En ideal erkek boyu

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Iron
En iyi boy skalası nedir? Özellikle @MogEater'a sormak istiyorum. @recai iskender @orbitalover gelip 190 üstüsünüz diye kendi boyunuzu yüceltmeyin ve it dalaşına girmeyin bıktım Kürt Türk kavganızdan amk

• +1
  • JFL
Reactions: Dwrk, Kayra139, recai iskender and 2 others
En iyi boy skalası nedir? Özellikle @MogEater'a sormak istiyorum. @recai iskender @orbitalover gelip 190 üstüsünüz diye kendi boyunuzu yüceltmeyin ve it dalaşına girmeyin bıktım Kürt Türk kavganızdan amk
178 vücut geliştirme için diyordu ama normal olarak 185-88 arası diyebilirim.:feelsmage:

180-185 kısa diyemezsin ortada diyemezsin aşırı uzunda diyemezsin arabaya sığarsın yatağa sığarsın gymde vücut daha kolay şişer

• +1
Reactions: Kayra139 and orbitalover
178 vücut geliştirme için diyordu ama normal olarak 185-88 arası diyebilirim.:feelsmage:
Ben 185-190 diyorum üstü zaten şöyle bir şeye evriliyor amk
Images 1

• +1
Reactions: Arisylva, Kayra139, Zodiac and 3 others
.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and orbitalover
Bence 1.85

• +1
Reactions: orbitalover and Misogynist_Maxxer
180-185 kısa diyemezsin ortada diyemezsin aşırı uzunda diyemezsin arabaya sığarsın yatağa sığarsın gymde vücut daha kolay şişer
Ayrica 185+ gördüğüm çok kişi skalyozcell postur bozukluklari cart curt muzdarip 180-185 en iyisi

• +1
KOL UZUNLUĞUNA VE OMUZ GENİŞLİĞİNE BAĞLI DEĞİŞİR
ORANLAR İYİYSE 186 GAYET GÜZEL

• +1
  • +1
Ayrica 185+ gördüğüm çok kişi skalyozcell postur bozukluklari cart curt muzdarip 180-185 en iyisi
Evet 190 sonrası ileri yaşlarda postur bozukluğu yaşıyor

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and Misogynist_Maxxer
Kekomaxx bir nebze kurtarır bence
şu kekomaxx olayini bi anlamaniz lazim kekomaxx denen olayla sadece belirli bir kisim kadinlari pullaybiliyonuz bradd pitt gibi bir chad olursan her tarz kari geliyo

• +1
  • Ugh..
Reactions: recai iskender, orbitalover and Misogynist_Maxxer
şu kekomaxx olayini bi anlamaniz lazim kekomaxx denen olayla sadece belirli bir kisim kadinlari pullaybiliyonuz bradd pitt gibi bir chad olursan her tarz kari geliyo
Oda doğru

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and orbitalover
Bence 185 ama çok takıntılıysan hollanda nordic ülkelerinde ortalama sayılabilirsin o yüzden 190 dicem

• +1
Reactions: ascendantwill, Misogynist_Maxxer and orbitalover
Replylere rep atmayanlarin anasini sikip yunan melezi yapicam haberiniz olsun:lul:

• JFL
  • Ugh..
Reactions: recai iskender, Misogynist_Maxxer and orbitalover
Sizce yüz+boy olarak minimum gereksinim nedir (yakışıklı sayılabilmek için)

200-205 arası sığma,hareket,postür açısından vs zorlanıyor mesela arabada arkaya otururken zor inip çıkıyorum

205 den uzun olunca bu sefer dal gibi oluyorsun hem fiziksel olarak kötü gözüküyor

bence ideal 195-200 hem etrafındaki %99 kişiden uzun oluyorsun hem kütle koyması imkansız değil hem de postür vs açısından çok zorlamaz

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer
200-205 arası sığma,hareket,postür açısından vs zorlanıyor mesela arabada arkaya otururken zor inip çıkıyorum

205 den uzun olunca bu sefer dal gibi oluyorsun hem fiziksel olarak kötü gözüküyor

bence ideal 195-200 hem etrafındaki %99 kişiden uzun oluyorsun hem kütle koyması imkansız değil hem de postür vs açısından çok zorlamaz
2 Metre az amk, sen ona 220-270 diyeceksin.

• Hmm...
  • +1
Reactions: Kayra139 and recai iskender

Robert Wadlow'dan kısa olan kendine erkeğim demesin
Gettyimages 515550920 612x612

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Zodiac and recai iskender
ciddi yazdım dediğimi bu arada
Ben şaka falan zannetmiştim amk, 195-200 metre ne dayı, Frame mog falan yapsan bile kötü görünür, 150 foidler dışında çok fazla artı sağlamaz sana.

