BladerFlame
LeFort lover
Kesin over dediğiniz bir failo söyleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eger diger featurelarin idealse tek bir failo ile kesin over diyemezsin bence bi kac tane olmasi lazim.Kesin over dediğiniz bir failo söyleyin
RopefuelKesin over diye bişi yok
Elmacık kemiklerinin low-set olması çok büyük nerf ama
Sadece sevilmek istedimdııın dın eve gitmem gerek her yerdeyim dıın dın camdan fanusumda görünmezim
Bence aşırı düzeyde esr over ya da aşırı düzeyde temporal plane angle hardmaxlede çözülemiyor ve bariz göze batar overEger diger featurelarin idealse tek bir failo ile kesin over diyemezsin bence bi kac tane olmasi lazim.
170 alti boya sahip olmak over ama
zygoların low set konumlanması yüzde nelere sebebiyet veriyor biraz açsanaKesin over diye bişi yok
Yüzünü olduğundan daha kare gösterebiliyorzygoların low set konumlanması yüzde nelere sebebiyet veriyor biraz açsana
View attachment Zygomatic_process_of_temporal_bone_-_lateral_view.pngYüzünü olduğundan daha kare gösterebiliyor
Ayrıca büyük angularity nerf
Sadece ön profil değil 3/4 gibi açılardanda yüzün olduğundan daha az gelişmiş gibi gözükür
çoooooook biliyon yarramView attachment 5120001
negative eyelid hooding kadar boktan bişey yok
Ön profilden aşırı kolay anlaşılırView attachment 5120056
Zygonun low ya da high olduğunu mavi ile çizdiğim bölgeye göre mi belirliyoruz yoksa kızmızı bölge mi çünkü bende mavi kısım daha aşağıda kırmızı kısım maviye kıyasla daha yukarıda
çok uzun longfaceÇok geniş midface mi daha büyük failo sence yoksa çok uzun longface mi170 altı boy recessed jaw narrow esr çok geniş midfaceçok uzun longface
Değişir diğer featurelara göreÇok geniş midface mi daha büyük failo sence yoksa çok uzun longface mi
its not over until i winKesin over dediğiniz bir failo söyleyin
Bence çok altta konumlanmış kulaklar çok kötü yaKesin over dediğiniz bir failo söyleyin
Çok uzun benceÇok geniş midface mi daha büyük failo sence yoksa çok uzun longface mi
Kesin over diye bişi yok
Kesin over diye bişi yok
recessed orbitals dar damak neg orbital vectorbenim over seylerimi soluyom direkt
neg orbital vector
wide hips
dar damak
recessed orbitals
kısa olmakKesin over dediğiniz bir failo söyleyin
Kısa bir cl olursan değilkısa olmak
hayret kimse dememiş kısa boy tabiki. Çirkin olmak sizi kızlardan uzaklaştırır kısa olmak sizi hem kızlardan hem erkeklerden uzaklaştırı + sürekli dalga geçilirsiniz bu da beyninize yansır sonra nd falan olursunuz yani diyeceğim kısa boy bp'deki chain reaction yaratan en büyük failodur.Kesin over dediğiniz bir failo söyleyin
Kısa bir cl olsan bile mihayret kimse dememiş kısa boy tabiki. Çirkin olmak sizi kızlardan uzaklaştırır kısa olmak sizi hem kızlardan hem erkeklerden uzaklaştırı + sürekli dalga geçilirsiniz bu da beyninize yansır sonra nd falan olursunuz yani diyeceğim kısa boy bp'deki chain reaction yaratan en büyük failodur.
benim kısa boylu aşırı yakışıklı bir arkadaşım vardı çocuğu lisede bacaklarından tutup masaya yatırıp humping yapıyorlardı senin izzeti ikramını sikerim yüzüne de attırırım diyorlardıKısa bir cl olursan değil
pfp nasıl güzel miKısa bir cl olsan bile mi
Katılmıyorum eğer yeterince yüzün iyiyse boy etkilemezbenim kısa boylu aşırı yakışıklı bir arkadaşım vardı çocuğu lisede bacaklarından tutup masaya yatırıp humping yapıyorlardı senin izzeti ikramını sikerim yüzüne de attırırım diyorlardıbaşka bi yüzü güzel kaslı arkadaşım vardı ona da kasları var diye pitbul diye lakap koymuşlar yanidiyeceğim o ki saygı saygı saygı her şeyden önce gelir o da boyunuz varsa. Tabi belirli bir yaştan sonra para ve yaptığınız şeyler çok daha ön plana çıkar ama içten içe gençliğinizsi yaşayamamış bir insan olursunuz
Olm bastan sona okuduguna emin misin 5 kisi demis nasil kimse dememishayret kimse dememiş kısa boy tabiki.
195 kaslı bir chadsın ama stacy boxerını bi indiriyor bi bakıyo 2.5cm fare burnumikropenis
adama gerçek hayattan örnek veriyorum adam bana katılmıyorum diyorKatılmıyorum eğer yeterince yüzün iyiyse boy etkilemez
zaman kaybı"Olm bastan sona okuduguna emin misin 5 kisi demis nasil kimse dememis
O zaman kimse dememis demiceksinzaman kaybı"