![dogida](/data/avatars/l/45/45642.jpg?1732401773)
dogida
Banned
![1733658241547 1733658241547](https://i.looksmax.org/attachments/2024/12/4557015_1733658241547.png)
botox yaparak kaşı indirmek aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bi siktir git surran sikmim anenniView attachment 3342128
botox yaparak kaşı indirmek aq
botoxa anca senin gibi fakirler hardmaxx derHardmaxx falan sensin brudder okkey
Ben gotume roid vurarak gozumu kemiklendirdim @elemanzelvadre sen yapamadin cunku low dose vuruyosun öl
Baba bende anavar falan kullansam testoyu az bazkılasam sonra cruise sonra direk salsam pct olmadan natural boosterla eski haline döndürsem oldumu iş senceHardmaxx falan sensin brudder okkey
Ben gotume roid vurarak gozumu kemiklendirdim @elemanzelvadre sen yapamadin cunku low dose vuruyosun öl
Lan sen niye ozele bakmiyon hainBaba bende anavar falan kullansam testoyu az bazkılasam sonra cruise sonra direk salsam pct olmadan natural boosterla eski haline döndürsem oldumu iş sence
Pardon bana hemen bakıyorıöLan sen niye ozele bakmiyon hain
Seni seviyorum kardesim dost olarakPardon bana hemen bakıyorıö![]()
Bende seni kralSeni seviyorum kardesim dost olarak
Neden kicope
cokbilmis götveren her şeye cope larp demeye başladıcope
buna 3 4 kisi bilgili fln dedi bununda götü kalktı isteNeden ki
anavari test e siz kullanma bide cok toksikBaba bende anavar falan kullansam testoyu az bazkılasam sonra cruise sonra direk salsam pct olmadan natural boosterla eski haline döndürsem oldumu iş sence
master gatekeepingcokbilmis götveren her şeye cope larp demeye başladı
fakir miyim ben orospu evladi seni sicak cuzdanimda 87 bin liralik Tether var sen ne anlatiyorsun lan Kasamda 2700 dolar+ kurusiki silah var (tornaciya goturtup dondurcem namlusu degisince gercek oluyor)botoxa anca senin gibi fakirler hardmaxx der
ben fakirim hesapladım aylık testo rimo hcg aroımasin proviron alınca tum butcem bitiyo bi kurus bile kalmıyo geriye nasıl para kazanabilirmfakir miyim ben orospu evladi seni sicak cuzdanimda 87 bin liralik Tether var sen ne anlatiyorsun lan Kasamda 2700 dolar+ kurusiki silah var (tornaciya goturtup dondurcem namlusu degisince gercek oluyor)
Daytradingden bu yaz 47 k Kazandim toplam servetim 17 yasinda 270k+ Senin fukara babanin tek maasini Bir iddaa kuponumla aliyorum aq cocugu
bana ailem para vermyior verdikleri ilaçlara yeticek tek temel ihtiyaclarım haric zevkine bi sikim alamıcamDolabimdaki kiyafetler bile evinden pahalidir orospu evladi seni
Para kazanmanin bi yolubu bulbana ailem para vermyior verdikleri ilaçlara yeticek tek temel ihtiyaclarım haric zevkine bi sikim alamıcam
Herkesin farklı çözümü var,insan vücudu forumdaki rastgele incellerden veya ameliyat sonuçlarına bakarak öğrenilecek kesin sonuç çıkarılacak birşey değil,kaş düşürme eğer low set ve gelişmiş browridgein yoksa bi sike yaramazNeden ki
Pmden niye soru soruyon o zamanbuna 3 4 kisi bilgili fln dedi bununda götü kalktı iste