• Hmm...
  • +1
Ben şaka falan zannetmiştim amk, 195-200 metre ne dayı, Frame mog falan yapsan bile kötü görünür, 150 foidler dışında çok fazla artı sağlamaz sana.
IMG 1434

dışarı her çıktığımda manletlar bana kıskançlıkla bakıyor orgazm geçiriyorum karı bakmasa da olur

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, orbitalover and Zodiac
asiri kisa degil ki chad oldugun surece istediğin karıyi cok rahat pullarsin
Yani değil doğru ama en azından 180 falan olsa çok iyi olur örnek Matt Bomer mesela, tabii o da anca sik yalar

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Yani değil doğru ama en azından 180 falan olsa çok iyi olur örnek Matt Bomer mesela, tabii o da anca sik yalar
acikcasi ondan bile emin degilim artik kadinlarin tipleri çok farklı

acikcasi ondan bile emin degilim artik kadinlarin tipleri çok farklı
Bu kadınlardan daha çok nefret ettiğim çok az şey vardır amk, bildiğin yılan gibi ama en zehirlisi.

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and Misogynist_Maxxer
Bence 1.82-1.83 hem aesthetics & vücut geliştirme için

• +1
2 metre en ideali allah gibi geziyor orospu evlatları

• JFL
Reactions: Kayra139 and Misogynist_Maxxer
bu arada 2 metre olan @recai iskender adli etnik aekadasimiza sormak istiyorum gelisim cagin bitene kadar hareket olarak aktif birimiydin, fazla güneş gören birimiydin, ayrica gördüğüm genellikle her şisman insan epey uzun, gelişim çağı boyunca overweight miydin

• Hmm...
bu arada 2 metre olan @recai iskender adli etnik aekadasimiza sormak istiyorum gelisim cagin bitene kadar hareket olarak aktif birimiydin, fazla güneş gören birimiydin, ayrica gördüğüm genellikle her şisman insan epey uzun, gelişim çağı boyunca overweight miydin
ve ayrica aile genetiğin uzun mu

etnik mi?

gelişim çağına kadar hareket olarak gayet aktif olsamda babamdan bile fazla yediğim için hafiften kiloluydum ve evet güneş görüyordum
ve ayrica aile genetiğin uzun mu
genetik olmadıkça uzun olmazsın zaten

5 iq bir orospu evladı gelip şimdi “benim tanıdığımın babası annesi kısa kendisi uzun:soy:” der şimdi

• +1
Reactions: Ashoimex
etnik mi?

gelişim çağına kadar hareket olarak gayet aktif olsamda babamdan bile fazla yediğim için hafiften kiloluydum ve evet güneş görüyordum

genetik olmadıkça uzun olmazsın zaten

5 iq bir orospu evladı gelip şimdi “benim tanıdığımın babası annesi kısa kendisi uzun:soy:” der şimdi
Anne babanın boyu kaç peki

frame iyi olmazsa yarrak gibi duruyo gerçi frame olmazsa herkes yarrak gibi duruyo

• +1
Reactions: Kayra139, Misogynist_Maxxer and Zodiac
yarrak gibi duruyo gerçi frame olmazsa herkes yarrak gibi duruyo
harbi öyle ben 1.72-1.73'üm over olmamdan kurtaran şey babadan gelen frame hep geniş omuzluydum

Last edited:
boyla ilgili threadde aciklama yapmak istiyordum ama biraz burada bahsedebilirim, 176 ile 188 arasi cok okay,
176-179 arasi eger diger proporsiyonlar ve genetik uygunsa estetik ve hard vucut gelistirme icin mukemmel boy.
186-188 modellik icin kusursuz, 179 186 arasi cogu sey sana bagli, yani herturlu sana diger ozelliklerine hayatina bagli ama bu aralik baya okay yine.
acikcasi 176 ustuyseniz tr ve america kitasinda cokta height konusuna takilmayin, once yuz, saglik, vucut, mental, tecrube, aile filan halledin sonra ll bir dusunce olabilir. hayatindan 1 yili ve ortalama 25k usd vermek buyuk karar, ve orantisiniz femur tibia elde edeceksiniz.

• Love it
boyla ilgili threadde aciklama yapmak istiyordum ama biraz burada bahsedebilirim, 176 ile 188 arasi cok okay,
176-179 arasi eger diger proporsiyonlar ve genetik uygunsa estetik ve hard vucut gelistirme icin mukemmel boy.
186-188 modellik icin kusursuz, 179 186 arasi cogu sey sana bagli, yani herturlu sana diger ozelliklerine hayatina bagli ama bu aralik baya okay yine.
acikcasi 176 ustuyseniz tr ve america kitasinda cokta height konusuna takilmayin, once yuz, saglik, vucut, mental, tecrube, aile filan halledin sonra ll bir dusunce olabilir. hayatindan 1 yili ve ortalama 25k usd vermek buyuk karar, ve orantisiniz femur tibia elde edeceksiniz.
Boy önemli ama LTN-MTN olduktan sonra o kadar önemi yok bence. Ayrıca dediklerine katılıyorum.

Boy önemli ama LTN-MTN olduktan sonra o kadar önemi yok bence. Ayrıca dediklerine katılıyorum.
değişiyor kanka dediğin gibi olabilirde olmaya bilirde ama tipin kötüyse seni boyun kurtarabilir. Boyu uzun olup tipsiz olan çok tanıdığım var hepsininde baya kız arkadağları falan oldu.

• +1
değişiyor kanka dediğin gibi olabilirde olmaya bilirde ama tipin kötüyse seni boyun kurtarabilir. Boyu uzun olup tipsiz olan çok tanıdığım var hepsininde baya kız arkadağları falan oldu.
Yüz + Boy en brutal kombo olabilir

• +1
Reactions: Auchelius