en iyi sac modelleri

Trenmaxx1

Trenmaxx1

From Htn to Chadlite
hhtn ve üzeriyseniz saçın çok bi önemi kalmadığını zaten biliyorum ama mtn bi insanı belkide hmtn yapabilecek şey de saçtır
gözlerim koyu yeşil ama o kadar koyu ki cok bi işe yaramıyor saçım kumral ve cildim orta buğday beyaz gibi yüz şeklim oval ve yüzüm orta derecede kemikli saçlarım 2a sizce hangi kesim modelini yaptırmalıyım :feelsmage:

hhtn ve üzeriyseniz saçın çok bi önemi kalmadığını zaten biliyorum ama mtn bi insanı belkide hmtn yapabilecek şey de saçtır
gözlerim koyu yeşil ama o kadar koyu ki cok bi işe yaramıyor saçım kumral ve cildim orta buğday beyaz gibi yüz şeklim oval ve yüzüm orta derecede kemikli saçlarım 2a sizce hangi kesim modelini yaptırmalıyım :feelsmage:
alnın tren yolu gibi değilse warrior cut guzel bence

• +1
Reactions: Trenmaxx1
saçın kıvırcıksa uzat her taraf eşit şekilde uzasın orta uzun kullan

• +1
saçın kıvırcıksa uzat her taraf eşit şekilde uzasın orta uzun kullan
benimkisi oyle ama ami gotu dagitiyo uzayinca

• +1
şuanki yaz sicaginda filtrelerle falan bak kendine bi buzz deneyebilirsin

• +1
  • +1
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust
long era jordan cut,
modcut
shoulder level cut

ayrica 2024-2026 arasinda tum erkek modeller modcut yapiyor, bence dogalligi ve sekillendirmeye gerek kalmamasi cok iyi.
1751737423104

• +1
Reactions: Serialsuicide and Trenmaxx1

Users who are viewing this thread

Back