orbitalover
Iron
Maxilla hakkında çok bilgim yok. maxillanin recessed olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kimseyle uğraşmak istemiyorumFoto at biz söyleyek![]()
Özelden atarim amaFoto at biz söyleyek![]()
Alt dişler üst dişlerden öndeyseMaxilla hakkında çok bilgim yok. maxillanin recessed olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Şükür bı gerilik yok eskidende iyi demişlerdi ama sıkıntılıyim amk sikko sikko şeyleri kafaya takıyorumAlt dişler üst dişlerden öndeyse
psikolojik bozukluk doktora gitŞükür bı gerilik yok eskidende iyi demişlerdi ama sıkıntılıyim amk sikko sikko şeyleri kafaya takıyorum
İrlde kimsenin takmadığı şeyler arkadaş ortamında herkes elin yüzün düzgün diyor 2.donem başından beri 3-4 kız yürümüştür ama incel olup özgüven eksikligim olduğu için hiçbi sık yapamiyom geçen kızın teki arkadaşım senden hoşlanıyor dedi Allah razı olsun dedim aq.Ergen ruh sağlığına gidiyorum bidahakine soylicem böyle bi ucube olduğumupsikolojik bozukluk doktora git
Oo kral 3-4 kız falan helal olsun nası yaptın onu sen baya yakısıklı bi adamsın galibaİrlde kimsenin takmadığı şeyler arkadaş ortamında herkes elin yüzün düzgün diyor 2.donem başından beri 3-4 kız yürümüştür ama incel olup özgüven eksikligim olduğu için hiçbi sık yapamiyom geçen kızın teki arkadaşım senden hoşlanıyor dedi Allah razı olsun dedim aq.Ergen ruh sağlığına gidiyorum bidahakine soylicem böyle bi ucube olduğumu![]()
at banaÖzelden atarim ama
Ya aminakoyim kendimi öven tek kelime yok burdan bile milletle taşşak geçmeye çalışıyoruz siz irlde benden daha ucubesinizdir amkOo kral 3-4 kız falan helal olsun nası yaptın onu sen baya yakısıklı bi adamsın galiba
valla ben irlde ucube degilim kasli beyaz tenli bi htnyimYa aminakoyim kendimi öven tek kelime yok burdan bile milletle taşşak geçmeye çalışıyoruz siz irlde benden daha ucubesinizdir amk
Attimat bana
Foto tam değil ama orbi victus böyle hocam fotoda angle yok diyebilirimMaxilla recessed ise yüzünüz ön taraftan uykusuz kalmış yorgun çökük gibi görünür, göz altları genelde mordur.
View attachment 3740707
Yan profilden en çok kolay anlaşılır en basiti göz altınızdan aşşağı inen dümdüz çöküklük çizgisi vardır sanki yüzünüz geriye preslenmiş ileriye büyüyememiş gibidir . Burnunuz daha ileride büyük gibi durur, gözleriniz biraz dışarı doğru çıkıktır.
Güzel kızGoogle Emma Myers yazıyorsun ve Recessedi görüyorsun
Burnunu tam göster söylimFoto tam değil ama orbi victus böyle hocam fotoda angle yok diyebilirim
Burnum düz la ama bekle atimBurnunu tam göster söylim
Chin recessed gibi belki açıdan amaBurnum düz la ama bekle atim
Direk yan acı bu hiç önden çekmedimChin recessed gibi belki açıdan ama
Aga bakarsan geri silcem fotoları ucubelerle uğraşmak istemiyomBurnunu tam göster söylim