUKTA BU SORUNLARDAN ETKİLENİYOR ÖZGÜVENİNE NEGATİF YANSIYOR
ALIM GÜÇLERİ AZ OLDUĞU İÇİN ADAM AKILLI BESLENEMİYOR BÜYÜYEMİYOR

O BOKTAN AİLESİ YÜZÜNDEN İNSANLARLA ADAM AKILLI İLETİŞİM KURAMIYOR VE PSİKOLOJİK HASARLI
BAZILARI YÜZÜNÜ DÜZELTİNCE HER ŞEY DÜZELECEK SANIYOR AMA HAYIR
O PSİKOLOJİK SORUNLAR ÖLENE KADAR SENİNLE KALACAK ASLA CHAD GİBİ BİR MENTALE SAHİP OLMAYACAKSIN
Aile içi çatışmalar çocuğu nasıl etkiler? | Independent Türkçe
Ailem yüzünden deneyimsiz içine kapanık anksiyeteli bir mentalceldim artık ailem gram sikimde değil aileme karşıda koyabiliyorum mentalcellik 0a düştü ailenizi dövebilecek ve laf geçirebilecek güce sahip olun beyler

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, İNTİKAM VAKTİ and pashanimair

Bazen kendimi öldürmek istiyorum

• So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya

Users who are viewing this thread

Back