en iyi yağ kaybetme yöntemi

growthplatessss111

growthplatessss111

9'5
arkaaşlar skinny fatim ama hafiften jino (meme ucu şişik soğukta düzleşiyo) var bu yok olsun diye en başta kilo vereceğim aynı zamanda spor yaparken. Bulk yapamam jino yüzünden.
kalori sayamıyom ama aburcuburu kesicem bunun harici napsam iyidir ağırlık kaldırcam zaten yanında sprint falan mı atsam yürüsem mi ne iyidir?

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
arkaaşlar skinny fatim ama hafiften jino (meme ucu şişik soğukta düzleşiyo) var bu yok olsun diye en başta kilo vereceğim aynı zamanda spor yaparken. Bulk yapamam jino yüzünden.
kalori sayamıyom ama aburcuburu kesicem bunun harici napsam iyidir ağırlık kaldırcam zaten yanında sprint falan mı atsam yürüsem mi ne iyidir?
amk hani high iq olmak istiyodun biraz araştır makale falan oku bişiler yap amcık en kolsy şeyide buraya sorma

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, xlegend and 3 others
kardeşim KAFEİN HAPI alıyosun 4 saatte 1 hap atıyosun max 800 mg alıyosun
sonra gyme gidip 1 SAAT YATAK DA KARDİYO yapıyosun

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Serialsuicide
amk hani high iq olmak istiyodun biraz araştır makale falan oku bişiler yap amcık en kolsy şeyide buraya sorma
high iq olmaya üşeniyom da ben de tabi ki yağ kaybetmeyi biliyom en sevdiğiniz en iyi yöntem ne onu sordum sadece

• +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
high iq olmaya üşeniyom da ben de tabi ki yağ kaybetmeyi biliyom en sevdiğiniz en iyi yöntem ne onu sordum sadece
benim en sevdiğim yöntem
GRİMLABS SHREDDER, HARDLİNE FAT BURNER, KAFEİN HAPI, VAPE'dir kardesim
500 gram tavugu yerken kusuyodum hic bi sey yiyesim gelmiyo kardeşim
bi de ŞEKERSİZ PEPSİ ve ŞEKERSİZ ENERJİ İÇECEĞİ kardeşim

• +1
Reactions: growthplatessss111 and Serialsuicide
eccg + kafein + 1000 kalori acık 1-2 hafta . kaloriyi az açık verirsen ömrünün sonuna kadar diyet yaparsın herhalde

• +1
Reactions: Serialsuicide and growthplatessss111

Users who are viewing this thread

Back