En Büyük Recessed Maxilla Belirtileri Neler?

orbitalover

orbitalover

Iron
Maxilla hakkında çok bilgim yok. maxillanin recessed olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Foto at biz söyleyek :p

• +1
Reactions: orbitalover
Google Emma Myers yazıyorsun ve Recessedi görüyorsun

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and orbitalover
  • +1
Alt dişler üst dişlerden öndeyse
Şükür bı gerilik yok eskidende iyi demişlerdi ama sıkıntılıyim amk sikko sikko şeyleri kafaya takıyorum

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Aven
Şükür bı gerilik yok eskidende iyi demişlerdi ama sıkıntılıyim amk sikko sikko şeyleri kafaya takıyorum
psikolojik bozukluk doktora git

psikolojik bozukluk doktora git
İrlde kimsenin takmadığı şeyler arkadaş ortamında herkes elin yüzün düzgün diyor 2.donem başından beri 3-4 kız yürümüştür ama incel olup özgüven eksikligim olduğu için hiçbi sık yapamiyom geçen kızın teki arkadaşım senden hoşlanıyor dedi Allah razı olsun dedim aq.Ergen ruh sağlığına gidiyorum bidahakine soylicem böyle bi ucube olduğumu :feelswhy:

• JFL
Reactions: Aven
İrlde kimsenin takmadığı şeyler arkadaş ortamında herkes elin yüzün düzgün diyor 2.donem başından beri 3-4 kız yürümüştür ama incel olup özgüven eksikligim olduğu için hiçbi sık yapamiyom geçen kızın teki arkadaşım senden hoşlanıyor dedi Allah razı olsun dedim aq.Ergen ruh sağlığına gidiyorum bidahakine soylicem böyle bi ucube olduğumu :feelswhy:
Oo kral 3-4 kız falan helal olsun nası yaptın onu sen baya yakısıklı bi adamsın galiba

Oo kral 3-4 kız falan helal olsun nası yaptın onu sen baya yakısıklı bi adamsın galiba
Ya aminakoyim kendimi öven tek kelime yok burdan bile milletle taşşak geçmeye çalışıyoruz siz irlde benden daha ucubesinizdir amk

Ya aminakoyim kendimi öven tek kelime yok burdan bile milletle taşşak geçmeye çalışıyoruz siz irlde benden daha ucubesinizdir amk
valla ben irlde ucube degilim kasli beyaz tenli bi htnyim (y):p

• JFL
  • Woah
Reactions: Toyota Corolla, orhanhic and orbitalover
Maxilla recessed ise yüzünüz ön taraftan uykusuz kalmış yorgun çökük gibi görünür, göz altları genelde mordur.

649aef8faa8188e00cf49ab5   2023 06 27  171746

Yan profilden en çok kolay anlaşılır en basiti göz altınızdan aşşağı inen dümdüz çöküklük çizgisi vardır sanki yüzünüz geriye preslenmiş ileriye büyüyememiş gibidir . Burnunuz daha ileride büyük gibi durur, gözleriniz biraz dışarı doğru çıkıktır.

• +1
Maxilla recessed ise yüzünüz ön taraftan uykusuz kalmış yorgun çökük gibi görünür, göz altları genelde mordur.

View attachment 3740707
Yan profilden en çok kolay anlaşılır en basiti göz altınızdan aşşağı inen dümdüz çöküklük çizgisi vardır sanki yüzünüz geriye preslenmiş ileriye büyüyememiş gibidir . Burnunuz daha ileride büyük gibi durur, gözleriniz biraz dışarı doğru çıkıktır.
Foto tam değil ama orbi victus böyle hocam fotoda angle yok diyebilirim

Attachments

• Screenshot_2025-05-16-23-45-00-583_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-05-16-23-45-00-583_com.miui.gallery.jpg
    511.3 KB · Views: 0

Attachments

• Screenshot_2025-05-16-23-51-31-754_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-16-23-51-31-754_com.miui.gallery-edit.jpg
    99.5 KB · Views: 0
  • Screenshot_2025-05-16-23-53-04-853_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-16-23-53-04-853_com.miui.gallery-edit.jpg
    75.2 KB · Views: 0