en buyuk pismanligim

necklace

necklace

Iron
19 yasindayim gecen sene liseden mezun oldum
ben lise 3ken daha yeni okula gelen 9. sinif bir kız vardi bununla 6 ay sevgili olup aldatmistim o donemler hayatimin hep boyle olacagini dusunuyordum surekli kizlar vs. suan asiri pismanim ve kizin 2 yillik ciddi iliskisi varmis ayrica deli gibi de ascendlemis cocukta ortalama bir tip ama mutlular yani belli. bu zamana kadar cidden bana tek gercekten sahip cikan kız oydu tam wife material keske zamani geri alabilsem

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, hexteck, halatmaxxing and 1 other person
ben lise 3ken daha yeni okula gelen 9. sinif bir kız vardi bununla 6 ay sevgili olup aldatmistim o donemler hayatimin hep boyle olacagini dusunuyordum surekli kizlar vs. suan asiri pismanim ve kizin 2 yillik ciddi iliskisi varmis ayrica deli gibi de ascendlemis cocukta ortalama bir tip ama mutlular yani belli. bu zamana kadar cidden bana tek gercekten sahip cikan kız oydu tam wife material keske zamani geri alabilsem
Okul bittikten sonra çok özgüvenli ve yakışıklı değilsen eğer kızlarla konuşma şansın çok düşük trde

• +1
Reactions: whitemonster6 and hexteck
pedofilicell olurdun zaten o kızla çıksan

• JFL
Reactions: hexteck and yenesy
Benimde en büyük pişmanlığım iletişim kurmaya çalışmamak ama yapabiliyorum nedense çekiniyorum konuşmaya.
Bende şuan lise3üm istediğim kızların erkek kankası olabildiğimi farkettim
neden bilmiyorum hepsi keko aşığı aq
bir türlü ilişki yapamadım okuldan
kime açılsam ben seni arkadaş olarak görüyom diyoe
tipsiz falanda değilim diğer öğrencilerin %80i low normie

Last edited:
Benimde en büyük pişmanlığım iletişim kurmaya çalışmamak ama yapabiliyorum nedense çekiniyorum konuşmaya.
Mentalcel

• JFL
  • Love it
Reactions: IlI and hexteck
istiyorsan konusmak uyum sagla birebir tirrik keko olmak zorunda degilsin sacini yada giyimini degistir ama sana bakilinca hepsi gibi gorunmemeye calis
Üniyide okuldan saydım
is hayatinda yine yapilir ki fabrikada falan calisilmayacaksa. okula gore zor tabi

• +1
Reactions: hexteck, Ashoimex, orbitalover and 1 other person
Okul bittikten sonra çok özgüvenli ve yakışıklı değilsen eğer kızlarla konuşma şansın çok düşük trde
lise iliskileri asırı boş ve sana hicbirşey katmıyor zaten

• +1
Reactions: Ashoimex and yenesy
lise iliskileri asırı boş ve sana hicbirşey katmıyor zaten
bence en saf ve temiz olani o donemdi cebimde para yoktu bişey yoktu çok rahatca iliski yapabiliyordum

bence en saf ve temiz olani o donemdi cebimde para yoktu bişey yoktu çok rahatca iliski yapabiliyordum
saf değildi,şuan paran öne çıkıyorsa o zamanda tipin sosyal ortamdaki rolün öne çıkıyordu aynı şeyin farklı şeylerle uygulanması sadece

• +1
Reactions: hexteck
istiyorsan konusmak uyum sagla birebir tirrik keko olmak zorunda degilsin sacini yada giyimini degistir ama sana bakilinca hepsi gibi gorunmemeye calis
ben bunu yapamam kendime amk
kaliteli yalnızlık ortamlı gerizekalı olmaktan iyidir

ben bunu yapamam kendime amk
kaliteli yalnızlık ortamlı gerizekalı olmaktan iyidir
Bende böyle düşünürdümde hayır değil kral neyazikki:forcedsmile:

• +1
  • JFL
Reactions: orhanhic and hexteck
kekoların kızları elde edebilme sebebi güçlerinin olduklarını göstermesi diğer kişileri rahatsız etmesi kavgadan korkmaması gibi şeyler, ve özgüvenliler rahatça konuşabiliyorlar tanımadıkları insanlarla hızlı kaynaşıyorlar, giyim kuşamlarına dikkat ediyorlar parfüm falan kullanıyorlar hep. Ama tr kızıda zeki değil bu saydıklarımı keko olmayan kişilerdede var ama genede kekoyu seçerler çünkü zeka yoksunları koyunlar. Sana tavsiyem ortamını değiştir illaki okuldan manita yapmak zorunda değilsin okula bağlı kalma hep.

• +1
Reactions: hexteck
kekoların kızları elde edebilme sebebi güçlerinin olduklarını göstermesi diğer kişileri rahatsız etmesi kavgadan korkmaması gibi şeyler, ve özgüvenliler rahatça konuşabiliyorlar tanımadıkları insanlarla hızlı kaynaşıyorlar, giyim kuşamlarına dikkat ediyorlar parfüm falan kullanıyorlar hep. Ama tr kızıda zeki değil bu saydıklarımı keko olmayan kişilerdede var ama genede kekoyu seçerler çünkü zeka yoksunları koyunlar. Sana tavsiyem ortamını değiştir illaki okuldan manita yapmak zorunda değilsin okula bağlı kalma hep.
okul dışında insanlarla konuşma ihtimali göremiyorum kendimde

Users who are viewing this thread

Back