D
Deleted member 182950
Banned
Bu forumda hatta tr genelinde benden iyi side profil olduğunu düşünmüyorum varsa atın karşılaştıralım doğuştan böyleyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Hmtnyim kanka kilo verince cl olucam nesi bozdu ki seni
Cl olmayacanHmtnyim kanka kilo verince cl olucam nesi bozdu ki seni
delüzyonellik seviyen bu orospu çocuğuyla kapışır @StuntmanMikeHmtnyim kanka kilo verince cl olucam nesi bozdu ki seni
Bu fotoğraf hmtn mi şimdiHmtnyim kanka kilo verince cl olucam nesi bozdu ki seni
Sülalene kadar moggluyorum kanka yüzün bile yok iğrenç chopped genetiğinle burda insanlara sallamaBu fotoğraf hmtn mi şimdi View attachment 4521024
Hmtnyim kanka kilo verince cl olucam
Sen kızmısın erkekmisin la bune profile garı koymıs
Bu fotoğraf hmtn mi şimdi View attachment 4521024
Off eye areaya bak senin pörtlek gözünü moggluyorum
Smart agile teacher hmmLAN BUNE![]()
Şu tt hesabını silsen iyi olur knk hayatın boyunca alamadığın ilgi bir anda alınca seni delirtmiş bak çok ciddiyimOff eye areaya bak senin pörtlek gözünü moggluyorum
Oğlum senden iyi gözüküyorum diyorum anlamıyor musun?Sülalene kadar moggluyorum kanka yüzün bile yok iğrenç chopped genetiğinle burda insanlara sallama
SBDİAVXİSVXÜADGÜAHSĞSDGWPZHView attachment 4521068
vücudu rateler misin?
Boyum 1.82 Hunter eyesim yağ oranım %20 obez değilim eye aream zayıflayıncada aynı senin gibi pörtlek göz değilim kudur gemini bana htn diyorEye areanda iyi değil obez orospu evladı olduğun için göz üstlerin daha şiş ama brutal infra belli oluyor hala + kaşların yeterince kalın ve boyuna uzun değil delüzyonunu sikeyim
Allah allah bende chadlitemışım yeni öğrendimBoyum 1.82 Hunter eyesim yağ oranım %20 obez değilim eye aream zayıflayıncada aynı senin gibi pörtlek göz değilim kudur gemini bana htn diyor
Lan o avi ne amk ajhsjshsjshsjsn
O ney la yeni yenişeyler çıkarıyonuz götünüzden ben gerçekleri söylüyorum kuduruyonuz sonra ragebait oluyo yazdıklarımı az düşünseniz anlıcanız zatenbu adam ragebaiter olabilirmi
Ppne koyduğun adamın appeal 0 bu arada hayatında hiçbir kıza sahip olamayacaksın o adam gibi olmaya çalışmaya devam etLan o avi ne amk ajhsjshsjshsjsn
Allah allah bende chadlitemışım yeni öğrendim View attachment 4521103
Knk side profilim hiç olmasa bile senden iyi gözüküyorum direkt yandan bakan insanlar boşluk görse bile senden iyiyimView attachment 4521126Knk sen sideını fixlesene ilk fazla ağlamışsın benim gibi bi sidea sahip olmaya çalış
Atsana yüzünü o zaman özgüvensiz choppedKnk side profilim hiç olmasa bile senden iyi gözüküyorum direkt yandan bakan insanlar boşluk görse bile senden iyiyim
Özgüvensizlikle alakası yok ilerde bu hesaba delete koyduğumda karşıma bu communityden beni tanıyan biri çıkmasını istemiyorum o yüzden, he seni sokakta görürsem bıçaklayacam orası ayrı o zamanlar anlarsın kim olduğumuAtsana yüzünü o zaman özgüvensiz chopped
Özgüvensizlikle alakası yok ilerde bu hesaba delete koyduğumda karşıma bu communityden beni tanıyan biri çıkmasını istemiyorum o yüzden, he seni sokakta görürsem bıçaklayacam orası ayrı
La sen beni dışarsa görsen kekelemekten konuşamazsın heyecan yaparsın boyunda 1.70 falandır zarganadındır nereye bucaklıyon ahhahaÖzgüvensizlikle alakası yok ilerde bu hesaba delete koyduğumda karşıma bu communityden beni tanıyan biri çıkmasını istemiyorum o yüzden, he seni sokakta görürsem bıçaklayacam orası ayrı
Yok kanka 78 boy liftlede 182 oluyom kilomda iyi sen obez kollarını kaldırana kadar ben bıçağı kıllı şişko apış arana geçiririmLa sen beni dışarsa görsen kekelemekten konuşamazsın heyecan yaparsın boyunda 1.70 falandır zarganadındır nereye bucaklıyon ahhaha
Deli ile kavga eden dışarıdan bakan birine göre ne olur bilir misin?@Auchelius yardıma gel
Bu memeye eod 2 kilo başlamasi lazım amkSBDİAVXİSVXÜADGÜAHSĞSDGWPZH
@cl4zai SG 50 MG AROMASİN BAŞLA
foidmaxxlese daha çok iş yapar gibiView attachment 4521068
vücudu rateler misin?
Morphed orospu evladiBu forumda hatta tr genelinde benden iyi side profil olduğunu düşünmüyorum varsa atın karşılaştıralım doğuştan böyleyiz
View attachment 4520980
Hmtn in istanbul esenyurt kedi donerciBu fotoğraf hmtn mi şimdi View attachment 4521024
Evet bide knk onden okadar obez gozukup siden oyle gozukmesi imkansiz
obezlemeden önceki fotosuymus bu daha önce öyle yazmıstıEvet bide knk onden okadar obez gozukup siden oyle gozukmesi imkansiz
Gine garip gozukuor bi piclik var belli farkettiysen fotononun kalitesi dusuk cildinin oldugu kisimlardaobezlemeden önceki fotosuymus bu daha önce öyle yazmıstı