En iyi proporsiyon ( LL )

MogEater

MogEater

Iron
Ingilizce forumda açtım ama yeterli cevap alamadım.
LL planlaması için bu konu çok önemli.

Bildiklerimiz:
– Upper leg ve lower leg oranı 1:1 olmalı.
– Ape index de 1:1 olmalı (emin olmadığım kısım burası).

Kollar kafamı karıştıran kısım. Kısa kollar daha kaslı durabiliyor, kas kazanımı da daha kolay oluyor ama uzaktan bakıldığında kötü görünebiliyor (trex arms gibi).
Short torso daha kaslı durması mümkün, omuzları daha büyük gösteriyor ve kısa kollarınız varsa kısa gövde ile çok göze batmıyor.
Sizce?

Sadece femur uzatma 15–20k iken, quadrilateral 30k. Bu kadar para verdikten sonra 5’e 10’a bakmazsın ama proporsiyon ayarlaması çok önemli.
Ayrıca kemik gelişimi bildiğiniz gibi sadece uzunlamasına olmuyor. LL için 21 yaşını beklemek herhalde en doğru karar olur; plaklar kapansa bile. Zaten o zamana kadar anca parayı denkleştiririm herhalde.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Genel itibariyle fiziksel olarak en iyisi ağırlık merkezini düzgün konuşlandırmak çok kayarsa yürümeden zorlanamaz bilir ileride sıkıntı çekersin

LL olcaksan proporsiyon dert ettiğin en son şey olsun bence hele 15-20 LL için ucuz ve en komplike yöntemle olacaksın. Sıkıntısız uzarsan şükret

uzun proporsiyonsuz > kısa proporsiyonlu
Ne kadar uzamayı dusunuyosun ki

uzun proporsiyonsuz > kısa proporsiyonlu
Ne kadar uzamayı dusunuyosun ki
wingspan ve shoe and hand size sikinti olmasa perfect model height 188, ama en onemlisi wingspan cok sikinti, ama zaten ll olursam minimum hghli high t kure girmem sart zaten, hem anti-aging hem genel buyume icin, ama bu sadece teoride konusutugum bilgi, ll olacak zamansal ve maddi durumum olsa bile ilk once vucut ve yuz halledecegim, daha sonra ll olmayi isteyecek miyim bilmiyorum, ama kendimi taniyorsam tamamen iyilesme olduktan sonra dayanamam ve heightmog zamani diyip ll olurum herhalde.

• +1
LL olcaksan proporsiyon dert ettiğin en son şey olsun bence hele 15-20 LL için ucuz ve en komplike yöntemle olacaksın. Sıkıntısız uzarsan şükret
bahsettigim fiyatlar turkiyedeki en iyi kliniklerin turklere verdigi fiyatlar, balkanlarda cok daha uyguna oluyorsun 3-4 ay aftercare dahil, turkiye llde son 2 yilda coook gelisti, 2 3 adet buyuk kaliteli direk ll hastanesi var artik, bence 2 3 seneye eu belki usa tecrubesine yaklasabiliriz.

• +1
Genel itibariyle fiziksel olarak en iyisi ağırlık merkezini düzgün konuşlandırmak çok kayarsa yürümeden zorlanamaz bilir ileride sıkıntı çekersin
bu sebeple upper leg to lower leg 1-1 olmak zorunda dedim, en onemlisi bu.

• +1
Hangi klinik
cok fazla kotu hikayede olmasina regmen mesela llt bana daha fazla guven veriyor, en son direk sitelerinde femur lon 3 ay 25k yaziyordu herhalde quadribilateral pc2 50k filan olmasi lazim daha uzun after care ile, ama hem pazarlik payi hem turklere indirim oldugu icin daha uygun olur herhalde ( emin degilim bayadir ilgilenmedim )

• +1
llden sonra ape index 1:1 amaçlancaksa çoğu kişi elenir

• +1
Reactions: Inosebreathonly
yada iste ape indexine ve upper lover leg oranina gore ll yapacaksin, bunun icinde buyuk bir wingspan ve asimetrik upper lover leg oranina sahip olman lazimki mukemmel sonuc elde et, asla kollar icin ll filan dusunmuyorum sacmalik, ll bile sacmalik geliyor bir noktada ama simdiden paranin cogunu topladim, ona zaman geldiginde yuksek ihtimal yapacagim.

Ingilizce forumda açtım ama yeterli cevap alamadım.
LL planlaması için bu konu çok önemli.

Bildiklerimiz:
– Upper leg ve lower leg oranı 1:1 olmalı.
– Ape index de 1:1 olmalı (emin olmadığım kısım burası).

Kollar kafamı karıştıran kısım. Kısa kollar daha kaslı durabiliyor, kas kazanımı da daha kolay oluyor ama uzaktan bakıldığında kötü görünebiliyor (trex arms gibi).
Short torso daha kaslı durması mümkün, omuzları daha büyük gösteriyor ve kısa kollarınız varsa kısa gövde ile çok göze batmıyor.
Sizce?

Sadece femur uzatma 15–20k iken, quadrilateral 30k. Bu kadar para verdikten sonra 5’e 10’a bakmazsın ama proporsiyon ayarlaması çok önemli.
Ayrıca kemik gelişimi bildiğiniz gibi sadece uzunlamasına olmuyor. LL için 21 yaşını beklemek herhalde en doğru karar olur; plaklar kapansa bile. Zaten o zamana kadar anca parayı denkleştiririm herhalde.
Ape index 1.00-1.08 arasi, femur tibia orani 1.25-1.30 civari olmali

kaynak atabilir misin
Knk kaynaga gerek yok zaten femur tibiadan ortalama 7-8 cm uzun oluyor genelde bazi yerlerde tibia femura uzunlukca daha yakin olursa bir tik daha maskulen olabiliyor deniyor belli bir araligin disina cikinca da fonksiyonellik azaliyor

"The normal proportion of the tibia to femur lengths is 0.80 +/- 0.02."

Zaten wingspanin boydan uzun olmasi direkt maskulenlik icin+ bu da daha ideal yapiyor bunlar common knowledge

Last edited:
ll sonrasi ape index 1.0dan dusuyorsa? mesleda quadribilateral extrem sinirlari zorladiktan sonra wingspan atiyorum 10cm kisa kaliyorsa?