en basit uee çözme yöntemi

dogida

dogida

Banned
1733658241547

botox yaparak kaşı indirmek aq

• +1
Reactions: menas
Kirpik ve kaşlarını kalinlastirman lazım minoxidil veya bazı dogal yağlar iş görecektir. Ayrıca açık renktelerse siyaha boyamanizi oneririm.
İkinci olarak kaşlarını rahatlatacaksin. Gün içinde ikide bir indirip kaldıramayacan.
Buz uygulamak ve o bölgeyi rahatlatan mesajlar da iş görür. Bunu yaptığın halde ciddi bir UEE varsa haklısın

Hardmaxx falan sensin brudder okkey
Ben gotume roid vurarak gozumu kemiklendirdim @elemanzelvadre sen yapamadin cunku low dose vuruyosun öl

Ben gotume roid vurarak gozumu kemiklendirdim @elemanzelvadre sen yapamadin cunku low dose vuruyosun öl
botoxa anca senin gibi fakirler hardmaxx der

• JFL
  • +1
Reactions: IBlameMyRamus and Peter Steele
Baba bende anavar falan kullansam testoyu az bazkılasam sonra cruise sonra direk salsam pct olmadan natural boosterla eski haline döndürsem oldumu iş sence

Baba bende anavar falan kullansam testoyu az bazkılasam sonra cruise sonra direk salsam pct olmadan natural boosterla eski haline döndürsem oldumu iş sence
Lan sen niye ozele bakmiyon hain

anavari test e siz kullanma bide cok toksik

botoxa anca senin gibi fakirler hardmaxx der
fakir miyim ben orospu evladi seni sicak cuzdanimda 87 bin liralik Tether var sen ne anlatiyorsun lan Kasamda 2700 dolar+ kurusiki silah var (tornaciya goturtup dondurcem namlusu degisince gercek oluyor)
Daytradingden bu yaz 47 k Kazandim toplam servetim 17 yasinda 270k+ Senin fukara babanin tek maasini Bir iddaa kuponumla aliyorum aq cocugu

• JFL
Reactions: orhanhic
Dolabimdaki kiyafetler bile evinden pahalidir orospu evladi seni

fakir miyim ben orospu evladi seni sicak cuzdanimda 87 bin liralik Tether var sen ne anlatiyorsun lan Kasamda 2700 dolar+ kurusiki silah var (tornaciya goturtup dondurcem namlusu degisince gercek oluyor)
Daytradingden bu yaz 47 k Kazandim toplam servetim 17 yasinda 270k+ Senin fukara babanin tek maasini Bir iddaa kuponumla aliyorum aq cocugu
ben fakirim hesapladım aylık testo rimo hcg aroımasin proviron alınca tum butcem bitiyo bi kurus bile kalmıyo geriye nasıl para kazanabilirm

• +1
Reactions: Deleted member 51789
Dolabimdaki kiyafetler bile evinden pahalidir orospu evladi seni
bana ailem para vermyior verdikleri ilaçlara yeticek tek temel ihtiyaclarım haric zevkine bi sikim alamıcam

• So Sad
Reactions: Peter Steele
Herkesin farklı çözümü var,insan vücudu forumdaki rastgele incellerden veya ameliyat sonuçlarına bakarak öğrenilecek kesin sonuç çıkarılacak birşey değil,kaş düşürme eğer low set ve gelişmiş browridgein yoksa bi sike yaramaz

Yada gelişmiş kemiğin olup yağ eksikliğin olabilir o zaman fat graft yaptırırsın kas düşürme en son çare sayılabilicek birşey ve çoğu kişide ondan önce 20 tane problem var

Altta yatan sorun preorbital kemik yapısıyla ilgili olduğundan yağ grefti yaptırmak veya botoks genelde ise yaramaz ve kısa süreli etkili olur

• +1
  • Love it
Reactions: Peter Steele, auitistsurvior and Tornoviaa
  • Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 70692, auitistsurvior and Tornoviaa
aq kilo verince kaş düşüyo mu forumda benimki düştü diyen de var daha kötü yapıyo diyen de

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and auitistsurvior
aq kilo verince kaş düşüyo mu forumda benimki düştü diyen de var daha kötü yapıyo diyen de
hafif düşebilir ama çok etki yaratmaz o derinin sarkıp sarkmayacağıda genetik birde çok yağlı olup hızlıca kaybetmen gerek böyle birşey olabilmesi için

• +1
Reactions: auitistsurvior
hafif düşebilir ama çok etki yaratmaz o derinin sarkıp sarkmayacağıda genetik
ben obez oldugumdan beri uee azaldı fat graft yaptırmıs gibi oldu sanki

• +1
Reactions: Ashoimex
zenginmişsin knk pardon ya:p

• JFL
Reactions: Peter Steele
Daha 5 yilim var aq

Yüz 26 yaşına kadar gelişmeye devam ediyor 26dan önce ameliyat olmayın

• +1
Reactions: oguzk
Yüz 26 yaşına kadar gelişmeye devam ediyor 26dan önce ameliyat olmayın
26 dan sonra ameliyat olsan ne olmasan ne
çok belirgin sorunlar yoksa 26 dan sonra ameliyat gereksiz gibi

Last edited:
  • +1
Reactions: sentrix
  • +1
Reactions: Ashoimex
Kirpik ve kaşlarını kalinlastirman lazım minoxidil veya bazı dogal yağlar iş görecektir. Ayrıca açık renktelerse siyaha boyamanizi oneririm.
İkinci olarak kaşlarını rahatlatacaksin. Gün içinde ikide bir indirip kaldıramayacan.
Buz uygulamak ve o bölgeyi rahatlatan mesajlar da iş görür. Bunu yaptığın halde ciddi bir UEE varsa haklısın
uzun kirpik bi sike yaramıyor aksine benim gözlerime negatif bi görüntü veriyor karı gibi her gün kirpiklerime şekil veremeyeceğime göre kirpikleri kısaltmak en basit çözüm kaşları uzatmakta %3-4 etki eder çünkü uee demek göz kapağı gôrünümü demek 4-5cm kaş uzatıp gözlerine kahkül gibi düşüremiyeceğine göre oda bi sike yaramayacak anca egzersizlerle göz kapağını esnek hale getirip daha iyi buruşmasını sağlayabiliriz

• +1
Reactions: Deleted member 92925
İyi ki Allah baba güzel genetik vermiş de eye area nasıl fixlenir diye kafami yormuyom miss

kaşlara buz uygulamak kötü diye biliyorum

Kaşlarınıza mango metodu uygulamanız lazım, satın almak için dm

• JFL
Reactions: oguzk
harbi ne zararı var kaşa?
Yüze Buz Sürmek Elastik ve ince yapar. ancak kaşta yağ/şişkinlik isteriz çünkü bu uee azaltır.(Bunu Tiktokta gördüm ne kadar siklenmeli bilmiyorum:lul:)

• +1
Reactions: angrybirds