Sordugum soru ciddi mi sence baq baqam eşşeq cevap da veremedin ztnPmden niye soru soruyon o zaman
kıvırma laSordugum soru ciddi mi sence baq baqam eşşeq cevap da veremedin ztn
hafif düşebilir ama çok etki yaratmaz o derinin sarkıp sarkmayacağıda genetik birde çok yağlı olup hızlıca kaybetmen gerek böyle birşey olabilmesi içinaq kilo verince kaş düşüyo mu forumda benimki düştü diyen de var daha kötü yapıyo diyen de
ben obez oldugumdan beri uee azaldı fat graft yaptırmıs gibi oldu sankihafif düşebilir ama çok etki yaratmaz o derinin sarkıp sarkmayacağıda genetik
zenginmişsin knk pardon yafakir miyim ben orospu evladi seni sicak cuzdanimda 87 bin liralik Tether var sen ne anlatiyorsun lan Kasamda 2700 dolar+ kurusiki silah var (tornaciya goturtup dondurcem namlusu degisince gercek oluyor)
Daytradingden bu yaz 47 k Kazandim toplam servetim 17 yasinda 270k+ Senin fukara babanin tek maasini Bir iddaa kuponumla aliyorum aq cocugu
Daha 5 yilim var aqHardmaxx falan sensin brudder okkey
26 dan sonra ameliyat olsan ne olmasan neYüz 26 yaşına kadar gelişmeye devam ediyor 26dan önce ameliyat olmayın
Yüz kemikleri ergenlikten sonra değişmezYüz 26 yaşına kadar gelişmeye devam ediyor 26dan önce ameliyat olmayın
Sen çok biliyonYüz kemikleri ergenlikten sonra değişmez
ergenlik sonrası yüzünün değişme sebebi yüzündeki baby fatin kaybolmasıyla alakalı kemiklerin değişmiyorSen çok biliyon
uzun kirpik bi sike yaramıyor aksine benim gözlerime negatif bi görüntü veriyor karı gibi her gün kirpiklerime şekil veremeyeceğime göre kirpikleri kısaltmak en basit çözüm kaşları uzatmakta %3-4 etki eder çünkü uee demek göz kapağı gôrünümü demek 4-5cm kaş uzatıp gözlerine kahkül gibi düşüremiyeceğine göre oda bi sike yaramayacak anca egzersizlerle göz kapağını esnek hale getirip daha iyi buruşmasını sağlayabilirizKirpik ve kaşlarını kalinlastirman lazım minoxidil veya bazı dogal yağlar iş görecektir. Ayrıca açık renktelerse siyaha boyamanizi oneririm.
İkinci olarak kaşlarını rahatlatacaksin. Gün içinde ikide bir indirip kaldıramayacan.
Buz uygulamak ve o bölgeyi rahatlatan mesajlar da iş görür. Bunu yaptığın halde ciddi bir UEE varsa haklısın
Aslan fzla konusmaİyi ki Allah baba güzel genetik vermiş de eye area nasıl fixlenir diye kafami yormuyom miss
Niye kanki benle ne alıp veremediğin varAslan fzla konusma
kaşlara buz uygulamak kötü diye biliyorumKirpik ve kaşlarını kalinlastirman lazım minoxidil veya bazı dogal yağlar iş görecektir. Ayrıca açık renktelerse siyaha boyamanizi oneririm.
İkinci olarak kaşlarını rahatlatacaksin. Gün içinde ikide bir indirip kaldıramayacan.
Buz uygulamak ve o bölgeyi rahatlatan mesajlar da iş görür. Bunu yaptığın halde ciddi bir UEE varsa haklısın
göz için demiştim zaten de ne zararı var kikaşlara buz uygulamak kötü diye biliyorum
harbi ne zararı var kaşa?kaşlara buz uygulamak kötü diye biliyorum
Yüze Buz Sürmek Elastik ve ince yapar. ancak kaşta yağ/şişkinlik isteriz çünkü bu uee azaltır.(Bunu Tiktokta gördüm ne kadar siklenmeli bilmiyorumharbi ne zararı var kaşa?