En iyi ll kliniği ?

meynet

meynet

Bronze
Precice 2 için

paley

• +1
Reactions: BugraSA, meynet and Auchelius
tr de live life taller
en iyi klinik parley eu
en ekonomik giotikas
en çok uzatan klinikte betz galiba,başka pek çok iyi klinik var ama enler bunlar sayılır

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
Couple live life taller yapıyoz mu cnm 🥰

• +1
Reactions: meynet
  • +1
  • Love it
Reactions: reanrao and meynet
tr de live life taller
en iyi klinik parley eu
en ekonomik giotikas
en çok uzatan klinikte betz galiba,başka pek çok iyi klinik var ama enler bunlar sayılır
Çok teşekkür ederim

Precice 2 için
186 ll ne la kompleks var bence 186 ile bavyerada kısa hissedemezsin kuzey almanyada bile boy ortalaması 180-183

• +1
Reactions: Serialsuicide and meynet
186 ll ne la kompleks var bence 186 ile bavyerada kısa hissedemezsin kuzey almanyada bile boy ortalaması 180-183
Ortalama 17 yo 190 falandı gördüğüm bu verilerin çok doğruluk payı yok bence onu geçtim trde de ortalama hissediyorum genç nesilde spor salonunda olsun arkadaşların yanında olsun kısa değilim ama ortalamayım , hem kim 190 olmak istemez 😔

• +1
Reactions: growthplatessss111
Ortalama 17 yo 190 falandı gördüğüm bu verilerin çok doğruluk payı yok bence onu geçtim trde de ortalama hissediyorum genç nesilde spor salonunda olsun arkadaşların yanında olsun kısa değilim ama ortalamayım , hem kim 190 olmak istemez 😔
verilere bakacaksak direkt almanyada boy ortalaması 178 ben de buna inanmıyorum ama sen bence baya abartıyorsun bulunduğun ortam falan uzundur başka ihtimali yok. TR'de de en kötü ortalamadan uzun hissetmen gerek 187 - 193 arası en ideal boy sen de 186'sın zaten LL yapman aşırı saçma olur.

• +1
Reactions: Serialsuicide and meynet
verilere bakacaksak direkt almanyada boy ortalaması 178 ben de buna inanmıyorum ama sen bence baya abartıyorsun bulunduğun ortam falan uzundur başka ihtimali yok. TR'de de en kötü ortalamadan uzun hissetmen gerek 187 - 193 arası en ideal boy sen de 186'sın zaten LL yapman aşırı saçma olur.
Maxlanabileceğim kadar maxlanmak istiyorum o yüzden

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
  • So Sad
Reactions: reanrao
tr de live life taller
en iyi klinik parley eu
en ekonomik giotikas
Trde LLT mi. Holy grey. Saygım azaldı

• JFL
Reactions: Serialsuicide
metinkucukkaya trde en iyisi. turkiyenin paleyi

• +1
Reactions: meynet
a

Last edited: